Šio tinklo klinikų vardai grožio pasaulyje linksniuojami jau daugiau nei vienuoliką metų, o filialai veikia ne tik Lietuvoje, bet ir Latvijoje bei Vokietijoje.

Vienas pagrindinių „Era Esthetic” klinikų tikslų yra suteikti profesionalias, kokybiškas ir aukščiausius standartus atitinkančias paslaugas, bei profesionaliai aptarnauti klientus, skirti jiems tiek dėmesio ir rūpesčio, kad kiekvienas pajustų, koks svarbus mums yra", - pastebėjo viena iš "Era Esthetic" klinikų įkūrėjų ir gydytoja dermatologė Jurgita Stoškienė.

Ne vieną procedūrą pamėgo ir vertina Lietuvos grožio ikonomis tituluojamos moterys. Kad procedūros, pasiektų aukščiausius standartus svarbiausi kvalifikuoti gydytojai ir specialistai bei aukščiausios kokybės technologijos.

Era Esthetic klinika Klaipėdoje

Lazerinėje dermatologijoje naudojami auksiniais standartais visame pasaulyje įvertinti lazeriai. Klinikose dirba daugiau nei septynios dešimtys kvalifikuotų savo srities profesionalų, kurie tarptautiniuose kongresuose bei seminaruose nuolat gilina savo teorines ir praktine žinias. Nemažai klinikoje dirbančių gydytojų ir estetinės medicinos specialistų yra kviečiami skaityti paskaitas ir dalytis savo žiniomis. Aukščiausius kokybės standartus sau keliančią "Era Esthetic" pasitiki ir tituluotos mūsų šalies gražuolės bei grožio ikonomis įvardijamos dailiosios lyties atstovės -Asta Valentaitė, Tatjana Lavrinovič, Karolina Meschino, Vaida Jasaitienė, Simona Burbaitė ir daugelis kitų.

Inovatyvumas, pasiūlyti, tai kas naujausia ir efektyvu pasaulyje

Estetinės ir lazerinės dermatologijos klinikose siūlomas ypač platus lazerinių ir estetinės medicinos procedūrų pasirinkimas. Šiuo metu viena populiariausių procedūrų - plaukelių šalinimas. "Era Esthetic" klinikoje ši procedūra atliekama vienais galingiausių, naujos kartos pasaulyje Aleksandrito lazeriais GentleMax Pro ir GentleLase Pro. Šių lazerių išskiriama banga 755 nm geriau nei kitų lazerių sugeria plaukuose esantis pigmentas melaninas, o galia nuo kelių iki keliasdešimt kartų stipresnė, lyginant su kitais lazeriais. Šis lazeris geriausiai tinka I-III odos tipo žmonėms (visų Lietuvos žmonių odos tipas, jei jie nėra ką tik įdegę saulėje), o dėl savo stiprumo pašalina ir silpniausius plaukelius Aleksandrito lazeriu taip pat atliekamas atliekamas pigmentacijos mažinimas ir fotoatjauninimas. Era Esthetic klinikos turi didžiausią patirtį – 12 metų plaukelių šalinime su Aleksandrito lazeriais ir yra vieninteliai oficialūs atstovai Lietuvoje.

Neretą trikdantys ypač pastebimi kapiliarai ir veido raudonis šalinami pulsiniais dažų Vbeam Perfecta, frakcinis odos atjauninimas atliekamas pačiu naujausiu iš Fraxel lazerių – Fraxel Dual. Tai dvigubo veikimo ir efekto frakcinis lazeris, atjauninantis veido ar kūno odą, lyginantis jos spalvą ir šalinantis odos trūkumus. o nepageidaujami apgamai, karpos, papilomos ar kitokie odos dariniai šalinami bei frakcinis odos atjauninimas atliekamas 7-is frakcinius režimus turinčiu CO2Re lazeriu.

Vis dėlto ryškiausia klinikoje siūlomų procedūrų naujovė -- plaukų slinkimo gydymas atliekant injekcijas su pirmuoju pasaulyje plaukų užpildu Dr. Cyj.

