„Džiaugiamės, kad prasidėjus karantinui, tiek daug sveikatingumo organizacijų, sporto klubų atstovų pradėjo filmuoti tiesiogines treniruočių transliacijas, vesti mankštas virtualiai. Ir tai puikiai įrodo, kad sportas, judėjimas yra labai aktuali tema. Vilniaus vardu taip pat norime pakviesti visus Lietuvos žmones būti aktyviais namie ir stebėti bei išbandyti trenerių vedamas mankštas, kurios bus rodomos kiekvieną savaitę naujos laidos „Sportuok namie“ metu“, – kviečia Vilniaus miesto vicemeras Valdas Benkunskas.

Naujas projektas per Delfi ir Delfi tv startuoja nuo kovo 31 d.

„Sportuok namie“ laidų ciklo metu, visi norintys galės išbandyti skirtingas mankštas kiekvieną savaitę.

Sveikas miestas nuotr.

„Susidarius tokioms aplinkybėms, mes norime, kad žmonės nenustotų sportavę ar judėję, todėl dabar treneris „ateis” į Jūsų namus bent nuotoliniu būdu. Tikimės, kad „Sportuok namie“ laidos palengvins karantino laikotarpį namuose, o trenerių rekomendacijos bus naudingos tiek vaikams, tiek ir mūsų labiausiai pažeidžiamiems senjorams”, – viliasi „Sveiko miesto“ vadovas Mantas Paulauskas.

Laidos bus rodomos nuo kovo 31 d. – antradienį, trečiadienį, penktadienį nuo 17 val., o nuo balandžio 6 d. laidos bus transliuojamos pirmadienį, trečiadienį, penktadienį – 13 val. iki balandžio pabaigos.

Jei nespėsite laidų pasižiūrėti per Delfi tv, jas visada galėsite rasti Delfi portale. Kas savaitę pasirodys trys naujos laidos su skirtingo pobūdžio treniruotėmis, skirtomis visiems – nuo jogos, funkcinių treniruočių iki fitbokso, specialių mankštų vaikams ir senjorams.

Užsakymo nr.: PT_83913747