„Siekdami, kad mūsų paslaugų įkainiai atitiktų pasikeitusį rinkos kontekstą, verslo klientams pasiūlėme palankesnes mokėjimo sąlygas. Mūsų sukurtas inovatyvus mokėjimų sprendimas įmonėms leidžia ne tik patogiau vykdyti kasdienes finansines operacijas skaitmeniniu būdu, bet ir sutaupyti pinigų bei laiko, kurie šiandien labiau reikalingi veiklai aktualių pokyčių įgyvendinimui”, – sako „Bankera“ bendraįkūrėjas Vytautas Karalevičius.

„Bankera“ mokėjimų platforma orientuota į verslo klientus, kurie vertina saugų, patogų ir mažiau kainuojantį kasdienių finansinių operacijų valdymą. Savo klientams „Bankera“ užtikrina greitą ir sklandų sąskaitų atidarymo procesą, o prireikus pagalbos – gyvą ir 24 valandas per parą prieinamą klientų aptarnavimą.

Verslo klientams standartinis „Bankera“ planas kainuoja 5 eurus per mėnesį. SEPA mokėjimai eurais kainuoja 10 centų, o tokių mokėjimų priėmimas – nemokamas. Tarp verslų, kurie naudosis „Bankera“ paslaugomis, pavedimai taip pat yra nemokami. „Bankera“ verslo klientai taip pat turi galimybę priimti ir atlikti SWIFT bei vykdyti daugiavaliutinius mokėjimus palankiu tarifu.

Artimiausiu metu visiems klientams „Bankera“ taip pat pasiūlys mokėjimų korteles, galimybę atsidaryti daugiavaliutę sąskaitą ir priimti internetinius mokėjimus kortelėmis. Toliau plėtodama skaitmeninę platformą „Bankera“ yra numačiusi įdiegti papildomas funkcijas: mokėjimų inicijavimą, mokėjimus pagal gavėjo telefono numerį ar elektroninį paštą, automatizuotą pinigų atidėjimą taupymui. Visas finansines operacijas „Bankera“ klientai neužilgo galės patogiai valdyti per mobiliąją aplikaciją, kuri bus prieinama Android bei iOS platformose.

Atsidaryti „Bankera“ verslo sąskaitą galima čia.

„Bankera“ – jau daugiau nei kelerius metus veikianti FinTech įmones vienijanti ekosistema, kurią įkūrė trys verslininkai iš Lietuvos: Vytautas Karalevičius, Mantas Mockevičius ir Justas Dobiliauskas.

„Bankera“ elektroninės piniginės ir kitas susijusias paslaugas teikia įmonė „Era Finance Ltd.“, kuri yra Lietuvos banko patvirtintas licencijuotos elektroninių pinigų įstaigos „Pervesk“ tarpininkas, veikiantis jos vardu. „Pervesk“ aptarnauja „Bankera“ klientų sąskaitas, vykdo klientų tapatybės nustatymą, tikrinimą, atlieka klientų rizikos vertinimą bei kitas procedūras. Visų „Pervesk“ klientų lėšų saugumas užtikrinamas griežtai laikantis įstatymų.

Užsakymo nr.: PT_84097889