Rudenį duris atvėręs naujas profesionalios vokiškos kosmetikos salonas „BABOR BEAUTY SPA“ skirtas visiems, kurie nori puoselėti savo grožį ir sveikatą. BABOR – Vokietijoje sukurta profesionali, aukščiausios kokybės kosmetika, sukurta remiantis gamtos ir aukštųjų technologijų pagalba. Tarpdisciplininių mokslininkų grupių, masažo specialistų, mokslinių tyrimų institutų ir žinomų universitetų bendradarbiavimas užtikrina, kad visi BABOR produktai ir procedūros pasiektų aukščiausią lygį. Dauguma sudėtyje esančių veikliųjų medžiagų yra išgaunamos iš pasaulio gamtos augalų ir yra ekologiškos.

Šio salono išskirtinumu tapo italų sukurta pasaulio naujiena aparatinės kosmetologijos srityje - icoone® LASER – inovacija kūno procedūrų srityje, Lietuvos rinkoje.

Icoone® Laser

Unikali technologija užtikrina po pirmos procedūros matomus rezultatus

Icoone® aparatą sukūrę mokslininkai siūlo visiškai naują požiūrį į jungiamųjų audinių sandarą. Inovacinis aparatas modeliuoja Jūsų siluetą, neįtikėtini rezultatai yra pasiekiami vosper kelis procedūrų seansus. Icoone® stimuliuoja audinius ir didina ląstelių aktyvumą, kas leidžia pasiekti neįtikėtinų rezultatų be traumų.

Remiantis naujausiais moksliniais tyrimais, icoone® kompanijos biologų ir inžinierių komanda sukūrė visiškai naują MMAS-stimuliacijos technologiją jungiamųjų audinių fibroblastų gamybai, dėka frakcinio vakuumo poveikio vakuolėms. Daugiapakopė vibracinė banga leidžia pagreitinti tikrą ląstelių gimnastiką, jau po pirmų procedūros minučių aktyvindama kolageno ir elastino gamybą. Ši revoliucinė technologija pavadinta ММАS (Multi Micro Alveolar Stimulation) ir buvo užpatentuota kompanijos icoone®. Toks neinvazinis poveikis yra idealus, norint paveikti odos jungiamuosius audinius, leidžia greičiau pasiekti pageidaujamų rezultatų.

Icoone® Laser

Lazerio ir LED duetas - efektyvesnėms, greitesnėms ir saugesnėms kūną modeliuojančioms procedūroms

Tobulas aparato duetas – lazeris ir LED šviesos diodas efektyviai ir saugiai veikia problemines sritis ir leidžia pasiekti greitesnius rezultatus, gerina Jūsų savijautą ir kartu estetinį vaizdą. Be to, Roboderm® technologija padeda greičiau pasiekti norimų rezultatų ir padaryti juos ilgalaikiais.

Diodinis lazeris, kurio bangos ilgis 915 nm, riebalinėms ląstelėms suteikdamas selektyvinį šildomą poveikį, skverbiasi į gilius audinių sluoksnius ir sukelia šildomą efektą, kuris skatina riebalinių ląstelių skilimą.

Icoone® Laser

Šviesos diodo lazeris, kurio bangos ilgis 650 nm, veikia fibroblastus ir stimuliuoja kolageno gamybą. Jis pakeičia ląstelės membranos pralaidumą, jose atverdamas laikinas poras, per kurias riebalai ir skysčiai pašalinami į limfinę sistemą, išvengiant ląstelės pažeidimo. Papildomas šių dviejų technologijų poveikis leidžia pristatyti efektyvesnes, greitesnes ir saugesnes procedūras.

Unikalaus aparato išskirtinai platus poveikis

Icoone® aparatinės procedūros - tai stiprus „anti-age“, stangrumo atkūrimas be skalpelio, drenažas, ląstelių regeneracija, smulkių ir gilių mimikos raukšlių išlyginimas, jauninimas ir senėjimo profilaktika. Taip pat, procedūros yra labai rekomenduojamos prieš pasiruošimą ir reabilitaciją po blefaroplastikos, liposakcijos ar kitų operacijų.

Icoone® Laser

Išskirtinė užpatentuota MMAS (Multi Mikro Alveoriarinė Stimuliacija) technologija veikia jungiamuosius audinius ir stimuliuoja svarbiausių odos struktūrinių baltymų (kolageno ir elastino) gamybą, kurie gerina odos elastingumą ir stangrumą, odos ląstelių atsinaujinimą ir skatina riebalų deginimą (lipolizę), gerina limfos ir kraujo apytaką bei medžiagų apykaitą. Inovatyvaus aparato procedūros puikiai tinka, jeigu norite:

• Sumažinti visų tipų ir stadijų celiulitą ir riebalų sankaupas,
• Suteikti odai ir audiniams stangrumo,
• Sumažinti strijas,
• Sumodeliuoti kūno formas,
• Atkurti krūtinės odos tonusą,
• Išlyginti smulkias ir gilias raukšles, net pačiose jautriausiose srityse, tokiose, kaip judantis vokas, kaklas, dekolte sritis,
• Pagreitinti reabilitaciją po liposakcijos ar kitų operacijų, randų ir nudegimų gijimą,
• Atkurti idelias kūno formas po gimdymo, sportinių traumų,
• Sumažinti raumenų skausmus, mėšlungį arba atsistatyti po didelių sportinių krūvių.

Grožio sąvoka yra individuali kiekvienam, bet jaustis jaukiai ir geidžiamai savo kūne yra moterų ir vyrų prigimtis. Todėl „BABOR BEAUTY SPA“ suteikia galimybę visoms skubančioms, verslioms, užimtoms asmenybėms pasirūpinti savo kūnu ir veidu – būti gražiu 20-ties – natūralu, bet 50-ties – tai gyvenimo stilius!

Icoone® Laser

Kviečiame išbandykite icoone® LASER aparatines procedūras ir Jums dovanojame 50% nuolaidą pirmam apsilankymui, jog jau po pirmos procedūros matomi akivaizdūs rezultatai! patys įsitikintumėte jau po pirmos procedūros akivaizdžiai matomais rezultatais!

Daugiau informacijos apie Icoone® LASER rasite čia.

Procedūros su inovatyviuoju Icoone® LASER aparatu atliekamos „BABOR BEAUTY SPA“, Karaliaus Mindaugo pr. 49, Kaunas, PPC “Akropolis” 3-iame aukšte.

Susisiekite: +37065002994 arba akropolis@babor-spa.lt

Užsakymo nr.: PT_83073743