Norint išlaikyti konkurencinį pranašumą ir rasti naujų kasdieninių problemų sprendimų būdų, reikia nuolat tobulėti ir jausti verslo pasaulio pulsą, sekant naujausias žinias bei aktualijas. Dėl to, vis daugiau vadovų renkasi specializuotas MBA magistrantūros studijas, kurios leidžia per trumpą laiką, gauti koncentruotas žinias, padedančias generuoti naujas verslo vizijas ir atrasti naujas verslo plėtros galimybes, pritaikant ne tik naujai įgytas žinias, bet ir turimą darbinę patirtį.

Asociatyvi nuotr.

„Financial Times“ atliko tyrimą „Global MBA Ranking 2019“, kurio duomenimis, vadovai, baigę magistrantūros studijas ir pritaikę savo žinias padidino savo pajamas nuo 67 % iki 118 %. Tai įrodo, kad investicijos į savo žinias atsiperka. Dėl to, visame pasaulyje, vadovų magistrantūros studijos yra itin paklausios ir populiarios, nes jų metu, yra pateikiamos naujausios susistemintos verslo pasaulio aktualijos bei praktinės užduotys, susijusios su realiomis darbinėmis situacijomis. Kas įprastai, norint gauti tokio lygio informaciją, jos paieška užimtų labai daug laiko.

Asociatyvi nuotr.

Be to, studijų metu, užsimezga vertingos pažintys, virstančios tikrais įgyvendintais verslo projektais. Į šias studijas susirinkę vadovai, mokosi iš savo srities specialistų ir profesionalų, kurie diskusijų metu dalijasi ne tik sėkmingo verslo strategijomis, bet ir savo atrastomis know-how technologijomis bei gerąja patirtimi kaip pavyko vystyti savo verslą nacionaliniu ir tarptautiniu mastu. Tad, tik per vienerius metus, įmanoma ne tik žymiai pagerinti savo turimų žinių bagažą, atrasti naujų bendradarbiavimo ryšių, bet ir gauti naujausią, koncentruotą, aktualią informaciją, kuri padės praktiškai įgyvendinti savo įmonės strateginius tikslus.

Parodos akimirka

Vasario 2526 dienomis Vilniuje ir Kaune vyks „Tarptautinė magistrantūros ir išlyginamųjų studijų paroda 2020“, kurios metu bus pristatoma ir magistrantūros studijų programa, skirta vadovams. Parodos dalyviai turės galimybę ne tik išgirsti aktualią informaciją, bet ir gauti visus atsakymus į rūpimus klausimus.

Užsakymo nr.: PT_83523129