„Elektroninę prekybą vystome jau 3 metus, žinome, kiek trunka programavimo darbai, tad norėjome suteikti Lietuvos prekybininkams galimybę kuo greičiau ištraukti savo verslą iš sąstingio, patiriant kuo mažesnius nuostolius“, – sprendimą komentuoja Karuselle.com įkūrėja Jurgita Numavičienė.

Vos per kelias dienas įmonę pasiekė daugybė prašymų prisijungti ir dizainerių bei prekybininkų prekių kėlimo į platformą darbai jau vyksta. Pirmieji prisijungę – drabužių prekės ženklas „Unlabel“, odos ir kailių gaminių parduotuvė „Vilniaus kailiai“, rankines kuriantys prekių ženklai „Pakaba House“ ir „Distyled“. Netrukus platformos klientus pasieks ir dar didesnis prekių ženklų bei kūrėjų asortimentas.

Vis tik į platformą galės patekti ne visi norintys. Karuselle.com komanda rūpinasi savo klientais ir kruopščiai atrenka, koks asortimentas juos pasieks. „Pagrindinis mūsų kriterijus yra kokybė ir autentiškumas, taigi, pasiliekame teisę nepriimti pardavimui prekių, kurių kilmė ar kokybė neatitinka mūsų platformos standartų“, – atrankos kriterijus paaiškina Jurgita Numavičienė.

Platforma buvo sukurta norintiems parduoti nebedėvimus, tačiau puikios kokybės drabužius, avalynę ir aksesuarus. Prie šios platformos prisijungė tokios Lietuvos mados ikonos kaip Asta Valentaitė, Indrė Kavaliauskaitė bei daugelis kitų. Šiandien platforma plečia savo veiklą žengdama į prekybos naujais drabužiais rinką, o ateityje planuoja savo klientams pasiūlyti ir prekių nuomos galimybę.

„Sąmoningėjantys vartotojai diktuoja naujas rinkos taisykles. Mūsų tikslas – patenkinti jų norą pirkti atsakingai. Taigi, „Karuselle“ tampa vieta, kur klientas pats nuspręs, kokį rūbą verta pirkti naują, kurie gaminiai net ir dėvėti nepraranda savo kokybinių savybių, tačiau kainuoja gerokai pigiau, ir kuriuos labiau apsimoka išsinuomoti neapkraunant savo namų vienam kartui reikalingais daiktais“, – naujas verslo kryptis komentuoja platformos įkūrėja.

Užsakymo nr.: PT_84013777

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)