– Kokia buvo Tavo ankstesnė lieknėjimo patirtis?

Buvau įsitikinusi, kad antsvoris ne mano problema. Tačiau papildomi kilogramai pamažu kaupėsi. Aš jaučiausi vis prasčiau. Buvau girdėjusi apie įvairius lieknėjimo metodus, tačiau ilgai nebuvau pasirengusi to imtis.

– Papasakok, kaip nusprendei pradėti lieknėti būtent dabar?

Po trečio vaikučio gimimo buvo praėję metai, tačiau mano svoris nesikeitė. Supratau, kad pagaliau atėjo laikas kažką keisti, todėl nusprendžiau rasti metodą, kaip greitai ir veiksmingai pasiekti rezultato.

Life Apps Sia nuotr.

Užsiregistruok StockholmDiet.com, užpildyk testą ir gauk dietos planą, pagrįstą Tavo individualiais parametrais, todėl daug efektyviau veikiančią nei bet kokia įprasta dieta.

– Kaip sužinojai apie Stokholmo dietą?

Internete pastebėjau kitų žmonių teigiamus atsiliepimus apie Stokholmo dietą. Žinoma, ir aš norėjau tokių rezultatų! Svetainėje atlikau savo svorio testą ir užsisakiau individualią dietą. Tai paprasta!

– Kaip laikeisi dietos?

Jau nuo pirmos dienos laikiausi savo lieknėjimo plano nurodymų ir stengiausi nuo jo nenukrypti. Man labai patiko plane siūlomų produktų asortimentas ir galimybė nemokamai bendrauti su specialistais norint pakeisti bet kurį iš patiekalų kitu ar iškilus kitiems klausimams. Laikydamasi Stokholmo dietos plano nesijaučiau alkana ar pavargusi. Tai buvo tikrai nesudėtinga! Maždaug po savaitės pasirodė pirmieji rezultatai – svoris mažėjo, o savijauta žymiai pagerėjo. Tai motyvavo tęsti. Dabar iš viso esu numetusi 22 kilogramus. Jaučiuosi puikiai!

Life Apps Sia nuotr.

– Ką rekomenduotum kitiems žmonėms, kurie irgi nori sulieknėti?

Jeigu nori gyvenime kažką pakeisti, tai turi pradėti daryti būtent dabar! Laikydamasi Stokholmo dietos atsikračiau 22 kg antsvorio ir dabar su malonumu žiūriu į veidrodį! Programą rekomenduoju visiems. Tiesiog išbandyk keletą dienų. Dieta Tave išmokys, kaip įdedant nedaug pastangų galima pasiekti lieknos figūros.

Life Apps Sia nuotr.

StockholmDiet.com siūlo – registruokis dabar, bet pradėk, kai nori, nes lieknėjimo planas bus prieinamas Tavo Stokholmo dietos profilyje.



Donata Virbilaitė pasiekė savo tikslą su „StockholmDiet“! Liekninamosios mitybos planas tinka kiekvienai! Atlikęs 2 min. testą, kiekvienas ŠIANDIEN gali gauti asmeniškai pritaikytą mitybos planą 7 dienų riebalų deginimo mitybos planas pradedantiesiems.

Užsakymo nr.: PT_84108287