Interjero dizaineriai teigia, kad aksesuarai ir smulkmenos – tikrų tikriausi namų papuošalai, o būtent indai kuria nuotaiką ir diktuoja toną vakarienių metu, išreiškia jūsų asmeninį stilių. Galbūt neatsitiktinai parduotuvių lentynose šiandien galime išvysti pačių įvairiausių faktūrų, spalvų ir medžiagų indų – nuo keramikos iki porceliano ar stiklo, nuo ryškių spalvų iki tradicinės baltos, nuo lygios it stiklas iki drąsios, grubios tekstūros. Rinkdamiesi indus, galite sukurti norimus pojūčius ir stilių namuose. Priešingai nei įprastos valgymo lėkštės, puodeliai ar įrankiai, serviravimui skirti indai savo vietą gali rasti ne namų lentynose ar spintose, o ant stalo ar spintelių kaip namų dekoro elementai.

Norman Foster

Indai ieškantiems estetikos

Architekto N. Fosterio darbai kalba patys už save: Naujasis Vokietijos parlamentas, Didysis teismas Britų muziejuje, Millau viadukas, o apdovanojimai už unikalius kūrinius yra prilyginami architektų Nobelio prizui. Daugiau nei 60 metų praktiką kuriant architektūrinius šedevrus N. Fosteris pritaikė ir kasdieniniame mūsų gyvenime – sukūrė išskirtinę stalo indų kolekciją, kuri įprastą vartojimą perkėlė į visai kitą lygį.

„The Norman Foster Collection“ – tai naujoji architekto kolekcija, kurioje dizainas sujungia paprastą skulptūrinę formą ir švelnią geometriją, taip sukuriant išskirtinai meistriškus stalo indus įvairiausioms reikmėms: nuo stiklinių vynui iki kavos puodelių. Kiekvienas indas yra atsakas į jo specifinę funkciją, įkūnijant visiškai naujus naudojimosi potyrius.

Norman Foster

„Kreivės galia yra nuostabiai dviprasmiška ir visai nesvarbu, ar ji apibūdina asmenį, pastatą, tiltą, panoramą ar laivą. Kiekviena didybė juk susideda iš smulkiausiųjų elementų, kuriuos mes galime liesti ir jausti, kurie ir tampa reikšminga mūsų kasdienio gyvenimo dalimi“, – formų galią apibūdino pats N. Fosteris.

Naujoji „Foster“ kolekcija nuo įprastų stalo indų skiriasi ir tuo, kad yra ne tik pritaikyta maloniam praktiškam naudojimui, bet ir gali pasitarnauti kaip išskirtinė interjero detalė. Valgomajame ar virtuvėje pastatyti indai neabejotinai atkreips jūsų svečių dėmesį, o subtilios chromo ir aukso apdailos tiks prie bet kokio namų interjero.

The Norman Foster Collection

Laimė slypi paprastuose dalykuose – sako senovės išmintis. Rytinis kavos puodelis stebint saulėtekį ar vyno taurė artimojo glėbyje jaukų švenčių vakarą kartu su „Foster“ paliks neišdildomus įspūdžius. Ši kolekcija neabejotinai pasižymi unikaliu ir precizišku dizainu, todėl kasdieninę ir įprastą buitį pavers nepakartojama patirtimi.

„The Norman Foster Collection“ Lietuvoje pristato Skandiamo.

Užsakymo nr.: PT_83100931