Artėja šių metų Eurovizijos finalas Izraelyje. Kokie jausmai užplūsta prisimenant šį periodą?

Jaučiu širdyje džiugesį, bet tuo pat metu truputėlį užplūsta ir nostalgija. Tai buvo itin gražus etapas mano gyvenime, tad vien geriausios emocijos prisimenant visą Eurovizijos kelią.

Viena iš svarbiausių užduočių yra perteikti savo dainos emociją per įvaizdį. Kaip sekėsi jį sukurti?

Turėjau nuostabią režisierę Rasą ir stilistę Vidą, kurios bendru sutarimu ir požiūriu nusprendė, jog turiu atrodyti būtent taip. Labai norėjau jaustis savimi ir mums tą puikiai pavyko įgyvendinti. Kai kurios nuotakos sukneles saugo visą gyvenimą, tad man Eurovizijos suknelė sukelia panašius jausmus. Kadangi vestuvinės suknelės neturiu, tad jei turėsiu dukrą, norėčiau, kad ji pamatytų ir galėtų kada nors ją apsirengti.

Ieva Zasimauskaitė

Kokie buvo jūsų pagrindiniai kriterijai kuriant pasirodymui skirtą suknelę?

Svarbiausia, jog įvaizdis būtų patogus, su juo gerai jausčiausi. Aišku, norėjau gražios suknelės ir jog ji puikiai atrodytų scenoje, derėtų prie šviesų. Įvaizdžiu siekiau perteikti dainos trapumą, tad labai daug kriterijų kėlėme medžiagai, spalvai, ilgiui, kritimui ir panašiai. Labai pasitikėjau savo komanda, tad visos bendrai nusprendėme, jog ši suknelė – ta vienintelė.

Ieva Zasimauskaitė

Ar nebuvo sunku renginio metu rūpintis įvaizdžiu pasirodymui – makiažu, šukuosena, rūbų paruošimu?

Kiekvieną dieną turėjau keisti įvaizdžius – kasdieniniai rūbai, renginiai, sutikimai. Ypač apie Eurovizijos raudono kilimo stilių visi gražiai atsiliepė ir sulaukiau nuostabių komplimentų. Labai džiaugiuosi savo komanda: nuo ryto dažydavo, šukuodavo, stilistė garindavo drabužius, kurdavo derinius. Tiesą pasakius, tik tą suknelę įsigijusi supratau, koks reikalingas daiktas yra garintuvas ne tik namuose, bet ir kelionėje. Suknelės paprastai lyginti negalima, o ji per kelionę vis tiek praranda savo formą. Manau, jog šis daiktas būtinas kiekvienos moters spintoje, namuose, kadangi labai paprasta, greita ir patogu. Jaučiuosi dėkinga savo komandai, kuri ne tik atliko nepriekaištingai savo darbą, bet ir davė naudingų patarimų.

Ieva Zasimauskaitė

Šiuo metu namuose turiu puikų pagalbininką gležnoms suknelėms ir kitiems mano stiliaus rūbams – tai pastatomas Philips ComfortTouch Plus drabužių garintuvas. Jo išskirtinumas tas, kad garai švelniai prasiskverbia net į pačius gležniausius audinius nerizikuojant suglamžyti arba sudeginti. Kiekvienam audiniui galiu parinkti jam tinkamiausią garinimo rėžimą iš 5 garų nustatymų. Be to, nereikia lyginimo lentos.(Daugiau informacijos apie produktą rasite čia).

Kokia vietą mada užima tavo gyvenime? Kaip įvardintum savo kasdienį stilių?

Kiekvienai moteriai patinka atrodyti gražiai ir stilingai. Tačiau man labai svarbu, kad rūbai būtų švarūs ir tvarkingi. Aš galiu pasikeisti juos 10 kartų į dieną jei blogai jaučiuosi. Galėčiau net grįžti iš Vilniaus į Kauną namo, jei neturėčiau galimybės persirengti (juokiasi).

Vieną dieną galiu ateiti su sportine apranga, kitą dieną su ilgu sijonu ar suknele, džemperiu ir džinsais, ar indišku sariu. Mano stilius – priklauso nuo nuotaikos, kaip tą dieną jaučiuosi, taip ir rengiuosi. Tad neturiu vieno konkretaus stiliaus. Kas mane pažįsta tikrai gali pasakyti, kokia mano nuotaika pagal apsirengimą.

Ieva Zasimauskaitė

Ar svajojate sugrįžti į Eurovizijos sceną?

Tikrai norėčiau, niekada neatmetu šios galimybės. Jeigu kada pasitaikys graži ir gera daina, tai kodėl gi ne?

;dc_lat=;dc_rdid=;tag_for_child_directed_treatment=;tfua=?" border="0" height="1" width="1" alt="Advertisement">

Užsakymo nr.: PT_81192675