DayTrip yra interaktyvi nekomercinė Lietuvos kelionių svetainė ir mobili programėlė, kuri yra skirta naudoti kaip interaktyvus kelionių vadovas norintiems savarankiškai pažinti šalį, kurios krantus skalauja Baltijos jūra. Šia iniciatyva siekiame sukurti kuo patogesnę aplinką keliautojams – svetainė ir mobili programėlė yra susietos, todėl susikūrus asmeninę vartotojo paskyrą, ji veiks visuose jūsų įrenginiuose ir turės galimybę išsaugoti labiausiai jums patikusius objektus ir maršrutus.

Negaščiaus ežeras

Interneto svetainėje ir programėlėje rasite daugelį žinomiausių Lietuvos kultūros bei gamtos paveldo objektų, kurie yra pateikiami anglų ir lietuvių kalbomis. Naudodamiesi interaktyviu žemėlapiu galėsite lengvai išsirinkti jums tinkamiausią kelionės maršrutą.

Visi turistiniai objektai yra pristatomi pasitelkiant išsamius jų aprašymus, Romualdo Požerskio kurtas nuotraukas bei audio gidus, tad aktualiausią informaciją apie objektus galėsite patogiai perklausyti savo telefone.

Vileišių rūmai, Vilnius

Atsisiųsk mūsų mobilią programėlę ir pažink įspūdingus Lietuvos kultūros ir gamtos paveldo objektus patogiai ir savarankiškai.

Mobiliąją programėlę DayTrip Lithuania galima atsisiųsti nemokamai Apple App Store ir Google Play platformose.

Nežinai nuo ko pradėti? Keliauk į www.daytrip.lt, pasinaudok mūsų sukurtu nuostabių maršrutų ir objektų filtravimo įrankiu arba tiesiog spausk mygtuką NUSTEBINTI MANE. Tikimės, jog liksite išties nustebinti.

Projektas „Kultūros ir gamtos paveldo objektų lankomumo didinimas verslo turizmo sektoriuje“ įgyvendinamas pagal 2014–2020 metų Europos Sąjungos fondų investicijų veiksmų programos 5 prioriteto „Aplinkosauga, gamtos išteklių darnus naudojimas ir prisitaikymas prie klimato kaitos“ priemonę Nr. 05.4.1-LVPA-K-808 „Prioritetinių turizmo plėtros regionų e-rinkodara“.

Projektas finansuojamas iš Europos regioninės plėtros fondo.

Projektą įgyvendina Lietuvos verslo konfederacija.

Šis straipsnis parengtas naudojant Europos Sąjungos finansinę paramą. Už straipsnio turinį atsako Lietuvos verslo konfederacija. Jokiomis aplinkybėmis negali būti laikoma, kad jis atspindi Europos Sąjungos nuomonę.


Užsakymo nr.: PT_84008603