„You and Oil“ siūlo produktus visai šeimai: eterinių aliejų mišinius, veido ir kūno kosmetiką, priežiūros priemones bei organizmą stiprinančius produktus. Šis prekės ženklas naudoja natūralias medžiagas, kurios nekenks nei jums, nei aplinkai. „You and Oil“ kosmetika yra pirmoji Lietuvoje gavusi teisę naudoti tarptautinį „Ecocert“ ženklą. Jis nurodo, jog gaminiai atitinka ekologiškumo standartus. Šis prekės ženklas pasitelkia medžiagas gautas iš gamtos ir odą puoselėja natūraliais eteriniais aliejais.

Ieškantiems išskirtinės namų puošmenos siūlome gėlių namų „Soiree“ sąmanas. Jos taps laukiniu gamtos kampeliu jūsų namuose ar ofise, o įvairių spalvų pasirinkimas leis priderinti šį aksesuarą prie pasirinkto interjero. „Soiree“ sąmanos yra mediniame vazonėlyje, jų nereikia laistyti. Tai tvarus ir ilgaamžis aksesuaras namams.

Lietuvos kūrėjų produkcija

Lietuviškos plaukų priežiūros priemonės „Solidu“. Aplinkai draugiški kietieji šampūnai bei kondicionieriai pagaminti tik iš koncentruotų aktyviųjų komponentų, dėl to jiems nereikia plastikinės pakuotės. Iš tiesų, juos galite įsigyti be jokios pakuotės ir originaliai supakuoti patys. Visgi, jei nesiryšite tokiam sprendimui, galite nesijaudinti – visos šio prekės ženklo pakuotės yra iš perdirbto popieriaus. „Solidu“ naudoti itin patogu, šių produktų užtenka tiek pat laiko, kiek ir jums įprastų šampūnų ar kodicionierių. Sudėtis praturtinta eteriniais aliejais, augalų ekstraktais, o patrauklus, puikiai delne telpantis dizainas yra pritaikytas patogiam naudojimui.

Lietuvos kūrėjų produkcija

Dizainerė Kristina Kruopienytė į perdirbimą pažvelgė išradingai. Ji kuria vienetinio dizaino, žiemines pirštines iš aukštos kokybės medžiagų, kurios lieka nepanaudotos po masinės drabužių gamybos. Atraižos ar kailio detalės išradingai įkomponuojamos į šių šaltojo meto aksesuarų dizainą. Kristinos Kruopienytės pirštinės stilingos ir praktiškos: ne tik šildo, bet ir atspindi šviesą tamsoje, nes turi atšvaito medžiagos dekoracijų.

Lietuvos kūrėjų produkcija
Lietuvos kūrėjų produkcija

Visai nebūtina rinktis tikros odos aksesuarų norint įsigyti ilgaamžį daiktą. Dabar, kuomet sukuriama vis daugiau medžiagų, pasirinkimas platus – kokybiškos, nešlampančios, tvirtos ir puikiai atrodančios medžiagos idealiai patenkins jūsų poreikius. Jeigu ieškote stilingos ir ilgaamžės rankinės – ja gali tapti minimalistinė „Distyled“ rankinė iš odos pakaitalų. „Distyled“ siūlo įvairų dizainą, kurį pritaikyti prie savo stiliaus galite tiesiog keičiant rankinės diržus, ant vienos rankinės galite nešioti net ne vieną diržą. „Distyled“ asortimente – patogaus dydžio „camera bag“ ir didesnės rankinės bei kurpinės į kurias tilps visi reikalingi daiktai šiuolaikiniai asmenybei.

Lietuvos kūrėjų produkcija

Galvodami apie artimus žmones ir draugus norime juos nudžiuginti dovanomis, kurios neša emociją. Jaukią atmosferą namuose sukurti padės aromatinės žvakės. Rankų darbo „Blue Sparrow“, „Smells like spells“, „Candle Lovers“, „A.Go“ žvakės gaminamos iš sojų vaško, kuris degdamas neteršia oro. Sojų vaško žvakės yra skalsios ir dega dvigubai ilgiau nei įprastos. Tokia dovana patiks ir veganams, nes tiek dagtis, tiek vaškas gaminamas iš augalinės kilmės produktų. Jums belieka tik išsirinkti norimą aromatą: nuo prinokusių vaisių ar gėlių iki prieskonių ar gintaro.

