Nauja dangiško žydrumo spalva semiasi įkvėpimo iš ateities ir ZenBook Pro Duo suteikia laikui nepavaldaus prietaiso įspūdį. Nuo modernios išvaizdos neatskiriama unikali Zen įkvėpta metalinės apdailos asimetriškoji interpretacija: tai intriguojanti apdailos detalė, kuri ZenBook Pro Duo suteikia nepamirštamą išvaizdą, kurios negalima supainioti su niekuo kitu. Briaunos su plačia blizgia apdaila, atspindinčios jūsų aplinką ir papildo prietaiso išvaizdą subtiliais aplinkos akcentais, todėl jūsų nešiojamojo kompiuterio dizainas yra jūsų rankose.

ASUS ZenBook Pro Duo UX581

Su ASUS ScreenPad™ Plus pajusite kompiuterio galią kaip niekada anksčiau. Plataus kampo 4K papildomas jutiklinis ekranas sklandžiai veikia su 15,6 col. 4K UHD OLED jutikliniu ekranu, tai užtikrina ypač patogų ir optimizuotą darbą. Integruotos programėlės padeda pagerinti darbo našumą. Sparčiuoju klavišu galima automatizuoti sudėtines klaviatūros klavišų komandas, o rašymo ranka funkcija – intuityviai įvesti tekstą. Interaktyviai sąveikai tarp pagrindinio ekrano ir ScreenPad Plus taip pat yra integruota naudingų sparčiųjų valdiklių, tokių kaip App Switcher, ViewMax ir Task Swap. Funkcija Task Group leidžia susikaupti ties darbu – vienu prisilietimu atidaro daug užduočių. Kad turėtumėte daugiau erdvės dirbti pagrindiniame ekrane, kad ir kur bebūtumėte, dabar netgi galite nuvilkti programėles ir programėlių įrankių juostas į ScreenPad.

ASUS ZenBook Pro Duo UX581

ZenBook Pro Duo ir pridėtas rašiklis – arba jūsų mėgstamas aktyvus rašiklis – tobuli įrankiai jūsų kūrybingumui skleistis. Abu kelių lietimų jutikliniai ekranai palaiko įvestis rašikliu, bet ScreenPad Plus suteikia nepriekaištingą ergonomiką ir stabilią platformą rašyti ar braižyti. Pačiu intuityviausiu būdu rašykite pastabas, tiksliai atlikite grafinį redagavimą ar užfiksuokite idėjas. Dėžutėje taip pat yra atskira riešo atrama, patobulinanti ErgoLift pakreipiamos klaviatūros dizainą, kad mėgautumėtės pačiu patogiausiu teksto rinkimu.

ZenBook Pro varomoji jėga yra 9-os kartos Intel® Core™ i9 aštuonių branduolių procesorius, naujausia žaidimų lygio vaizdo plokštė NVIDIA® GeForce RTX™ 2060 ir žaibišką greitį garantuojanti saugykla. Ši itin galinga trijulė leidžia ZenBook Pro Duo sparčiai susidoroti su profesionalų lygio užduotimis, pvz., daugiasluoksnių nuotraukų ar vaizdo įrašų redagavimu, 3D grafikos atvaizdavimu ar netgi žaidimų transliavimu gyvai.

ASUS ZenBook Pro Duo UX581

ZenBook Pro Duo integruotas ekranas 4K UHD NanoEdge OLED HDR yra išties fantastiškas, pasižymi berėmiu dizainu iš keturių pusių ir itin plonais krašteliais. Nuostabus OLED jutiklinis ekranas perteikia neįtikėtinai raiškias spalvas, sodrius juodus atspalvius ir 100 % kino klasės DCI-P3 spalvinę gamą, todėl kompiuteris tampa universaliu profesionalų įrankiu darbui ir pramogoms. Vos matomi krašteliai pagerina ekrano-korpuso santykį iki beveik bekraščio su 89 proc., todėl gaunate daugiau ekrano ir mažiau vaizdo trikdžių! Kad perteiktų pačias gyvybingiausias, realistiškiausias spalvas, ZenBook Pro Duo pasižymi išskirtinai didele spalvų gama su 100 % DCI-P3 aprėptimi. Plačiai kino industrijoje naudojama DCI-P3 spalvų erdvė dėl didesnės galimų spalvų gamos vis labiau pageidaujama profesionalų ir paverčia ZenBook Pro Duo vaizdus tiesiog pritrenkiančiais.

ASUS ZenBook Pro Duo UX581

ZenBook Pro Duo integruota naujausios versijos ASUS NumberPad – į jutiklinį skydelį integruota šviesos diodais apšviečiama skaičių klaviatūra. Tiesiog sekundėlei bakstelėkite viršuje, dešinėje esančią piktogramą NumberPad, kad funkciją įjungtumėte ar išjungtumėte, o tada bakstelėkite viršuje, kairėje esančią piktogramą, kad pasirinktumėte iš dviejų ryškumo lygių. Net kai NumberPad funkcija suaktyvinta, dėl sumanios programinės įrangos jutiklinį skydelį vis tiek galima naudoti valdyti žymekliui.

Užsakymo nr.: PT_82993901