Projekto idėja gimė kai žmonės, norėdami apsaugoti save ir kitus, buvo priversti likti namuose. O namie labai lengva nuolat užkandžiauti, netaisyklingai sėdėti ir mažai judėti. IMPULS komanda iš patirties žino, kad kasdienė, net ir lengva mankšta gali padėti išvengti nugaros ir pečių skausmo, silpnumo, pagerinti bendrą savijautą ir atsikratyti papildomų kilogramų.

Vis dėlto, svarbu rūpinti ne tik savo kūnu. Išaugus streso, blogų žinių ir nežinios lygiui labai svarbu mokėti bent trumpam atsitraukti nuo negatyvių minčių. Todėl IMPULS kviečia užsimiršti ir išbandyti aktyvias ir naujas treniruotes.

IMPULS labai svarbi bendruomenė, todėl ir tokiu sunkiu metu stengiasi palaikyti ryšį su savo nariais, kuriems visada smagu sportuoti su jau pamėgtais treneriais. IMPULS turi vieną plačiausių sporto klubų tinklų, todėl puikiai supranta, kaip skirtingai lietuviai gyvena ir kokį skirtingą fizinį pasirengimą turi. Todėl internetinių treniruočių projektui subūrė patyrusią, įvairiausių sričių trenerių komandą:

Agnė Buta

Gerai žinomos grupinių užsiėmimų instruktorės patirtis – net 17 metų. Ji veda mokymus ir seminarus būsimiems treneriams. Mėgstamiausios treniruotės – visos, susijusios su natūraliais žmogaus judesiais, funkcinės treniruotės ir šokiai.

Deimantas Vaitkevičius

Daugeliui puikiai pažįstamas PILATES mokytojas, diplomuotas laikysenos korekcijos specialistas, lektorius. Jis turi bene didžiausią, daugiau nei 20 metų trenerio patirtį, taigi yra absoliutus savo srities profesionalas.

Trenerė Jekaterina

Jekaterina Komisarova

Jauna ir energinga grupinių užsiėmimų ir asmeninė trenerė, specializuojasi kūno stiprinimo bei mobilumo treniruotėse. Per 4 metų darbo patirtį sukauptas žinias nuolat papildo specializuotuose seminaruose.

Tomas Kizelis

Asmeninis ir grupinių treniruočių treneris jau 6 metus. Baigęs sporto ir sveikatos magistro studijas, pagrindine savo treniruočių kryptimi pasirinko darbą su savo kūno svoriu, jėgos ir ištvermės, funkcines treniruotes. Sportas jam ne tik darbas, bet ir gyvenimo būdas.

Mantas Garlauskas

Sertifikuotas grupinių treniruočių treneris, turintis daugiau nei 5 metų darbo patirtį. Specializuojasi funkcinių ir aukšto intensyvumo intervalinių treniruočių srityje. Sertifikuotas TRX treniruočių sistemos instruktorius.

Vitalijus Volkovas

FIT BOXING treniruočių specialistas, turintis daugiau nei 20 metų bokso sporto šakos profesionalios patirties. Lietuvos Sporto Universiteto absolventas.

Regina Korolienė

Charizmatiška, sertifikuota trenerė, turinti 10 metu patirtį. Veda įvairaus pobūdžio ir intensyvumo treniruotes. Jos moto – treniruotėse, kaip ir gyvenime labai svarbu nepasiduoti, nuolat tobulėti, kelti naujus tikslus ir atrasti pusiausvyrą.

Treneris Deimantas

Rita Bolšakovienė

Įkvepianti, daugiau nei 18 metų patirtį turinti grupinių užsiėmimų trenerė, specializuojasi PILATES ir MAI RAM jogos srityse.

Dovilė Tamulevičiūtė

Energinga ir be galo pozityvi trenerė jau 3 metus dirbanti su vaikais, X-FIT, BODY TONE, PRESS + BACK grupinėmis treniruotėmis.

Sergejus Michailovas

Didžiulę, net 20 metų darbo patirtį sukaupęs treneris. Jis yra TRX, FIT BIKE (Indoor bike) ir GRIP treniruočių sertifikuotas instruktorius.

Užsakymo nr.: PT_83858411