„Norime, kad į renginį atėję žmonės būtų ne vien pasyvūs stebėtojai, bet ir aktyvūs dalyviai, iš festivalio galėsiantys išsinešti puikią nuotaiką, neužmirštamus įspūdžius ir gražius prisiminimus“, – sako jie.

Festivalio metu daugelis tikriausiai pirmą kartą galės pasigrožėti skulptūromis su lede įšaldytomis gėlėmis: rugiagėlėmis, saulėgrąžomis, rožėmis ir kitomis. Tokių skulptūrų bus net keturiolika. Dvaro parke taip pat skleisis užšaldytos gėlės. O kas nepatikės žiemos gėlių grožiu ir lauks pavasario, galės papūsti ledo ragą, kuriuo tikrai pašauks pavasarį.

Žinoma, organizatoriai bent jau festivalio metu pavasario dar nelaukia, nes nori jums padovanoti kuo aštresnį ledo spindesį, kuriamą kartus su šviesų šou. Ledo meistrai sukurs jums dar dešimt didžiulių skulptūrų, o scenoje, skambant įspūdingai muzikai, per 15 minučių bus sukurta įspūdinga ledo skulptūra. Jeigu vien įspūdžių bus maža, galėsite parsinešti ir tikrą prisiminimą: savo nuotrauką ledinėje angelo skulptūroje ar palikti palinkėjimą dvarui 220 metų jubiliejaus proga ledo sienoje. Meistrai paskolins savo įrankius ir padės jums iškalti palinkėjimą ar ženklą Paežerių dvarui.

Paežerių ledo skulptūrų festivalis

Primename, kad nuotaiką jums kurs net kelios savo srities profesionalų komandos: lazerių ir šviesų šou kūrėjai: Event Solutions, „Vilniaus Saliutas“, „Viduramžiai LT“ ir, muzikos grupės „Lietuvaičiai“ ir „Dreams“. Dvaro prieigose taip pat galėsite pasigardžiuoti įvairiausių skonių maistu, paragauti tautinio paveldo produktų, pasmaližiauti bus ko ir mažiesiems lankytojams. O išbandę aktyviąsias pramogas, tikrai nesigailėsite.

Laukiame jūsų Paežerių dvaro ledo skulptūrų festivalyje vasario 22–23 dienomis. Festivalio programą rasite čia.

Užsakymo nr.: PT_80423573