Viena populiariausių krypčių, studentų tarpe yra Didžioji Britanija, kuri garsėja švietimo sistema ir prestižiniais universitetais, siūlančiais patrauklias ir perspektyvias studijų programas, turinčias šių sričių specialistų paklausą darbo rinkoje.

Geriausias Didžiosios Britanijos universitetas

Didžioji Britanija gali didžiuotis universitetais, kurie karaliauja pasaulinių reitingų viršūnėse. Vienas iš tokių universitetų, kurį pamėgo ir lietuvaičiai yra University of Worcester (lt. Vusterio universitetas). Jis Jungtinės Karalystės aukštųjų mokyklų ir universitetų reitinguose užima pirmą vietą, o pagal studijų kokybę, pasauliniame universitetų reitinge (angl. Global Impact Rankings) yra net 26 pozicijoje.

Vusterio universitetas

Šiame universitete siūlomos edukologijos, sveikatos, humanitarinių mokslų, socialinių mokslų, gamtos mokslų, sporto ir verslo studijų programos. Visos studijos yra orientuotos į praktinių įgūdžių lavinimą, todėl dauguma disciplinų yra dėstoma įvairių pristatymų, laboratorinių ar projektinių darbų forma. Juos rengia patys studentai, tiek individualiai, tiek dirbdami komandose. Dėstytojas atlieka konsultanto ir moderatoriaus vaidmenį, todėl suderinus patogų laiką galima gauti profesionalią pagalbą, ruošiantis atsiskaitymui. Ypač didelis dėmesys ir visokeriopa pagalba yra teikiama čia studijuoti atvykusiems užsieniečiams, pradedant studijų sutarties įforminimu ar studento pažymėjimo registracija ir baigiant apgyvendinimu ir socialine pagalba.

Vusterio universitetas

Išskirtinės sąlygos, norintiems studijuoti

Visa universiteto infrastruktūra yra sukurta taip, kad patenkintų visus studentų poreikius ir jie galėtų komfortiškai mokytis, naudodamiesi šiuolaikinėmis technologijomis, laboratorijomis, įspūdingos bibliotekos fondais bei gausiomis elektroninių dokumentų bazėmis, sporto kompleksais ir arena, poilsio bei maitinimo zonomis ir studentų miestelio, teikiamomis paslaugomis.

Vusterio universitetas

Geriausiai besimokantiems studentams yra skiriamos stipendijos, o universiteto absolventai yra itin geidžiami darbuotojai įvairiose darbo rinkos srityse. Pagal oficialią Vusterio universiteto statistiką, net 97 % studijas baigusių studentų sėkmingai įsidarbina per pirmuosius mėnesius, pradėjus ieškotis darbo ir siekia karjeros, kaip puikūs savo srities specialistai.

Puiki vieta tapti profesionaliu sportininku

Vusterio universitetas yra puikiai žinomas, kaip profesionalių sportininkų paruošimo vieta. Jis didžiuojasi savo sportininkais, kurie šiuo metu intensyviai ruošiasi 2020 ir 2022 m. Olimpinėms žaidynėms Tokijuje bei Pekine. Jie treniruojasi universitetui priklausančioje sporto arenoje ir treniruoklių salėse. O greitu laiku, duris atvers ir Pasaulinis kriketo centras. Sporto studijų programos yra pritaikytos ir žmonėms su negalia, todėl kiekvienam studentui yra suteikiamos galimybės sportuoti ir siekti profesionalios sportininko karjeros.

Itin didelis dėmesys yra skiriamas tvariam aplinkos vystymuisi ir aplinkosaugai. Taip Vusterio universitetas reikšmingai prisideda atliekant įvairius mokslinius tyrimus ar kuriant inovacijas ir telkiant įvairių sričių mokslininkus bei ekspertus jų įgyvendinimui. Taip pat siūlomos įvairios tarpdisciplininės specializacijos ar dvigubos bakalauro studijų programos, kurios padeda praktiškai pritaikyti savo žinais ir įgūdžius įvairiose sferose.

Nebūtinas IELTS egzaminas

Gera žinia ta, kad teikiant paraišką stojimui į University of Worcester, nėra privaloma pateikti IELTS egzamino pažymėjimą. Daugiau informacijos apie studijas šiame universitete galite sužinoti www.kalba.lt

Užsakymo nr.: PT_81124141