Visame pasaulyje plastiku teršiama gamta. Dideliems susikaupusių plastiko butelių ir pakuočių kiekiams transportuoti kasmet suvartojama milijonai litrų kuro. Deja, mes nežinome, kaip galėtume pakeisti esamą situaciją.

Galime tik susimąstyti apie niekuo nepakeičiamo vandens svarbą mūsų gyvenime. Vanduo reikalingas ne tik troškuliui numalšinti, grožiui ir jaunystei puoselėti. Vanduo – gyvybės šaltinis. Net 60 proc. žmogaus organizmo sudaro vanduo, o smegenyse jo dar daugiau – 80 proc. Išgėrus pakankamai vandens lengviau mąstyti, susikaupti bei efektyviai atlikti užduotis. Vandenį kiekvieną dieną turėtume gerti visi.

„Brita“ produkcija

Kam kiekvieną kartą ištroškus pirkti naują buteliuką vandens?

Suprasdami vandens svarbą mūsų gyvenime negalime pamiršti poveikio aplinkai. Vartotojiškumas ir jo lemiamas atliekų kiekis visame pasaulyje nepaliaujamai didėja. Atliekų problema dar niekuomet nebuvo tokia opi. Nors sumažinti atliekų kiekį globaliu mastu atrodo neįmanoma, jūsų maži kiekvieną dieną padaryti žingsniai gali pakeisti pasaulį.

Pavyzdžiui, vietoje geriamojo vandens buteliukuose galime pasirinkti tvarią ir aplinkai nekenksmingą alternatyvą – filtruotą geriamąjį vandenį. Vokiečių mokslininkai, atlikę kelis tyrimus 100 darbuotojų turinčioje įmonėje, nustatė, kad kiekvienam darbuotojui per dieną išgėrus 1 litrą filtruoto vandens, per metus atliekų kiekį galima sumažinti net 506 kilogramais!

„BRITA“ yra viena žinomiausių ir socialiai atsakingiausių vandens filtrų gamintojų pasaulyje, nenuilstamai dirbantis su gamybos ir produktų gerinimo, gamtos apsaugos, CO2 emisijos mažinimo bei filtrų perdirbimo sprendimais.

„Brita“ produkcija

Vienas iš svarbiausių dalykų – skonis

„BRITA“ vandens filtravimo ąsočiais jau daugelį metų naudojasi milijonai Vokietijos, Didžiosios Britanijos, Azijos ir Lietuvos gyventojų.

„BRITA“ dėl vandens kokybės nesileidžia į jokius kompromisus. „MAXTRA +“ technologijos filtras sumažina nuosėdų ir chloro kiekį, pašalina nepageidaujamą vandens skonį, kuris gali būti juntamas, kvapus ir vandens priemaišas, matomas gaminant maistą, šaltuosius ar karštuosius gėrimus, ir geriamąjį vandenį paverčia tyru filtruotu „BRITA“ vandeniu.

„BRITA“, nes:

  • filtruotame vandenyje paruoštos daržovės išlaiko spalvą;
  • filtruotas vanduo atskleidžia tikrąjį arbatos skonį;
  • kavai suteikiamas naujas, sodresnis poskonis;
  • visada švarus virdulys ar kavos aparatas – daugiau jokių nuovirų;
  • sutaupoma pinigų – vienas „BRITA Maxtra +“ filtras gali perfiltruoti iki 150 litrų vandens!
„Brita“ produkcija

NAUJASIS „BRITA“ produktas – „Smart Light“

„BRITA Smart Light“ filtruoto vandens ąsotis pasižymi išskirtiniu dizainu ir kokybe. Be to, jį lengva naudoti. „Smart Light“ technologija panaši į šviesoforą: ant „Smart Light“ filtro esantis indikatorius primena, kada reikia pakeisti „BRITA MAXTRA +“ filtrą. Daugiau nebereikės galvoti apie filtro keitimą ir skaičiuoti laiką nuo jo įdėjimo. Pirmą kartą į puodelį įsipylus vandens įsižiebia LED indikacinė lemputė:

  • žalia reiškia, kad vanduo šviežias, kokybiškas ir skanus;
  • geltona įsižiebia artėjant laikui keisti filtrą;
  • raudona lemputė reiškia, kad jau metas keisti filtrą.
„Brita“ produkcija

Visuomet gerti šviežią vandenį – tai Jūsų pasirinkimas

Aktyviems, nuolat keliaujantiems žmonėms nėra geresnio pasirinkimo nei „BRITA Fill & Go“ – daugkartinio naudojimo gertuvės su filtru. Su „BRITA Fill & Go Vital“ ir „Active“ produktais galėsite mėgautis kokybišku vandeniu bet kada ir bet kur – namuose, kelyje, darbe, sportuodami ar keliaudami. Gertuvę galėsite pasiimti su savimi net į oro uostą – patikrą turėsite praeiti su tuščia gertuve, vėliau ją galėsite prisipildyti keleivių laukimo salėje.

„Brita“ produkcija

Inovatyvus Vokietijoje pagamintas „BRITA MicroDisc“ filtras su „ActivSelect“ technologija pašalins nepageidaujamą vandens skonį (pvz., chloro), tačiau išsaugos reikalingus mineralus – kalcį ir magnį. Galėsite mėgautis švariu, skaniu ir sveikatai naudingu vandeniu, nes vanduo filtruojamas jums geriant.

„Brita“ produkcija

Patikima vokiška kokybė, technologija, dizainas ir rūpinimasis aplinka

Prieš 50 metų šeimos įmonė „BRITA“ sukūrė pirmąjį namams skirtą vandens filtrą. Nuo tada gaminiai nuolat tobulinami pasitelkus naujausias technologijas, tad rinkai tiekiami geriausi „BRITA“ produktai.

„BRITA“ rūpinasi aplinkos ir gamtos išteklių apsauga. Įmonė tiki, kad tik tvari plėtra gali atnešti sėkmę.

Vanduo – mūsų visų elementas. „BRITA“ atsakingai vykdo savo užduotis ir, gerindama technologiją, gerina vandens kokybę.

Juk vanduo yra pagrindinis žmogaus gyvybės šaltinis. Tyru ir skaniu vandeniu turėtų mėgautis kiekvienas!

Užsakymo nr.: PT_81463763