„Pati daug dirbu su trikotažu, jis artimas mano stiliui, todėl sulaukusi pasiūlymo sukurti bendrą kolekciją su „Utenos trikotažu“ labai apsidžiaugiau. Be to, šis gamintojas man artimas nuo vaikystės – pamenu, šalia mūsų namų buvo „Utenos trikotažo“ parduotuvė, kurioje mama ir močiutė dažnai ką nors nupirkdavo. Jau tada buvo vertinama jų kokybė, kuri išliko iki šiol“, – prisimena Agnė Kuzmickaitė.

Suknelės, apatiniai, miego ir laisvalaikio drabužiai

Naujoje kolekcijoje gausu elegantiškų suknelių tiek šventėms, tiek kasdienai. Vienspalvės, margintos drugeliais ar originaliais leopardo bei rožių raštais – iš viso 10 skirtingų modelių. „Suknelė yra labai funkcionalus drabužis. Nusiperki vieną daiktą, o turi visą eilutę. Priderinus skirtingus aksesuarus, galima su tuo pačiu drabužiu kaskart atrodyti vis kitaip.“ – sako A. Kuzmickaitė.

Agnė Kuzmickaitė

Neatsiejama UTENOS asortimento dalis – kokybiški ir ypatingai patogūs miego bei apatiniai drabužiai. Agnės Kuzmickaitės apatinių kolekcija išsiskiria originaliais raštais, sportiniu stiliumi ir viena ypatinga detale. „Dėka ilgametės „Utenos trikotažo“ patirties mums pavyko įgyvendinti tokias idėjas, kurioms dėl tam tikrų gamybinių niuansų tikriausiai nesiryžčiau savarankiškai. Efektinga plačios gumos dekoracija, kuri puošia apatinių ir laisvalaikio drabužių liniją, yra viena iš jų.

Agnė Kuzmickaitė

Deriniai mamai ir dukrai

Dizainerės pageidavimu pora suknelių modelių pritaikyti ir mažosioms fashionistoms. „Jaučiu silpnybę vaikiškiems drabužiams, jų dažnai pageidauja ir mano klientės. Pasipuošti vienodomis suknelėmis su savo dukra – tikriausiai kiekvienos mamos svajonė, tik ne visada paprasta tokius derinius atrasti. Šioje kolekcijoje pagalvojome ir apie tai“, – šypsosi Agnė Kuzmickaitė, su dukra jau spėjusi pasimatuoti derančias sukneles iš naujos kolekcijos.

Agnė Kuzmickaitė

Nuo podiumo – į žmonių drabužines

Paklausta, kurie kolekcijos modeliai jai pačiai labiausiai prie širdies, Agnė Kuzmickaitė išskirti vieno nenorėtų. „Aš tiesiog džiaugiuosi bendru projektu, su kuriuo dirbome bene metus. Išskirti galėčiau nebent siuvinėtas drugelio formos apykakles. Mano asmeninėje kolekcijoje tokios pat apykaklės siuvamos iš atlaso medžiagos, o šįkart tą pačią formą ir technologiją pritaikėme trikotažui. Kainos atžvilgiu pirkėjui tai žymiai patraukliau. Galima sakyti, kad tai yra vadovėlinis pavyzdys, kaip mada nuo podiumo atsiranda paprastų žmonių drabužinėse“, – pasakoja A. Kuzmickaitė.

Agnė Kuzmickaitė

Išsirinkti savąjį modelį galima visose UTENOS parduotuvėse ir internetu www.utenostrikotazas.lt.

Užsakymo nr.: PT_82957607