Kavos skrudinimo ekspertai „Rocket Bean Roastery“. Rygos centro rajone įsikūrusi kavinė tiekia tik šviežią kavą, kurią skrudina patys ir kaskart maišo pasaulį ieškodami naujų jos skonių. Bene skaniausią kavą rasite čia, o taip pat galėsite pasivaišinti lengvais desertais ar užsukti vėlyvųjų sekmadienio pusryčių.

Visus metus žaliuojantis „Pagalms“. Jauki terasa Rygos miesto alėjoje itin lankoma šiltuoju sezonu, kur įsikuria vasaros ritmu alsuojanti nuotaika. Tačiau žalioji oazė neišnyksta vasarai pasibaigus ir svečius priima toliau. Kavinėje rasite įvairių karštųjų gėrimų, vegetariškų patiekalų bei modernių desertų, o nebijantys šalčio lauke galės pasisupti ir ant sūpynių, kabančiomis ant medžių.

Dangiški „BakeBerry“ desertai. Burnoje tirpstantys skoniai nepaliks abejingų, apsilankiusių šioje desertų „laboratorijoje“. Kiekvienas jų yra daromas kruopščiai ir preciziškai, todėl visi desertai labai traukia akį ir yra puikus kąsnelis įgudusiai Instagram auditorijai. Apsilankę „BakeBerry“ galėsite patogiai įsitaisyti prie lango ir stebėti vakarėjančias Rygos gatves.

Romantiškų pasimatymų vieta „Crumble Cake“. Šviežias varškės ir miško uogų pyragas, o karštieji gėrimai patiekiami unikaliuose, vaikystėje turėtuose porceliano puodeliuose. Visi pyra-gaičiai ir tortai „Crumble Cake“ yra namų gamybos ir išsiskiria originaliais skoniais, o kavinėje dažnai galima sutikti daug porų, leidžiančių čia laiką ir besidalijančių desertą.

Slaptieji „Parunāsim“ skoniai. Atradimo džiaugsmas išties nepakartojamas, o dar įdomiau, kai bevaikštant siauromis gatvelėmis, atrandi pasislėpusią kavinę tarp senųjų pastatų sienų. „Pa-runāsim“ tituluojama bene romantiškiausia Rygos kavine ir tikrai ne be reikalo, nes vasarą ją savo šventei pasirenka ir jaunavedžiai. Iš tiesų, šios vietos romantika kyla ne tik dėl jos klasika dvel-kiančio interjero, bet ir dėl jos slaptumo – čia galima pasislėpti nuo pasaulio ir pasimėgauti laiku esant drauge.

Daugiau apie laisvalaikį Latvijoje galite sužinoti apsilankę adresu www.latvia.travel, o kelionės maršrutą susiplanuoti pasinaudoję patogiu įrankiu www.latvia.travel/trip-planner. Kelionės idėjų gaite pasisemti iš @EnjoyLatvia Instagram paskyros bei nepamirškite pasidalinti savo kadrais, užfiksuotais Latvijoje!

Užsakymo nr.: PT_83073301