Modernios „Rainfinity“ dušo galvos ypač patiks mėgstantiems atsipalaiduoti po dušu, pasirenkant tinkamiausią vandens srovę ir intensyvumą. Pavyzdžiui, tūkstančių mikroskopinių lašelių tylus dušas „PowderRain“ sukuria įspūdį, tartum visas kūnas nuo galvos iki kojų apsuptas vandens kokono ir yra glamonėjamas švelnios dulksnos, o pasirinkę galingą koncentruotą srovę patirsite reaktyvinio vandens masažo poveikį pagal individualius poreikius. Dušo malonumo poveikį dar labiau sustiprina naujoviškas įgaubtas galvutės purškimo paviršius ir difuzinis purkštukų skylučių išdėstymas – šis derinys užtikrina, kad vandens purslai kristų ne tik ant galvos ir pečių, bet švelniai apgaubtų visą kūną iki pat pėdų.

Dušo funkcijas ypač paprasta pasirinkti – naujoviškas sienoje paslėptas termostatinio maišytuvo modulis leidžia tai padaryti vieno „Select“ mygtuko paspaudimu.

Vandens technologijos ir sveikatinimui

Ypač didelė 360 mm „Rainfinity“ dušo galva prie sienos tvirtinama naujoviška sistema, kuri ją leidžia reguliuoti nuo 10 iki 30 laipsnių kampu – tai padeda rasti patogiausią dušo padėtį ir, esant poreikiui, nuo vandens apsaugoti veidą bei plaukus.

„Rainfinity“

„Rainfinity“ kolekcijoje siūlomas ir specialus pečių dušas – prie sienos tvirtinamas pailgas modulis sukuria krioklio efektą, kurio krintanti „PowderRain“ vandens srovė maloniai atpalaiduos jūsų pečius, o galva liks sausa. Šis prietaisas – tai ir aukštos kokybės lentynėlė, ant kurios susidėsite gausybę dušo reikmenų.

„Rainfinity“

Beje, kolekcijoje yra ir „Showerpipe“ dušo sistema, kuri dušo reikmenų susidėjimui turi dar daugiau vietos. Sistema susideda iš stacionaraus galvos dušo, rankinės dušo galvutės bei stačiakampio dušo vamzdžio, prie kurio pritvirtintos lentynėlės.

Rankinio dušo galvutė „Rainfinity“ linijoje gali būti skritulio formos arba pailga tartum lazdelė – galėsite pasirinkti pagal savo poreikius ir vonios kambario dizainą. Beje, rankiniame duše yra ir dar viena unikali funkcija – „MonoRail“ srovė, kurią sukurti įkvėpė gerai žinomas Sebastiano Kneipo sveikatingumo metodas, naudojamas ir garsiausiuose Europos kurortuose. Taigi, su „Rainfinity“ dušo kolekcija į jūsų namus atkeliauja ir sveikatinimo procedūros, kuriomis galėsite lepintis vos tik užsimanę.

Kad jūsų vonios kambarys taptų dar labiau išskirtinis, minėtus išskirtinio dizaino „Rainfinity“ produktus galite rinktis ne tik chromuotus, bet ir matinės baltos spalvos su kontrastingai derančiu grafito disku – tinkančiame interjere tai bus puikus baigiamasis akcentas jūsų atsipalaidavimo oazėje.

„Rainfinity“ galima kombinuoti pagal individualius poreikius, pvz., didelę dušo galvą montuoti lubose, o ant sienos – pečių ir kitas dušo sistemas su lentynėlėmis vonios reikmenims.

Dušo kolekcijos „Rainfinity“ gaminius jau galima užsakyti.

„Rainfinity“

Kokybė su pridėtine verte nuo 1901 metų

Vokietijos kompanija „Hansgrohe“ įkurta 1901 metais ir iki šiol jos akcininkai yra įkūrėjo anūkai. Tradicijos ir lyderystė leidžia kompanijai užimti svarbią vietą santechnikos pramonėje. „Hansgrohe“ prekės ženklas reiškia novatoriškus sprendimus, funkcionalų dizainą ir nepriekaištingą kokybę vonios kambariui ir virtuvei. Atsižvelgiant į estetiką, novatorišką dvasią ir vokišką inžinerinę patirtį, gaminami produktai, kurie išsiskiria puikiu dizainu ir funkcionalumu. Nesenstantis dizainas ir vokiška kokybė – tai pridėtinė vertė, kurią įvertins kiekvienas klientas. „Hansgrohe“ leidžia kiekvieną dieną vonios kambaryje ar virtuvėje džiaugtis vandens grožiu ir teikiama nauda.

„Made by Hansgrohe“ – tai kokybės ženklas, kurį apibūdina patogumas, išmanios funkcijos, paprastas montavimas, ilgaamžiškumas ir servisas. Tačiau „Hansgrohe“ kokybė taip pat turi ir kitą aspektą: amžinai gražūs produktai, kuriuos mylėsite net ir po daugelio metų! Tai yra dizaino ir funkcionalumo simbiozės rezultatas, kuris taip pat yra ir puiki investicija, nes būstas su tokia įranga visada bus vertingesnis. Gamintojas jau daugelį metų gaminių dizainą kuria kartu su pasaulinio lygio dizaineriais, o tai garantuoja lyderystę santechnikos pramonėje ir daug naujų netikėtų sprendimų, kurie kuria šių produktų dizaino tendencijas. Visi produktai gaminami derinant aukštąsias technologijas bei meistriškumą ir kruopščiai atrinktas aukščiausios kokybės medžiagas. Griežti kokybės reikalavimai ir reguliari nepriklausomų institutų priežiūra užtikrina nepriekaištingą gaminių kokybę ir ilgą naudojimo laiką.

Kompanijos sėkmė glūdi paprastoje filosofijoje – ten, kur žmonės ieško malonumo, jį privalu sukurti be jokių kompromisų.

Užsakymo nr.: PT_80819211