Ekonominė klasė gali atrodyti solidžiai

Pažvelgus į „Huawei P40 lite“ pirmiausia į akis krenta jo dizainas. Skirtingai nei daugelis ekonominės klasės įrenginių, „P40 lite“ paperka dailiai išbaigtomis korpuso linijomis – įrenginys išties atrodo aptakus bei komfortiškai juntamas delne.

Tuo pačiu dizainerių ir inžinierių bendras įdirbis leido sumažinti įrenginio korpuso dydį. Naujasis modelis yra vos 8,7 mm storio ir tesveria 183 gramus, dėl ko „P40 lite“ atrodo kompaktiškesnis bei labiau ergonomiškas.

Nedidelį įrenginio svorį leido pasiekti stiklo bei plastiko kombinacija. „Gautas rezultatas išties maloniai stebina. Jei ekonominės klasės įrenginiai įprastai anksčiau siejosi su ganėtinai prasta medžiagų kokybe ir kukliu dizainu, tai „P40 lite“ tampa pavyzdžiu, įrodančiu, kad ir nebrangūs telefonai gali atrodyti solidžiai“, – sako „Huawei“ atstovė J. Karpavičiūtė.

„Huawei“ nuotr.

Ji atkreipia dėmesį ir į „P40 lite“ integruotą ekraną. Čia rasime 6,4 colių įstrižainės naujos kartos „Huawei Punch FullView“ ekraną su stebinančia raiška, o jo santykis su korpusu siekia 90,6 proc. Tokie ekrano parametrai „P40 lite“ modelį taip pat išskiria iš kitų panašaus segmento telefonų, kadangi suteikia išskirtinę nuotraukų peržiūrų, vaizdo įrašų stebėjimo ir žaidimų patirtį.

Fotografijos nepadarys gėdos

Kokybiškai fotografuojantys išmanieji telefonai yra laikomi vienu pagrindinių „Huawei“ rekvizitų. Kurdama „P40 lite“ modelį, „Huawei“ pratęsė savo tradiciją ir naudotojams vėl siūlo stulbinamą fotografavimo patirtį.

Pirkėjai galinėje įrenginio dalyje ras net keturių kamerų sistemą, kuo gali pasigirti tik labai maža dalis ekonominės klasės įrenginių. „P40 lite“ aprūpintas 48 MP raiškos vaizdo jutikliu, šalia – 8 MP raiškos itin plataus kampo ir 2 MP makro lęšiai, taip pat 2 MP vaizdo gylio jutiklis, skirtas įamžinti stulbinamus portretus bei išgauti kokybišką fono suliejimo „bokeh“ efektą.

„Huawei“ nuotr.

Minėta kamerų sistema užtikrina, kad įamžintos akimirkos visuomet būtų aukščiausios kokybės esant itin prastam apšvietimui. Su „P40 lite“ padarytos nuotraukos džiugins akį net ir įamžinus naktinį pasivaikščiojimą.

„Naujajame „P40 lite“ modelyje rasime naktinei fotografijai skirtą specialų „Super Night Mode“ režimą, kuris į pagalbą pasitelkia dirbtinio intelekto valdomą ilgą vaizdo išlaikymą. Šis režimas leidžia naktį, kai yra mažai natūralios šviesos, įamžinti itin kokybiškus kadrus išvengiant išsiliejusių detalių, išdegusių spalvų ir kito aplinkos triukšmo“, – sako J. Karpavičiūtė.

„Huawei“ nuotr.

Asmenukių gerbėjams „P40 lite“ modelyje įdiegta 16 MP priekinė kamera, kuri taip pat užtikrina, kad autoportretai visuomet būtų itin detalūs bei išryškintų gražiausius veido bruožus.

Galingas procesorius ir nauja programėlių parduotuvė

Inžinieriai pasirūpino, kad „P40 lite“ įrenginių savininkai niekad nepristigtų galios. Įrenginio viduje integruotas galingas „Kirin 810“ procesorius, savo parametrais ženkliai lenkiantis konkurentus. Kad viskas veiktų sklandžiai, įrenginyje įdiegta 6 GB RAM darbinės atminties. Šis tandemas užtikrina, kad net ir esant didelėms darbinėms apkrovoms „P40 lite“ nepatirtų jokių trikdžių.

