Masažas – malonumas, kūnui ir sielai

Masažas – subtili procedūra, kurios metu rankų judesiais veikiami daugiau nei penki milijonai nervinių galūnėlių, jaučiančių vibraciją, spaudimą ir įsitempimą. Gydomasis masažas taikomas įvairioms ligoms gydyti, pažeistoms organizmo funkcijoms atkurti bei normalizuoti. Jis pagerina kraujo ir medžiagų apykaitą, sumažina skausmą ir raumenų hipertonusą, pagerina miegą bei atkuria sąnarių funkciją. Ši procedūra skaičiuoja jau ilgus amžius, tačiau susidomėjimas ja neprarandamas, o kiekvienas žmogus išsirenka labiausiai jam tinkančią masažo rūšį bei specialistą, su kuriuo visas gerąsias procedūros savybes junta stipriausiai.

Masažo miestas

Šių metų naujiena – Kobido masažas

Kalbant apie masažus, pirmiausiai derėtų pasidžiaugti esama jų įvairove ir galimybe atitikti kiekvieno, net išrankiausio kliento, poreikius. Štai masažo salone „Masažo miestas“ yra teikiami gydomieji nugaros, pečių juostos (apykaklės), viso kūno, galvos, kojų masažai, skirti skausmo mažinimui bei raumenų atsipalaidavimui. Tačiau didelis dėmesys teikiamas ne tik sveikatai, bet ir grožiui. „Pastebime, kad dažna problema kylanti moterims yra nelygi oda sėdmenų srityje. Taip nutinka dėl to, jog sėdmenys – itin palanki vieta kauptis celiulitui. Tokiu atveju klientėms rekomenduojame anticeliulitinio masažo procedūras, cello gelio įvyniojimą, o nelygios odos problemoms šalinti puikiai tinka ir medaus masažas“, – teigia A. Papečkys.

Nepamirštamos čia ir veido procedūros – klientai jau kurį laiką gali pasirinkti veido masažą arba japonišką veido terapiją, o nuo kovo mėnesio „Masažo mieste“ atliekamas ir trečiosios pakopos Kobido masažas, trunkantis net pusantros valandos. Salono vadovas pažymi, jog tai – nuostabi galimybė, mat procedūra atliekama pasitelkiant netradicines priemones, elementus, o meistrai seka ilgamete japoniškąja masažo tradicija.

Taip pat, A. Papečkys suskumba pabrėžti, jog „Masažo miestas“ yra akredituota asmens sveikatos priežiūros įstaiga, turinti teisę teikti gydomuosius masažus, o salone dirba formalų išsilavinimą masažo srityje įgiję neregiai ir silpnaregiai.

Masažo miestas

Moters dieną – ypatingi pasiūlymai

Kovo 8-osios proga Ogmios mieste įsikūręs salonas „Masažo miestas“ visas dailiosios lyties atstoves, kurias vargina pečių, galvos, pėdų skausmai ar nelygi veido oda, kviečia pasinaudoti specialiu, tik joms skirtu, pasiūlymu. Kiekviena moteris Jau šiandien yra kviečiama išsirinkti bet kokį 20 minučių trukmės masažą vos už 8,65 eur. Pasirinkimų sąrašas – ilgas, tad patenkins kiekvienos masažo gerbėjos lūkesčius. Klientės gali rinktis iš šių procedūrų: pečių juostos masažas, galvos masažas, veido masažas, pilvo masažas, pėdų masažas.

Masažo miestas

„Moterys mums yra svarbiausios, todėl norime jas pakviesti pasimėgauti geru masažu ir tiesiog atsipalaiduoti, o vyrus kviestume pasirūpinti savo moterimis. Apsilankykite masažo salone „Masažo miestas“ ir linkime jums viso, ko geriausio. Rūpinkitės savimi, savo gera savijauta ir sveikata“, – linki A. Papečkys.

Užsakymo nr.: PT_83679861