– Kokia buvo tavo lieknėjimo patirtis?

Prieš kurį laiką bandžiau lieknėti laikydamasi Dikano dietos, tačiau rezultato pasiekti nepavyko. Be to, tai neatrodė sveika. Dar blogiau – viskas baigėsi tuo, kad mano oda tapo labai nesveika ir netrukus priaugau svorio dar daugiau.

– Kokia buvo tavo motyvacija sulieknėti būtent dabar?

Labai nepatiko tai, ką mačiau veidrodyje ir fotografijose. Nesijaučiau „savo kailyje“, nes nebebuvau ta energinga moteris, kokią save atsiminiau ir kaip jaučiausi anksčiau. Nusprendžiau surasti tokį metodą, pagal kurį rezultatų galima pasiekti greitai, nes kitaip numočiau ranka į savo svajonę.

– Kaip sužinojai apie Stokholmo dietą?

Internete pamačiau įkvepiančių istorijų ir perskaičiau gerų atsiliepimų. Taip pat sužinojau, kad mano tėvai pradėjo laikytis šios dietos. Tačiau buvau skeptiška, nes netikiu niekuo, ko neišbandžiau pati. Todėl užsisakiau sau Stokholmo dietos mitybos planą.

Jekaterina Jagodzinska

– Kaip tau sekėsi laikytis dietos?

Iš pradžių kruopščiai laikiausi visko, kaip buvo nurodyta mano mitybos plane. Labai patiko dietos produktų asortimentas ir galimybė nemokamai bendrauti su specialistais norint pakeisti patiekalą kitu ar iškilus kitiems klausimams. Palyginti su anksčiau išbandytais lieknėjimo metodais, laikytis Stokholmo dietos plano buvo lengva.

Pirmuosius rezultatus pajaučiau ir pamačiau jau po savaitės, kai buvau numetusi 4 kg antsvorio. Bijojau, kad lieknėjimas sustos, bet taip neatsitiko – svoris toliau tolygiai krito ir šiuo metu esu iš viso numetusi 17 kg antsvorio.

Dabar mano valgymo įpročiai visiškai pasikeitę – namie visada yra sveiko maisto, aš ir toliau gaminu patiekalus pagal dietos receptus. Kiekvieną dieną esu geros nuotaikos ir man labai patinka tai, kaip dabar atrodau!

– Ką rekomenduotumei žmonėms, kurie dar turi antsvorio?

Jeigu turi antsvorio ir svajoji apie gražią figūrą, tikrai turi išbandyti Stokholmo dietą! Tai, kaip antsvorio atsikračiau aš, tegul įkvepia ir tave! Tai tikrai paprasčiau, negu dabar tau atrodo. Pradėk dabar!

StockholmDiet siūlo – atsikratyk antsvorio be treniruočių ir badavimo. Be to, tik šiandien kiekvienas puslapio lankytojas gaus nemokamai testo rezultatus ir galės pasikonsultuoti su lieknėjimo specialistu!

Užsakymo nr.: PT_81440717