„Huawei“ nuotr.

Kad nepritrūktų vidinės vietos, „P40 lite“ aprūpintas 128 GB atmintimi, kurią galima išplėsti iki 256 GB. To pakaks, kad įrenginyje tilptų ne tik gausybė nuotraukų ir vaizdo įrašų, bet ir programėlių bei vaizdo žaidimų. O būtent pastarųjų platų pasirinkimą nuo šiol galima rasti iš anksto įdiegtoje „AppGallery“ programėlių parduotuvėje.

„Naujojoje „AppGallery“ parduotuvėje šiandien yra daugiau nei 50 tūkst. programėlių ir šis skaičius nuolat auga. Todėl naudotojai čia ras jų poreikius atitinkančių aplikacijų bei netgi galės palikti savo pageidavimų. Beje, kadangi šis modelis veikia puikiai žinomos „Android“ operacinės sistemos pagrindu, norint persikelti programėles, žaidimus ir kitus duomenis iš savo senojo „androido“, tą galima greitai ir lengvai padaryti pasitelkus „Phone Clone“ funkciją, – dėsto „Huawei“ atstovė J. Karpavičiūtė.

„Huawei“ nuotr.

Kad išbandant naujas programėles bei žaidimus nereiktų rūpintis elektros energija, „P40 lite“ turi net 4200 mAh talpos bateriją. Pagal šį parametrą minėtas įrenginys praktiškai prilygsta flagmanams, kadangi gali užtikrinti net kelių dienų nepertraukiamą veikimą bei įkrovimo.

Siūlo naują paslaugą

Jei nutiko nelaimė ir naujajam „P40 lite“ karantino laikotarpiu reikia remonto, pavyzdžiui, sudužus ekranui, „Huawei“ siūlo išeitį. Beje, naujoji paslauga galioja ne tik naujajam „P40 lite“, bet ir visiems kitiems šio gamintojo modeliams.

Reaguodama į koronaviruso keliamą grėsmę ir sveikatos specialistų rekomendacijas gyventojams likti namuose, „Huawei“ nuo šiol siūlo specialią aptarnavimo paslaugą savo klientams. Anot J. Karpavičiūtės, visi „Huawei“ išmaniųjų įrenginių savininkai Lietuvoje gali pasinaudoti „nuo durų iki durų“ paslauga, kuri užtikrina, kad remonto reikalaujantis telefonas būtų paimtas nuo namų durų ir per kurjerį nugabentas į autorizuotą aptarnavimo centrą.

„Huawei“ nuotr.

„Po remonto prietaisas bus išvalytas ir dezinfekuotas pagal profesionalias rekomendacijas, kad būtų užtikrinta jo švara ir sterilizacija. Todėl naudotojai galės nesijaudinti dėl viruso grėsmės. Be to, įrenginį kurjeris atgal pristatys prie savininko durų. Visa ši dvikryptė logistika yra visiškai nemokama“, – pabrėžia J. Karpavičiūtė.

Naudotojai šiuo atveju sulaukė ir dar daugiau naudos iš „Huawei“. Kaip detalizuoja bendrovės atstovė, jei įrenginio garantija baigsis tuo laikotarpiu, kol Lietuvoje yra įvestas karantinas, „Huawei“ automatiškai ją pratęs iki birželio 14 dienos.

„Jei karantinas tęsis ir ilgiau, dėl gyventojų saugumo mes įrenginio garantiją pratęsime iki pat rugsėjo. Patiems įrenginių savininkams dėl to papildomai nieko daryti nereikia. Mes sistemoje matome, iki kada galioja telefono garantija, ir ją galime pratęsti nuotoliniu būdu“, – kalba „Huawei“ atstovė.

„Huawei“ nuotr.

Pasinaudoti šia paslauga „Huawei“ įrenginių savininkai gali per „Techninės pagalbos“ programėlę, paskambinę telefonu +370 521 40290 arba apsilankę adresu https://consumer.huawei.com/lt/support/.

Daugiau informacijos apie „Huawei“ ir „AppGallery“ galite rasti čia.

Užsakymo nr.: PT_83997397