-Kokia buvo Tavo lieknėjimo patirtis?

Vitalijus: Galiu pasakyti, kad esu išbandęs visas įmanomas dietas, tačiau visi šie bandymai buvo neveiksmingi. Tai buvo vien savęs apgaudinėjimas ir kankinimas. Skaičiavau kalorijas – viskas baigėsi tuo, kad nuolat buvau alkanas. Užuot suvalgęs gabalą mėsos, valgiau kibirą kopūstų. Nebuvo jokio valgiaraščio! Turėjau rinktis valgyti ne tai, kas skanu ir malonu, o tai, kas turi mažiau kalorijų. Aš tiesiog rijau, kimšau pilvą mažai kalorijų turinčiu maistu. Buvo nemalonu ir neskanu. Tam tikru metu laikiausi dietologų sudėlioto valgiaraščio, tačiau jame kiekvieną dieną buvo ryžiai, vištienos filė ar tunas. Ilgai taip negalėjau! Labai greitai nebegalėjau net pažiūrėti į tuną, ryžius ar vištieną. Buvo koktu! Šiokį tokį rezultatą pasiekti pavyko, tačiau neilgai trukus vėl priaugau tą patį svorį.

Irena: Antsvoris ramybės nedavė jau seniai, nes visada buvau linkusi storėti. Mano ankstesnė bandymų numesti svorio patirtis buvo tikrai didelė – mėginau savaitę gerti vandenį ir nieko nevalgyti, po to valgiau tik grikius. Išbandžiau baltymų dietą, taip pat kažkokias lieknėjimo medžiagų kapsules. Keleto kilogramų atsikratyti pavykdavo, bet netrukus numestas svoris sugrįždavo ir kartais netgi padidėdavo…

V. Cololo ir I. Starošaitė

– Kaip sužinojai apie Stokholmo dietą?

Vitalijus: Kadangi dirbu šou versle, bendrauju su žmonėmis, kurie šią dietą išbandė. Tai televizijos veidai Natalija Bunkė, Liepa Mondeikaitė ir Aušra Kilkuvienė. Internete pilna apgaulingų kitų dietų rezultatų fotografijų ir išgalvotų sėkmės istorijų. Tačiau šie žmonės yra realūs, jiems ši dieta padėjo sumažinti svorį ir pagerinti gyvenimo kokybę.

Irena: Apie Stokholmo dietą sužinojau socialiniuose tinkluose Pasidomėjau ir mūsų garsenybėmis, kurios su šia dieta pasiekė gerų rezultatų.

– Kaip sekėsi laikytis dietos?

Vitalijus: Mano valgiaraštyje atsirado daugiau įvairių produktų. Valgis pasidarė labai lengvas ir skanus. Visiškai pasikeitė mano organizmo veikla.
Prieš šią dietą visą laiką gėriau papildus medžiagų apykaitai gerinti, nes kaskart pavalgius skaudėjo skrandį. Buvau prie to įpratęs ir laikiau tai norma. Tačiau dabar valgydamas ir po valgio jaučiuosi patogiai! Po kitų dietų žmonės tampa suvargę ir pikti, o šiuo atveju – anaiptol.

Pirmą savaitę numečiau 5 kilogramus ir tai yra daug. Iš viso atsikračiau 21 kilogramo. Žmonės jau pastebi, koks vedžiau laidą dar visai neseniai ir koks esu dabar. Teko drabužius sumažinti du kartus!

Irena: Stokholmo dieta nuo pirmos dienos buvo tikras atradimas! Svarbiausia, kad siūlomi patiekalai yra itin skanūs, o jų paruošimas nereikalauja daug laiko. Man tikrai patiko, kad nereikėjo skaičiuoti kalorijų, galvojant apie tai, ką valgyti – labai paprasta, viskas už tave pagalvota, tereikia laikytis dietos plano ir degustuoti patiekalus! Laikytis savo mitybos plano ir mesti svorį galėjau net koncertuodama užsienyje!

Dabar, kai numečiau visą nereikalingą svorį, iš viso 9 kilogramus, man vėl norisi vilkėti gražiausias sukneles, kurios pabrėžia figūros linijas. Jaučiuosi ne tik lieknesnė, bet ir jaunesnė, energingesnė.

–Ką norėtum pasakyti žmonėms, turintiems didesnį antsvorį?

Vitalijus: Reikia pradėti mylėti save! Mes nesame dietologai, negalime sudaryti sau valgiaraščio patys! Leiskite prie to dirbti profesionalams ir pamatysite rezultatus!
Visi putlūs žmonės įprastai sako, kad jiems ir taip gerai. Bet jie net neįsivaizduoja, kaip nerealu gali būti... Tai sugebės kiekvienas! Ženk pirmąjį žingsnį ir pradėk jau dabar!

Irena: Stokholmo dieta yra geriausia, ką išmėginau ir ko išmokau! Tai ne dieta, bet gyvenimo stilius! Tai prieinama kiekvienam, todėl patariu bent pamėginti ir po kelių dienų pamatysite, kad ši dieta verta Jūsų dėmesio!

PAVASARIO IŠŠŪKIS – pasiek seniai svajotą figūrą jau dabar. Paspausk čia –StockholmHealth.com – ir sudaryk individualų lieknėjimo planą!

StockholmHealth siūlo – atsikratyk antsvorio be treniruočių ir badavimo. Be to, tik šiandien kiekvienas puslapio lankytojas gaus nemokamai testo rezultatus ir galės pasikonsultuoti su lieknėjimo specialistu!

Užsakymo nr.: PT_80860077