Nors ankstyvą rudenį dar tikrai galime dėvėti sportinius bei laisvalaikio batelius, tačiau orams atvėsus bei prasidėjus darganoms, bėgame į parduotuves ieškoti stilingų aulinukų, kuriuos galėtume nešioti tiek į darbą, tiek apsiauti laisvalaikiu, o galbūt net ir priderinti neformalesnėje šventėje. Kaip tik šiuo metu parduotuvių lentynas užkariauja naujos prekinių ženklų kolekcijos, o pasižvalgius po „Tommy Hilfiger” naujienas StepTop parduotuvėse, darosi sunku išsirinkti savo favoritus, nes dėmesio vertų modelių – visa gausybė.

Aistė Svarauskaitė

Renkantis aulinukus, mano akis visuomet užkliūna už masyvesnių batų, kurie, nors ir labai dailūs, tačiau turi daugiau svorio. Tokius aulinukus drąsiai galima derinti tiek prie kelnių, tiek prie suknelių ar plačių ir ilgų sijonų – tereikia nebijoti eksperimentuoti ir tokie batai taps kasdieniu įvaizdžių akcentu. Norint įdomesnių sprendimų, vertėtų dėmesį atkreipti į įvairias detales: nuo klasikinių brogue stiliaus batų nužengusių kutų, metalinių sagtelių, iki skirtingų spalvų variacijų bei odos ir tekstilės derinių.

Aistė Svarauskaitė

Šią vasarą jaunimo tarpe išpopuliarėjęs sportinių batelių ir ilgesnių kojinių derinys žengia ir į rudenį, pasiūlydamas įvairių modelių aulinukus, kurių odinį aulą keičia šilta kojinės imitacija. Tai suteikia batams kasdieniškumo, tačiau tuo pačiu jie tampa įdomiu akcentu. Na, o ilgi batų raišteliai ret-karčiais neduodantys mums ramybės ir mėgstantys atsirišti, gali būti keletą kartų apsukami aplink aulą taip suteikiant įvaizdžiui lengvo vėjavaikiškumo.

Aistė Svarauskaitė

Į miestų gatves taip pat sugrįžta ir masyvūs, žygių batus primenatys batai, kurių sušvelnintos formos leidžia juos dėvėti net ir prie lengvų suknelių, storas padas puikiai tinka net ir keliaujant į rudeninę gamtą, o skirtingi atspalviai sako, kad reikia nebijoti eksperimentuoti – juk ruduo tikrai neturi būti tas metas, kuomet visa avalynė nusidažo tamsiomis spalvomis.

Aistė Svarauskaitė

Na o prie patogių, gražių bei stilingų rudeninių batų, „Tommy Hilfiger” siūlo ne ką mažiau stilingas kuprines, kurios jau seniai tapo kiekvieno skubančio miestiečio nepamainomu aksesuaru. Skirtingi kuprinių dydžiai leidžia jas naudoti kasdienai, darbui, ar laisvalaikiui, o spalvingos detalės ir įdomūs dizainai leidžia išsiskirti iš minios. Nemėgstantiems su savimi nešiotis daugybės daiktų, šį rudenį puikiai tiks jaunimo jau pamėgtos nedidelės rankinės, segamos ant liemens, arba stilingai permetamos per petį. O jei dar išlipsite iš komforto zonos ir klasikinę juodą spalvą pakeisite ryškia mėlyna ar net sidabrine, tokia rankinė taps pagrindine drabužių derinio žvaigžde!

Užsakymo nr.: PT_82435035