Šiuolaikinė kosmetologija

Moderniomis sistemomis atliekamos šiuolaikinės kosmetologinės procedūros -- veido valymas, odos priežiūra su "Hydrafacial" procedūra, naudojant naujos kartos "Tower"sistemą.

Klinikose galima pasilepinti ir šiuo metu visame pasaulyje ypač populiaria "Velashape III" apimčių mažinimo procedūra. Formas pasidailinti klinikos klientai kviečiami su biomiemtinių peptidų ir hialurono injekcijomis "Prostrolane Inner B".

Čia taip pat atliekamas nechirurginis odos patempimas ir stangrinimas su trečios kartos "Thermage Cpt" sistema, kai atjaunėti galima net iki 7 metų, bei gerai žinomos botulino, hialurono injekcijos, mezoterapija. Klinikose atliekama ir bioreparacija, naudojant inovatyvias "Caragen" kompanijos injekcijas, pasižyminčias naudinga, aktyviąja sudėtimi - biomimetiniais peptidais. Būtent šie komponentai drėkina, atjaunina ir stangrina odą, mažina pigmentaciją ir nutraukią poras. Galima rinktis ir iš kelių odos atjauninimo, šviesinimo programų: "Aquashine", "Aquashine bright", "Aquashine btx", "Prostrolane Blanc B", "Natural B".

Taip pat klinikose galima atlikti SECRET RF frakcinį odos atjauninimą, tai pasaulinė inovacija odos atjauninime su modernia mikroadatine technologija! Anti-aging RF frakcinis odos atjauninimas, tai viena populiariausių Holivudo įžymybių šiandienos procedūrų.

Era Esthetic klinika Vilniuje

Pasaulinės injekcijų naujovės
Grožio injekcijos – svarbiausia atrodyti natūraliai. Klinikos gydytoja dermatologė Jurgita Stoškienė pastebi, kad dabar moterys pageidauja būti pagražintos taip, kad niekas mediko prisilietimo nepastebėtų -- siekiama kuo natūralesnio rezultato.

Būtent todėl "Era Esthetic" klinikose galima rinktis ne vieną grožio injekcijų- botulino, 7 taškų veido liftingą harmoningam veido kontūravimui, skruostų formavimui, smakro apimties atkūrimui, žandikaulio linijos sukūrimui, hialurono rūgšties injekcijos, bei pasaulinės naujienos su biomimetiniais peptidais - Aquashine.

"Labai svarbu, kad šias procedūras atliktų kvalifikuoti specialistai, gydytojai dermatologai, nes nekokybiškai atliktos injekcijos bus ne tik lengvai pastebimos, bet ilgainiui sukels ir papūsto veido efektą. Atliekant grožio injekcijas svarbu tik paryškinti gražiausius veido bruožus, bet jų nekeisti, pagerinti odos kokybę, pristabdyti jos senėjimą", - pabrėžia Era Esthetic klinikų bendrasavininkė ir gydytoja dermatologė Jurgita Stoškienė. "Era Esthetic Avenue" klinikose galima rinktis keletą šiuolaikiškų būdų veido bruožų paryškinimui, tai technika „open eyes“ su botulino toksinu, suteikia platesnio žvilgsnio efektą, „narrow nose“ – leidžia susiaurinti nosį, „Nefertitės liftingo“ procedūros metu sustangrinamas apatinis veido trečdalis, paryškinama apatinė žandikaulio linija.

Profesionalią kosmetiką galite įsigyti elektroninėje parduotuvėje https://eraesthetic.shop/, o Era Esthetic produktų salelėse Akropoliuose - Vilniuje ir Klaipėdoje individualiai bus parenkama tinkamiausia profesionali kosmetika Jums, taip pat kviečiame įsigyti Dermaheal Ultimatum PTx priemones serumą ir kremą su biomimetiniais peptidais ir Heksapeptidu-46, tai natūralios medžiagos, kurios atlieka kompleksinius poveikius mažina raukšles, poras, standina odą, mažina odos pigmentaciją ir raudonį, sebumo išsiskyrimą, produktai turi kaupiamąjį efektą.

Užsakymo nr.: PT_82297379