Pvz.: po atlyginimų pakėlimo, vienos iš sėkmingiausiai dirbančių Vilniaus „Norfos“, įsikūrusios
L. Asanavičiūtės g., „vitrinos darbuotojų“ mėnesinis vidutinis neto („į rankas“) darbo užmokestis turėtų siekti apie 900 Eur.

„Norfos mažmena“ lieka ištikima stabiliai didinamų atlyginimų politikai. Pernai įvairių kategorijų bendrovės darbuotojams taip pat buvo didinamas darbo užmokestis, ir labiausiai jis didėjo mažiau uždirbantiesiems. „Norfa“ visada pasižymėjo ne tik žemomis kainomis, bet ir vienu didžiausiu darbo užmokesčiu tarp didžiųjų prekybos tinklų“, - sakė „Norfos mažmenos“ valdybos pirmininkas Dainius Dundulis. Pasak „Norfos“ vadovo, prekybos įmonių interesas – išsaugoti turimus darbuotojus. Tai galima padaryti efektyvinant veiklą ir keliant atlyginimus darbuotojams.

Bendrovės darbuotojų atlyginimai priklauso nuo darbo rezultatų, kurie apskaičiuojami pagal specialias formules – kuo efektyviau dirbsi, tuo didesnis bus atlyginimas. Pvz. kasininko atlyginimas priklauso nuo asmeninės ir parduotuvės apyvartų, taip pat nuo aptarnautų klientų skaičiaus. Pardavimai – tuo pačiu ir alga – taip pat priklauso nuo aptarnavimo kokybės.

Šiuo metu šalyje veikia 143 „Norfos“ parduotuvės. 2020 metais „Norfos mažmena“ Lietuvoje planuoja atidaryti 10 naujų ir atnaujintų „Norfa“ prekybos centrų, į kuriuos ketina investuoti apie 15 mln. eurų.

Užsakymo nr.: PT_83340169