Aukščiausios kokybės gaminiai

Įmonės darbuotojai tiki, kad tik aukščiausius kokybės standartus atitinkantys gaminiai gali padėti pelnyti ilgalaikį pasitikėjimą. Todėl itin atidžiai rūpinamasi kiekvienu baldo kūrimo ir pateikimo vartotojui etapu. Daug dėmesio bei tinkamų žinių reikalaujantis procesas apima saugių ir ilgaamžių medžiagų parinkimą, patrauklaus dizaino sukūrimą, gaminio pristatymą tiesiai į namus ir dar daugiau.

Moderni įranga leidžia užtikrinti, kad tiek skoningu, tiek patvariu, praktišku dizainu pasižyminčios sofos-lovos, minkšti kampai, foteliai ir kiti baldai būtų pagaminti kuo tiksliau. Dėl to jie džiugina šeimininkus ir jų svečius ne vienerius metus.

Šeima – viena didžiausių vertybių

Baldai padeda paversti namų aplinką jaukesne, patogesne ir pritaikyta kiekvieno ten gyvenančio žmogaus poreikiams. „Magrės baldų“ komanda tiki, kad šeima yra viena iš didžiausių vertybių, o namai – geriausias jos atspindys. Todėl stengiamasi sukurti tokius gaminius, kurie leistų kiekvienam sukurti savo svajonių erdvę.

Vieni dievina klasiką, kiti mieliau renkasi modernius sprendimus, dar kiti – stengiasi suderinti ir viena, ir kita. Plačiame asortimente gausu skirtingo dizaino gaminių, kuriuos lengva priderinti pačiuose įvairiausiuose interjeruose: nuo daugeliui jau įprasto šiuolaikinio iki abejingų nepaliekančio eklektiško.

Didelis dėmesys funkcionalumui

Šiuolaikiniam žmogui funkcionalumas ne mažiau svarbus nei patraukli išvaizda. Todėl kuriant namų aplinką dažnai ieškoma universalių sprendimų, tokių kaip žavaus dizaino išskleidžiamos sofos-lovos, minkšti kampai su didelėmis patalynės dėžėmis, foteliai su atlenkiama kojų atrama ir panašiai.

Iki menkiausių detalių apgalvoto dizaino gaminiai leidžia įgyvendinti net ir pačias originaliausias idėjas. Patogūs ir plačiomis panaudojimo galimybėmis pasižymintys baldai lengvai priderinami tiek erdviose, tiek nedidelio ploto patalpose. Be to, gaminių apmušalus galima rinktis priklausomai nuo interjero idėjos.

Unikalus dizainas – originaliam namų interjerui

„Magrės baldų“ asortimentą sudaro daugiau nei 200 skirtingų audinių ir 400 skirtingų baldų modifikacijų. Tai suteikia progą atrasti individualiai labiausiai tinkantį sprendimą. Galima rinktis ne tik iš tekstilinių audinių, tokių kaip veliūras ar šenilas, bet ir skirtingų tipų natūralios odos. Baldų dizaino ir jų apmušalų gausa atveria plačias pasirinkimo galimybes: nuo prabangaus audinio sofos-lovos iki subtiliu natūralumu dvelkiančio minkšto kampo.

Socialiai atsakingas gamintojas

Įmonės darbuotojai tiki pamatinėmis šeimos ir visuomenės vertybėmis: meile, pagarba, pasitikėjimu, atsidavimu, dialogu ir nuolatine kūryba. Todėl didelis dėmesys skiriamas savo bendruomenės gerovei – kiekvienais metais prisidedama prie kultūros ir sporto renginių, taip pat remiamos švietimo įstaigos.

Rūpestingas požiūris į aplinką

„Magrės baldų“ komanda teikia didelę reikšmę ekologijai ir stengiasi į aplinką žvelgti kuo atsakingiau. Dėl šios priežasties nuolat investuojama į pažangias technologijas, diegiama įranga, padedanti optimizuoti gamybos procesus. Atsakingai pasirenkamos produkcijai skirtos medžiagos – atkreipiamas dėmesys į tai, kad jos būtų saugios tiek aplinkai, tiek žmogui.

Nesvarbu, tai būtų čiužiniai, pagalvės, sofos-lovos ar kiti baldai – gaminant juos nenaudojama kenksmingų chemikalų. Todėl vartotojai gali jaustis tikri, kad pasitelkdami tokius gaminius kuria patrauklią, patogią ir saugią namų aplinką.

„Magrės baldų“ gaminiai – tai laiko patikrintas pasirinkimas, į kurį verta investuoti. Tai vienas iš lengviausių ir patogiausių būdų susikurti interjerą, kuriame vyrauja visapusiška harmonija. Įrenginėjate naujus namus, o gal nusprendėte atnaujinti senuosius? Išskirtinėmis estetinėmis ir techninėmis savybėmis pasižymintys baldai sukurti skirtingiems poreikiams. Pasirūpinkite, kad leisti laiką namuose būtų dar patogiau, ir laikas su artimaisiais taptų dar įsimintinesnis.

Užsakymo nr.: PT_84073295