Lietuvos kūrėjų produkcija

Žvarbiais žiemos vakarais šilta arbata pasimėgauti norime kad ir kur bebūtume, tam puikiai pasitarnaus nerudijančio plieno „Kykyoto“ gertuvė. Įspūdingas, gertuvių veidrodiniu paviršiumi, dizainas sukurtas bendradarbiaujant su dizainere Agne Labokaite. Namuose galėsite pasigaminti mėgstamą gėrimą ir juo mėgautis visą dieną. Gertuvė – puiki dovana, norintiems tausoti aplinką bei išvengti vienkartinių puodelių naudojimo. Atšilus orams ši gertuvė taip pat pravers ir padės atsigaivinti, nes puikiai išlaiko ir šaltus gėrimus.

Šaltasis metų sezonas neįsivaizduojamas be jaukių, šiltų rūbų - tam puikiai tinka džemperiai.

Lietuvos kūrėjų produkcija

Visuomet malonu ne tik atrodyti stilingai, bet ir jaustis patogiai, juolab dėvint tvarią madą. Lietuvoje sukurti „Egyboy“ džemperiai ideliai tiks kaip dovana draugui ar netgi sau. Spalvingi piešiniai puošiantys šio prekės ženklo rūbus yra menininkų kūriniai, todėl džemperiai gali tapti jūsų stiliaus saviraiškos detale. „Egyboy“ gyvuoja nuo 2010-ųjų, per šį laiką užsitarnavo tarptautinį pripažinimą ir ištikimų gerbėjų būrį. Jų kūryboje susipina ironija, šių dienų aktualijos ir drąsus požiūris. „Egyboy“ džemperį patiks ryžtingam, stilingam ir norinčiam išsiskirti žmogui.

Lietuvos kūrėjų produkcija

Dažnai dovanojame puodelius, nes juos naudojame kiekvienas ir tai atrodo itin praktiškas dovanos pasirinkimas. Visgi, norėdami maloniai nustebinti artimąjį, galite jam padovanoti egzotišką „draugą“. Išskirtinio dizaino rankų darbo „Pho Ceramics“ puodeliai ir indai patiks kiekvienam. Tai mieli namų gyventojai, kuriuos pamils ne tik vaikai ir suaugę, bet ir namų svečiai. Mažyliams, kurie itin išrankūs maistui, „Pho Ceramics“ indai gali tapti puikia paskata dažniau užsukti į virtuvę.

Lietuvos kūrėjų produkcija

Dovana, kuri tinka kiekvienam – skanėstai, juolab, kai jie – natūralūs! Rankų darbo, veganiški „TuTu Spot“ ledinukai nustebins net ir gurmaną. Tai nišinių saldainių prekės ženklas, kuris palaiko natūralių produktų idėją, todėl smaližiams siūlo netikėtų formų ledinukus be GMO ir gliuteno. Širdelės, eglutės ar žvaigždutės idealiai tiks Kalėdoms, o saldainių įvairovė padės išrinkti dovaną kiekvienam skoniui.

Lietuvos kūrėjų produkcija

Darbo kalendoriai, užrašines šiuolaikiniam žmogui yra ne tik daili, bet ir labai praktiška dovana. „Noema paper house“ užrašines su rankų darbo viršeliais, gaminamos iš itin kokybiško popieriaus. Jos tiks tiek skubiančiam ir norinčiam visus planus aiškiai matyti popieriaus lape, tiek ir norinčiam turėti ramią kūrybos akimirką žmogui.

Visas lietuviškas dovanas galite apžiūrėti ir išsirinkti LOCALS.LT – lietuviško dizaino namuose. Jie įsikūrę prekybos centruse „Panorama“, „Europa“, „G9“ ir siūlo ne tik kokybiškas dovanas, interjero detales ar kosmetiką, bet ir dizainerių kurtus drabužius bei aksesuarus. Viena iš LOCALS.LT įkūrėjų, Inga Ramonienė, sako vertinanti apgalvotą ir saikingą vartojimą: „Skatiname tvarumą, nes siūlome ilgaamžius daiktus, kuriais mėgausitės ne vienerius metus. Čia nerasite greitosios mados, tik kruopščiai atrinktas, išskirtines prekes, kurių stilius nepavaldus laikui.“ I. Ramonienė pabrėžia, kad bendradarbiavimas su Lietuvos dizaineriais leidžia įvertinti tai, jog turime labai daug talentingų kūrėjų ir gausų, savo šalyje pagamintų, produktų pasirinkimą. Tad metas atsigręžti į tai, kas tikrai vertinga ir kokybiška.

Užsakymo nr.: PT_83083931