Aukščiausi standartai – tiek sau, tiek kitiems

Ne paslaptis, kad aukštais pasiekimais dažniausiai džiaugiasi tie, kurie daug ir kryptingai dirba. Tuo išsiskiria ir „Magrės baldų“ komanda. Kiekvienas gaminys, nesvarbu, tai būtų sofos, foteliai ar čiužiniai, kuriamas taip, kad pateisintų nuolat augančius klientų lūkesčius.

Dėl šios priežasties gamybai naudojamos tik aukščiausius kokybės reikalavimus atitinkančios medžiagos. Itin didelis dėmesys skiriamas ir patikimiems žaliavų tiekėjams. Puikiai savo darbą išmanantys specialistai nenustoja ieškoti novatoriškų sprendimų. Todėl sukuriami ne tik unikalaus dizaino, bet ir funkcionalumu pasižymintys baldai. Apdovanojimai jiems skiriami jau ne pirmus metus, o tai – papildoma motyvacija siekti dar daugiau.

Išskirtiniai dizaino sprendimai – patogumui ir estetikai

Trivietės sofos „Jazz“ dizainas atskleidžia harmoningą skandinaviško ir retro stiliaus derinį. Šiuo metu jis itin populiarus – tai puikus pasirinkimas norintiems sukurti originalų, subtilia estetika išsiskiriantį interjerą. Didelės išraiškingų formų pagalvės iškarto patraukia akį. Jos itin skoningai dera su medinėmis detalėmis puoštais porankiais ir grakščiomis kojelėmis. Atsižvelgdamas į savo norus, kiekvienas gali pasirinkti atitinkamas sofos modifikacijas: ne tik apmušalo, bet ir medinių porankių bei kojelių spalvą.

Patraukli išvaizda toli gražu nėra vienintelis šio gaminio privalumas. Jis pasižymi abejingų nepaliekančiu funkcionalumu ir patogumu. Atraminės pagalvės sukurtos taip, kad ypač gerai prisitaikytų prie kūno ir suteiktų atramą kaklui. Tai leidžia atsipalaiduoti ir visapusiškai pasimėgauti poilsiu. Be to, sudėtyje esantis elastingas putų poliuretanas maloniai reaguoja į judesius ir greitai atgauna savo pradinę padėtį. Jis yra ilgaamžis, todėl sofa išlaiko savo pradinę išvaizdą ir funkcionalumą ne vienerius metus. Atskirai į krūvį reaguojančios kišeninės „pocket“ spyruoklės neperduoda šalia sėdinčiojo judesių ir padeda tolygiai paskirstyti svorį. Dar vienas sofos ilgaamžiškumą lemiantis komponentas – tvirta buko mediena.

Šiuolaikiški sprendimai – dar patogesniam gyvenimui

Novatoriški sprendimai leido sukurti produktą, kuris reikšmingai palengvina kasdienybę. Su teiginiu, jog išmanieji įrenginiai šiais laikais turi didelę reikšmę žmogaus gyvenime, tikriausiai sutiks daugelis. Atsižvelgiant į tai, kiekvienas gali pasirinkti baldą su integruota USB jungtimi. Naudojantis ja paprasta įkrauti telefoną ar planšetę. Tai praverčia ne tik namuose, bet ir viešosios paskirties erdvėse, taigi, trivietė sofa „Jazz“ – labai universali.

Aukštos medinės kojelės palengvina tiek paties gaminio, tiek patalpų, kuriose jis stovi, priežiūrą. Po baldu esančias grindis paprasta išvalyti, todėl ant jų nesikaupia įvairūs nešvarumai. Dėmėms atsparesnis gobelenas itin tinka turintiems mažų vaikų ar augintinių.

Naujausios gamybos technologijos – įvairiapusiam tobulėjimui

„Magrės baldų“ komanda skatina tvarų vartojimą ir skiria didelį dėmesį ekologijai. Todėl sofos, lovos ir kiti produktai gaminami iš kuo natūralesnių medžiagų. Taip pat mažinami atliekų kiekiai, optimizuojami techniniai procesai. Naujos kartos staklės, kuriomis kerpami audiniai, leidžia efektyviau naudoti žaliavas. Medžiagų likučiai parduodami antriniam panaudojimui, o iš kitų kuriami įvairūs interjero aksesuarai. Taip įmonė visapusiškai prisideda prie švaresnės aplinkos kūrimo.

Išskirtinio įvertinimo sulaukusi trivietė sofa „Jazz“ – ypatingas unikalaus dizaino ir funkcionalumo derinys. Tai produktas, leidžiantis sukurti originalų interjerą ir patenkinti šiuolaikinio žmogaus poreikius. Ne veltui šis baldas jau spėjo pavergti nemažos dalies klientų širdis. Galbūt jais tapsite ir jūs?

Užsakymo nr.: PT_83114383