Rungtyniavo su kolega

Loreta Jankovskytė prisipažįsta, kad registruodamasi žaidime, tokio rezultato nesitikėjo – jai tai buvo tikra staigmena. „Užsiregistravau juokais – sakiau, kad reikia užpildyti ir laimėti grilį, bet tikrai negalvojau, kad pasiseks. Pirmasis bandymas dalyvauti žaidime tapo sėkmingu“, – pasakoja ji.

Moteris teigia, kad žaidime dalyvauti nusprendė todėl, kad gyvena užmiestyje ir su draugais daug laiko praleidžia gamtoje, tad laimėtas prizas pravers jų susibūrimams.

L. Jankovskytė priduria, kad tarp jos ir kolegos vyko nedidelės rungtynės – užsiregistravę tame pačiame žaidime, jie spėliojo, kuris taps laimėtoju. „Vieną dieną jis atėjo ir sakė: einam, reikia kai ką pasižiūrėti. Ir parodė, kad mano vardas ¬– laimėtojų sąraše. Biure buvo daug garso, kadangi labai pradžiugino šitas netikėtas laimėjimas!“, – džiaugsmu dalijasi laimėtoja.

Dar vienam bendradarbiui taip pat pasisekė laimėti kitą prizą – mėsos rinkinį, kurį sudaro „Biovela“ vasaros grilio gaminiai. „Iki žaidimo pabaigos liko dar daug laiko, tai kolegos, išgirdę, kad man nusišypsojo laimė, puolė šių gaminių pirkti – gal ir jiems pasiseks“, – šypsosi moteris.

Pasak jos, dėl užimtumo išbandyti grilio dar nespėjo – tačiau tą žada padaryti artimiausią savaitgalį. L. Jankovskytė sako, kad su draugais žada gaminti mėsainius su karamelizuotais svogūnais ir dalijasi receptu.

Jums reikės:

  • 1/4 puodelio majonezo
  • 1/2 puodelio barbekiu padažo
  • 0,5 kg maltos jautienos
  • Šaukšto druskos
  • Šaukšto maltų juodųjų pipirų
  • 1/2 arbatinio šaukštelio malto česnako miltelių
  • 3 mažų nuluptų ir plonai supjaustytų svogūnų
  • 2 šaukštų sviesto
  • 250 g kietojo čederio sūrio
  • Jūsų mėgstamų salotų
  • 2 sultingų pomidorų
  • 6 mėsainių bandelių

Pirmiausia paruoškite padažą mėsainiui – mažame inde sumaišykite majonezą ir barbekiu padažą. Maišykite tol, kol gausite vientisą masę. Tada – laikas paruošti karamelizuotus svogūnus.

Loreta Jankovskytė

Ant folijos sudėkite plonai supjaustytus svogūnus. Ant jų viršaus uždėkite sviestą, apibarstykite malto česnako milteliais, druska ir pipirais. Tada iš folijos pagaminkite vokelį ir taip uždenkite svogūnus. Jo viršuje pradurkite skylę, kad nesusidarytų per daug karščio. Nustatę vidutinę grilio kaitrą, uždėkite folijos „vokelį“ ir taip juos kepkite 45–60 minučių.

Kol svogūnai karamelizuojasi, paruoškite mėsą. Maltą jautieną sumaišykite su druska, pipirais ir česnako milteliais. Suformuokite 6 paplotėlius, kurių kiekvieną pusę ant grilio kepkite 3–5 minutes. Nepamirškite – apversti reikia tik vieną kartą. Kai lieka paskutinės dvi minutės, uždėkite supjaustyto čederio sūrio – tokiu būdu jis gražiai išsilydys.

Kol mėsa kepa, ant grilio apskrudinkite 6 mėsainių bandeles. O tada – laikas mėsainio „statyboms“: ant apatinės bandelės dalies dėkite pačių pasigamintą barbekiu padažą, mėsą su jau išsilydžiusiu sūriu, karamelizuotus svogūnus, salotą, pomidorą, dar kartą uždėkite padažo ir, galiausiai, viršutinę bandelės dalį.

Laimėtojai – kasdien

Dalyvauti žaidime paprasta – tereikia pirkti bet kurį „Biovela“ vasaros grilio gaminį: šašlykus, šonkaulius, dešreles, KOR KOR vištienos ar Gatvės maisto linijas, brandintą jautieną bei jautienos maltinius mėsainiams.

Kasdien skelbiama po vieną šių kepsninių laimėtoją – jų viso žaidimo metu bus išdalinta net 42. Be to, kiekvieną dieną 10 užsiregistravusių loterijoje gaus „Biovela“ rinkinį, kurių bendras skaičius siekia 420.

Tačiau tai – ne viskas. Vienas laimingasis gaus didįjį žaidimo prizą – 1 toną mėsos metams. Laimėtojas galės pasiimti visą prizą sau arba juo pasidalinti su ne daugiau nei 4 draugais, artimaisiais ar šeimos nariais. Mėsos rinkiniai 2 kartus per mėnesį bus pristatomi tiesiai į namus.

Juose bus mėsos karaliaus vertas „Biovela“ gaminių rinkinys, kurį sudaro įvairiausi gaminiai: dešros, dešrelės, marinuoti gaminiai, vytinti užkandžiai ir kt.

Žaidimas vyksta iki liepos 14 dienos. Žaidimo taisykles ir registraciją galite rasti adresu www.griliokaraliams.lt.

Užsakymo nr.: PT_81565507