Pirkėjams – šimtai galimybių laimėti įspūdingus prizus

Dabar pirkdami bet kurį Biovela vasaros grilio gaminį: šašlykus, šonkaulius, dešreles, KOR KOR vištienos ar Gatvės maisto linijas, brandintą jautieną bei jautienos maltinius mėsainiams turite galimybę kasdien laimėti nuostabius prizus.

Kiekvieną dieną vienam „Biovelos“ produkcijos mėgėjui atiteks po „Kamado Bono Minimo“ kepsninę, kurių iš viso bus išdalinta net 42 vienetai. 10 laimingųjų galės mėgautis „Biovelos“ produktų rinkiniais kasdien. Bendras rinkinių skaičius – 420, tad šansas laimėti yra itin didelis.

Tačiau tai dar ne viskas. Ar įsivaizduojate, kaip atrodo 1 tona mėsos? Tai beveik 5 mėsos skyriai prekybos centre. Tačiau viso kiekio nereikės atsiimti iškart – jį bus galima atsiimti dalimis. Būtent tokį „Biovelos“ produkcijos kiekį gali laimėti bet kuris konkurse užsiregistravęs dalyvis.

Laimėtojas galės pasiimti visą prizą sau arba pasidalinti juo su ne daugiau nei 4 draugais, artimaisiais ar šeimos nariais. Visi jie 2 kartus per mėnesį gaus mėsos rinkinius į namus. Juose bus mėsos karaliaus vertas „Biovelos“ gaminių rinkinys. Jis atlieps kiekvieno poreikius – nuo dešrų ir dešrelių pusryčiams, marinuotų gaminių vasaros fiestai ar jaukiai žiemos vakarienei iki vytintų užkandžių dalijimuisi su draugais.

Žaidimas vyksta iki liepos 14 dienos. Žaidimo taisykles ir registraciją galite rasti adresu www.griliokaraliams.lt.

„Kamado“ kepsninė

Nedalyvaujantiems ir dar neragavusiems – žvilgsnis į produktų gamybą

Dar neragavusiems visų ar ragavusiems tik dalį „Biovelos“ produktų, įmonės technologė Liucija Makovksa pasakoja apie skirtingas produktų linijas, kaip gimsta kiekvieno gaminio receptas ir kas svarbiausia jį kuriant.

L. Makovska sako, kad recepto sumanymas – tai lyg kūryba, kurią įkvepia kasdienis gyvenimas ir žmonių vartojimo įpročiai.

„Dailininkas, tapydamas paveikslą, mintyse įsivaizduoja, kaip atrodys galutinis variantas, taip ir su receptų kūrimu – prieš pradedant darbus, visada svarbu pajausti būsimo gaminio skonį.

Tačiau pačios idėjos atsiranda labai natūraliai – iš kasdieninio gyvenimo. Pavyzdžiui, šašlykus valgome su barbekiu padažu, bet ar kada pagalvojame, kas būtų, jei jame marinuotume mėsą? Tuo tarpu dešreles įprasta valgyti šalia įsidedant garstyčių ar krienų, bet kodėl gi neįmaišius šių ingredientų į pačią dešrelę?“, – apie tai, kaip kyla idėjos, pasakoja L. Makovska.

Žinoma, sukurti tikrą skonio šedevrą, pasak technologės, prireikia daug laiko ir pastangų. „To tikrai nepavyksta padaryti iš pirmo karto. Technologai daug eksperimentuoja, diskutuoja tarpusavyje, ar užtenka ingredientų, vykdo degustacijas, vertina skirtingus skonius, pildo anketas ir balsuoja už jiems patikusius variantus. Tokie darbai vyksta tol, kol yra randamas „aukso vidurys“, – teigia virtuvės šefė.

Vasaros skoniai

Didžiausia šios vasaras naujovė – „Gatvės maisto“ linija, kurią kurdami „Biovelos“ meistrai vadovavosi pasaulinėmis tendencijomis, vertino skirtingų virtuvių skonius bei juos pritaikė lietuviškam stalui.

„Šiais metais kurdami naują liniją, akcentavome griliaus sezoną. Tai ¬– gatvės maistas, kuris puikiai tinka ir namams. Labai norėjome priartinti pirkėjus prie tų pasaulio šalių, kuriose toks maistas yra itin populiarus. Manau, mums pavyko. Dabar mūsų klientai gali mėgautis azijietiškais, Šiaurės ir Pietų Amerikos virtuvių skoniais. Žinoma, lietuviškų tradicijų tikrai nepamiršom“, – sako „Biovelos“ produktų vystymo technologė.

Kepsninė

Plėšoma kiauliena, „Jerk“ jamaikietiška vištiena, tailandietiška šoninė, mėsainiai, dešrainiai – visa tai ir dar daugiau gatvės maisto stiliaus patiekalų nuo šiol greitai ir nesunkiai gali pasigaminti kiekvienas.

„Gatvės maistas išsiskiria ne tik savo įvairove, bet ir greitu pagaminimo būdu. Produktai yra tinkami ir lengvai pritaikomi įvairiems vartojimo būdams. Pavyzdžiui, lėtai virta plėšoma kiaulienos sprandinė „Mexican pulled pork“ puikiai tiks gaminant tortilijas, šviežių daržovių salotas, mėsainius, picas, makaronus ar tiesiog karštus sumuštinius“, – vardija L. Makovska.

„Kaip pastebime, jautienos nugarinės šašlykai susilaukia daug teigiamų vertinimų. Tai unikalus produktas – tokio daugiau nesiūlo nei vienas Lietuvos gamintojas. Mūsų išgrynintas receptas leidžia užtikrinti, kad šašlykas bus ypač minkštas ir sultingas“, – tikina L. Makovska.

Kepsninė

Įmonės specialistė pažymi, kad jautiena yra viena turtingiausių itin sveikas pasirinkimas, kadangi 200 gramų jos gali pakeisti litrą pieno. Be to, jautiena teigiamai veikia virškinimo sistemą, neutralizuoja kitus dirginančius fermentus.

Užsakymo nr.: PT_81521753