Name naujakuriai gali rinktis iš gausios 1–4 kambarių butų pasiūlos, kurių plotas nuo –ekonomiško 27 m2 varianto iki erdvaus – 81 m2. Pro kiekviename bute suplanuotus erdvius balkonus atsivers panorama į ne vieną skirtingą, nepaprastą veidą turintį Vilnių.

 „Horizon“

Premium butas už prieinamą kainą

Grindinis šildymas – patogus, ekonomiškas ir novatoriškas būdas, kuriuo galės mėgautis būsimi namo gyventojai. Bendrovės „Recus“ II statybų etapo naujovė suteiks dar daugiau trokštamo komforto. Kokybiškos ir ilgaamžės surenkamo trisluoksnio gelžbetonio sienos, šilti trijų stiklų šešių kamerų plastikinio profilio rėmų langai užtikrins šiluminę varžą ir mažas šildymo sąnaudas. Individuali kiekvienam butui rekuperacinė vėdinimo sistema garantuos, kad niekuomet nebūtų skersvėjų, temperatūros pokyčių, drėgmės.

 „Horizon“

Premium klasės būsto statybai naudojamos medžiagos ir modernios technologijos užtikrins, kad namas atitiktų A+ energinę naudingumo klasę, kaip ir lapkritį priduotas 9 aukštų pastatas. Tai reiškia, kad naujo buto šeimininkas ne tik mėgausis komfortu, bet ir neturės plačiai atverti piniginės, kai ateis šildymo sezonas. Naujajame name jau įrengti pamatai, montuojamos požeminių automobilių stovėjimo aikštelių konstrukcijos, komunikacijos. 2020m. sausio mėn. pradžioje bus pradedami montuoti pirmieji namo aukštai.

 „Horizon“

Butai statomame korpuse kainuoja nuo 1 450 Eur/m2.

Ekonomiški sprendimai, padėsiantys sutaupyti

Bendrose patalpose bei kiemo teritorijoje diegiamos mažai energijos naudojantis LED apšvietimas: jis ir energiją tausoja, ir tuo pačiu tausoja gamtą.

 „Horizon“

Itin populiarėjančių elektromobilių vairuotojai, kurių šiais metais registruota daugiau kaip 1 300, savo automobilius galės įkrauti numatytose įrengti įkrovimo stotelėse. Šiuo metu baigiama 2 aukštų požeminės aikštelės statyba, iš kurios liftu bus pakylama iki savo buto aukšto.

Norintys atsipūsti po sunkios darbo dienos galės kieme įrengtose poilsio zonose. Čia pat ir zonos vaikams žaisti.

 „Horizon“

Saugumas ir privatumas – itin vertinami, todėl namų teritorija bus aptverta, stebima ir saugoma. Pėstieji į teritoriją pateks pro kodine spyna rakinamus vartelius, o automobiliai – pro automatiškai atidaromus vartus.

Viskas ranka pasiekiama

Statistinis vilnietis 28 proc. savo kelionės mieste laiko praleidžia stovėdamas eismo spūstyse. Per darbo dieną sugaištamas laikas mums kainuoja vidutiniškai 35 minutes. Tai reiškia, jog per vienerius metus kamščiuose prastovime 136 valandas. Todėl susisiekimui patogioje sostinės vietoje besikuriantis „Horizon“ kompleksas naujakurius vilioja ir unikalia vieta.

 „Horizon“

Spaudos g. 9 dygstančio daugiabučių komplekso strategiškai patogi vieta leidžia greta esančiu Vilniaus aplinkkeliu, Pilaitės ir Laisvės prospektais išvengti spūsčių ir sutaupytas valandas praleisti turiningai. Prie pat namų esančios parduotuvės, sporto klubai, kavinės bei kitos pramogos – puikiai tiks prasmingam laiko praleidimui, o ir pasieksite jas pėstute. Taip pat visiškai šalia – išvystyta ir kita miesto infrastruktūra: mokyklos, vaikų darželiai, gydymo ir kultūros įstaigos.

 „Horizon“

Bendrovė „Recus“ pastaraisiais metais įgyvendino naujakurių teigiamai įvertintą 72 butų gyvenamojo namo projektą „Visorių alėja“ (Visorių g. 16). Šiuo metu sostinės Gulbinų rajone 4 ha plote plėtoja sublokuotų namų ir mažaaukštės statybos daugiabučių namų gyvenvietę.

Daugiau informacijos apie projektą čia.

Užsakymo nr.: PT_82995077