V. Šaulytė savo stiliumi kruopščiai rūpinasi kiekvieną dieną. Išskirtiniais savo įvaizdžiais ji stebina ne tik žingsniuodama raudonuoju kilimu, bet ir kasdienybėje. Tiesa, kasdien stilistei svarbiausias patogumas – juk per parą tenka nuveikti tiek darbų, todėl pasirinktas drabužis turi ne trukdyti, o palengvinti dieną.

Tačiau net ir rengdamasi patogiai V. Šaulytė visuomet savo įvaizdžiu pasirūpina iki mažiausių detalių. Ji tikina, kad pavasario ir vasaros sezonais kaip tik reikėtų atkreipti dėmesį į stiliaus detales. Pasak stilistės, į madą grįžo anksčiau itin mėgtas rankinių ir avalynės derinimas.

Viktorija Šaulytė

V. Šaulytė rekomenduoja pavasarį ir vasarą batus derinti prie kuprinių ir rankinių bei dalijasi savo pačios sukurtais įvaizdžiais, kurie atsispindi žaismingoje fotosesijoje.

„Dabar stilinga, kai net visas įvaizdis vienos spalvos nuo galvos iki kojų“, – sako V. Šaulytė. Ji tikina, kad pastelinių spalvų žaismas šį pavasarį ir vasarą madingas ne tik drabužiuose, bet ir avalynėje bei aksesuaruose. Norint suderinti avalynę ir rankines, sako V. Šaulytė, galima ieškoti juose vienodų motyvų.

„Šioje fotosesijoje rinkausi „Tommy Hilfiger“ avalynę ir rankines, kuriuos radau parduotuvėje „Step Top“. Man patinka, kad šis prekės ženklas savo avalynėje ir rankinėse turi išsiskiriančias juostas: raudoną, baltą ir tamsiai mėlyną. Mada yra cikliška, atsikartojantys motyvai ar raštai avalynėje bei rankinėje buvo šiek tiek pamiršta, tačiau šiandien tai visiškai puikus dalykas pagyvinti savo įvaizdį, atrodyti įdomiau bei ryškiau“, – pataria stilistė.

Viktorija Šaulytė

V. Šaulytė sako, kad šį sezoną vienas įdomesnių laisvalaikio tipo avalynės akcentų – sportiniai bateliai be raištelių, kurie suteikia dar daugiau laisvės. Pasak jos, šį sezoną kiekviena nuo mados nenorinti atsilikti asmenybė taip pat turėtų įsigyti „piniginę ant pilvo“ – nedidelę rankinę, aplink juosmenį apjuosiamą dirželiu.

„Šios rankinės, kitaip vadinamos „belly bag“, dabar ima viršų! O geriausia yra tai, kad jas galima nešioti ne tik ant pilvo, bet ir per petį. Prie jos puikiai tinka ne tik sportinio tipo avalynė, bet ir aukštakulniai“, – tikina stilistė ir priduria, kad taip pat vis dar madingos vidutinio dydžio kuprinės.

Derinant avalynę su rankinėmis galima žaisti ir derinti ne tik spalvomis, priduria stilistė. „Jei renkatės zebro rašto avalynę, puikiai atrodys ir tokio paties rašto rankinukas. Tai, ko anksčiau bijojome – dabar net gi būtina pabandyti“, – tikina ji.

Viktorija Šaulytė

V. Šaulytė taip pat pataria derinti akcentus. „Tai gali būti, pavyzdžiui, raudonos spalvos motyvas avalynėje bei rankinuke. Taip pat tvido medžiaga – ji puikiai žiūrisi tiek rankinėse, tiek avalynėje. Išlaikykime vientisumą, kuris įvaizdžiui suteiks naujo žavesio!“ – sako stilistė.

V. Šaulytė pavasarį ir vasarą pataria nebijoti masyvumo, grubumo bei ryškumo. „Ruošiantis vasarai ir galvojant apie naujus pirkinius pagalvokite apie tai, kaip suderinti spalvas ir patogumą, tai yra labai svarbus dalykas“, – įsitikinusi stilistė.

Viktorija Šaulytė

Ji pataria pavasarį ir vasarą pasitikti stilingai ir sako, kad tai padaryti paprasta jei žinai, ko ir kur ieškoti. „Tommy Hilfiger“ avalynė ir rankinės, kurias galima rasti „Step Top“ parduotuvėse, ne tik atspindi karščiausias sezono tendencijas, bet ir garantuoja kokybę. Čia išsirinkti kažką tinkamo sau galės kiekvienas – ir klasikai neabejingi, ir patys madą diktuoti norintys stileivos.

Užsakymo nr.: PT_81057107