Kol vyko žaidimas, Irmai teko ne kartą pirkti „Biovelos“ produkcijos, tačiau konkursuose retai dalyvaujanti iš Birštono kilusi moteris vis neprisiruošdavo užsiregistruoti. Visgi, vieną dieną piniginėje radusi pirkimo čekį Irma nusprendė išbandyti savo laimę.

„Prisimenu, kad tada buvo Tėvo diena, kurios proga sesuo sugalvojo surengti pikniką šeimai. Iškylai pirkome įvairių produktų, tarp kurių buvo ir į „Biovelos“ žaidimą įtraukti grilio gaminiai. Nežinau kodėl, bet išsaugojau būtent tą čekį, o vėliau sugalvojau jį užregistruoti žaidime“, – pasakoja pagrindinio prizo laimėtoja.

Laimėjimą palaikė linksma apgaule

Registruodamasi į konkursą Irma neslėpė, kad vylėsi laimėti naują kepsninę, kurių žaidimo metu buvo išdalinta buvo net 42. Vis tik moteris atvirauja, kad tikrai nesitikėjo, jog jai atiteks kur kas vertingesnis pagrindinis prizas.

„Vasarą su visa šeima mėgstame aktyviai laiką leisti gamtoje, grilinti, kepti, todėl pamaniau, kad laimėti „Kamado Bono Minimo“ kepsninę būtų išties puiku. Apie pagrindinį prizą net nebuvo minties, nes kokia tikimybė, kad iš tūkstančių dalyvių išrinks būtent mane“, – sako Irma.

Tačiau burtu keliu „M-1“ tiesioginio eterio metu būtent jos vardu registruotas čekis buvo paskelbtas laimingu. Irma pasakoja, kad sulaukusi žinios apie laimėjimą, iškart tuo nepatikėjo.

„Pagalvojau, kad tai kokios nors radijo stoties rubrikos „Išdurk žmogų“ juokelis, todėl net vyrui nusiunčiau žinutę, kad prisipažintų, jog sugalvojo mane apgauti. Tada tikrai buvau pasimetusi ir nesuvokiau, kad tikrai aš tapau ta laimingąja“, – dabar su šypsena prisimena laimėtoja.

Milžinišką prizą dalinsis su artimaisiais

Tona mėsos metams – milžiniškas kiekis, todėl Irma laimėtu prizu nusprendė pasidalinti su savo giminaičiais. „Dar prieš laimėjimą su vyru juokavome, kad tikrai neįsivaizduotume, kur tiek mėsos reikėtų padėti. Apsvarstėme, kad laimėtą pagrindinį prizą pasidalinsime su savo tėvais ir seserimi“, – sako moteris.

Du kartus per mėnesį tiesiai į namus visi jie gaus mėsos rinkinius, kuriuos sudarys karaliaus vertas „Biovelos“ gaminių asortimentas: marinuoti mėsos gaminiai, šviežia kiaulienos sprandinė, virta ir karštai rūkyta produkcija, vytinti ir šaltai rūkyti gaminiai, „Stix Kabanossi“ užkandžiai bei „All Natural“ paštetai.

Nedvejoja – šašlykai yra šeimos mėgstamiausi

Irma atskleidžia, kad jos šeimoje mėgstamiausi „Biovelos“ gaminiai yra ne kas kita, kaip įvairių marinatų ir skonių kepimui paruošti sultingi šašlykai.

„Galiu drąsiai sakyti, kad esame išragavę visus skonius. Iš naujausių labiausiai patiko kiaulienos sprandinės šašlykai su mineraliniu vandeniu „Vytautas“. Niekada negalėjau pagalvoti, kad galima išgauti tokį puikų skonį marinuojant mineraliniu vandeniu. Na, o mūsų šeimos favoritas – tikri armėniški kiaulienos sprandinės šašlykai „Kaukazas“, – tvirtina moteris.

Be Irmos jau minėtų šašlykų, „Biovelos“ asortimente galima rasti kiaulienos sprandinės šašlykus su obuolių sultimis „Granini“, taip pat – BBQ padažu „Santa Maria“ pagardintus šašlykus.

Ir nors vasaros metu šašlykai yra neatsiejama pagrindinio prizo laimėtojos iškylų gamtoje dalis, moteris sako, kad per metus turės galimybę išbandyti dar daugiau skirtingų gaminių.

„Esame gurmanai, mėgstame ragauti įvairius skonius, todėl nuolat ieškome naujovių. „Biovela“ visada nustebina naujais ir dar neragautais skoniais, tad per ateinančius metus tikimės išbandyti visus produktus iš laimėto prizo“, – sako Irma.

Užsakymo nr.: PT_81828223