„ZenBook 14“ – tai naujos eros, ypač mobilaus dizaino prietaisas su itin kompaktišku ir lengvu rėmu. „ZenBook 14“ su keturbriauniu „NanoEdge“ ekranu yra vienas iš mažiausių 14 col. nešiojamųjų kompiuterių pasaulyje – jis yra 13 % mažesnis už ankstesnės kartos „ZenBook 14“ (UX430), kad bet kur galėtumėte įgyvendinti savo kūrybinius sumanymus!

ASUS ZenBook 14 (UX434)

Sukurtas suteikti jums didesnį ekrano plotą sumažinant fizinę erdvę, „NanoEdge“ dizainas pabrėžia rėmelių siaurumą iš visų keturių pusių, kad vaizdas būtų labiau įtraukiantis ir mažiau nukreiptų jūsų dėmesį. Plataus matymo kampo technologija leidžia matyti aiškius vaizdus net žiūrint ypač smailu kampu. „ZenBook 14“ išsiskiria detaliu, aiškiu, didelės skiriamosios gebos ekranu, pasižyminčiu plačiu matymo kampu, raiškiomis ir tiksliomis spalvomis.

ASUS ZenBook 14 (UX434)

Kuriant visus „ZenBook“ jūsų komfortas – vienas iš mūsų prioritetų. Be to „ZenBook 14“ su išskirtiniu „ErgoLift“ lankstu automatiškai pakreipia klaviatūrą į patogiausią padėtį tekstui rinkti. Bet tai dar ne viskas: atidžiai apskaičiuotas pakreipimo kampas pagerina aušinimą bei garsą.

Neprarasta jokia „ZenBook“ stiliaus ypatybė: išliko garsusis „Zen“ įkvėptas metalinis apdailos kraštelis ant dangčio, galimybė rinktis solidžią mėlyną spalvą „Royal Blue“, naujai papildytą kontrastuojančia rausvai auksine „Rose Gold“ apdaila virš klaviatūros, kad sustiprintų prabangos pojūtį. Elegantiška mėlyna „Royal Blue“ spalva, įkvėpta virš mėlyno vandenyno kylančios saulės, – tai klasikinio prabangaus dizaino elementas.

ASUS ZenBook 14 (UX434)

Naujasis „ScreenPad™ 2.0“ išplečia įprastą naudojimosi nešiojamuoju kompiuteriu patirtį papildomu interaktyviu jutikliniu kilimėliu, kuris suteikia jums daugiau galimybių ir pagerina jūsų darbo našumą. Intuityvi, panaši į išmaniojo telefono sąsaja leidžia lengvai atlikti užduotis ir kurti savo užduočių atlikimo tvarką. Daugybė ASUS programėlių padeda padidinti darbo našumą, įskaitant „Quick Key“ – vieno prisilietimo ilgų klaviatūros sekų automatizavimo programėlę – bei „Handwriting“, „Number Key“ ir „Office Xpert“. Pagrindinio ekrano ir „ScreenPad“ sąveiką padeda paspartinti ir patogūs valdikliai, kurie padeda pagerinti pagrindinio ekrano ir „ScreenPad“ sąveiką: pavyzdžiui, dabar galite „ScreenPad“ įjungti vaizdo įrašą, atidaryti pokalbio langą ir išnaudoti papildomos erdvės privalumus nepertraukdami darbo pagrindiniame ekrane.

„ScreenPad™ 2.0“ daugybę programėlių išmaniai sutalpina į 5,65 col. jutiklinį ekraną; jūs galite patogiai pridėti programėlių į „ScreenPad“, kad jas visada turėtumėte po ranka. Naujai optimizuota „ScreenPad“ patirtis užtikrina, kad mėgstamos programos, pvz., „Evernote®“ ir „Spotify®“ iškart tobulai veiks šiame papildomame ekrane ir nereikalaus „ScreenPad“ skirtos versijos. ASUS taip pat glaudžiai bendradarbiauja su trečiųjų šalių kūrėjais, įskaitant vaizdo redagavimo įrangos kūrėją „Corel®“, kad optimizuotų pritaikomus „ScreenPad“ įrankius dar našesnei veiklai. Ir tai dar ne viskas. Pasirenkite „ScreenPad“ revoliucijai!

ASUS ZenBook 14 (UX434)

Jūsų kūrybiškumui išlaisvinti skirtas „ZenBook 14“ neaukoja našumo dėl dydžio. Jis sukurtas taip, kad jums nereikėtų sukti galvos dėl kompiuterio keliaujant. „ZenBook 14“ su naujausiais „Intel® Core™“ procesoriais, diskretine „NVIDIA®“ grafika ir aukštos kokybės komponentais niekada nevers jūsų laukti. Nesvarbu, ar kuriate sudėtingus dokumentus, apdorojate duomenis, redaguojate nuotraukas ar vaizdo įrašus, – su „ZenBook 14“ viską atliksite greičiau ir daugiau.

„ZenBook 14“ atitinka itin griežto patikimumo ir patvarumo karinio standarto MIL-STD-810G reikalavimus; jis buvo patikrintas intensyviais testais nepalankiomis sąlygomis, įskaitant ilgalaikį darbą atšiauriose aplinkose, įskaitant didelį aukštį virš jūros lygio, ekstremalias temperatūras ir drėgmę. Taip pat jis sėkmingai atlaikė ASUS vidinius nešiojamųjų kompiuterių bandymus, ženkliai viršijančius pramonės standartą.

Užsakymo nr.: PT_82994045