2-asis sezonas prasideda praėjus ketveriems metams po pirmojo. Jausmingas paskutinių pirmojo sezono serijų scenas antrajame sezone keičia aistra ir paleistuvystėmis persmelktos rūmų intrigos. Versalio rūmai dabar jau baigti statyti, jais žavisi visas pasaulis, deja, ne viskas auksas, kas auksu žiba. Versalis tapo auksiniu kalėjimu, kuriame klesti nešvankybės ir intrigos. Rūmuose atsiradus naujiems veidams sudaromos naujos sąjungos, iškyla naujų grėsmių.

„Versalis“

Per visą sezoną karaliui Liudvikui XIV tenka skirti dėmesį tiek karui su Olandija, tiek daugybei savo gyvenimo moterų: savo naujajai favoritei Madam de Montespan, temperamentingajai Madam Skaron ir karalienei Marijai Terezei. Nors moterys Versalyje ir tapo tyro oro gurkšniu, skandalas su nuodais taip sudrebino rūmus, kad galiausiai niekas nebežinojo, kas taps nauja auka.

„Versalio“ kūrėjai – Simonas Mirrenas ir Davidas Wolstencroftas – garsūs detektyvų rašytojai, kūrę tokius apdovanojimus pelniusius serialus kaip „Šnipai“, „Nusikalstami protai“ ir „Prikelti numirusius“. Jų talento ir įgūdžių dėka naujasis „Versalio“ sezonas tampa išties įtraukiančiu trileriu.

„Versalis“

Nepaisant kerinčio fasado Versalis pūva iš vidaus. Rūmuose juntamas nuosmukis ir padėtis vis prastėja. Tačiau, jei rūmai žlugs, kartu žlugs ir visa Prancūzija. Ar pavyks išsilaikyti?
Išdrįskite žengti žingsnį į tamsiąją Versalio pusę sekmadienį, gegužės 5-ąją, 22:00, per Epic Drama.

Epic Drama – aukščiausios kokybės TV kanalas visiems dramos gerbėjams, suteikiantis progą 24 valandas per parą, 7 dienas per savaitę matyti pačius garsiausius ir įdomiausius serialus. Žiūrovams siūlomi daugybės žanrų deriniai: kriminaliniai detektyvai, klasikinės literatūros ekranizacijos, serialai apie politiką, valdžią, karą. Čia galima rasti veiksmo, nuotykių serialų, tiek paremtų tikrom istorijom, tiek fantastinių.

„Versalis“

Epic Drama kanalą gali žiūrėti „Telia“, „Init“, „Kauno interneto sistemų“, „Ignalinos televizijos“ ir „Mano kamanės“ klientai. Dėl išsamesnės informacijos kreipkitės į savo TV operatorių.

Užsakymo nr.: PT_81014449