Iš viso skirtingų regionų žemdirbių patogumui bus organizuotos šešios konferencijos.
Nuo vasario 19 d. organizuojamos konferencijos šiemet vyks naujame „Agrokoncerno“ grupės įmonių pastate Kauno rajone, Babtuose. Taip žemdirbiams bus pristatomos modernaus centro teikiamos galimybės.

„Didžiuojuosi „Agrokoncerno“ komanda, džiaugiuosi, kad klientai tapo partneriais, smagu, kad persikraustėme į naujas patalpas, įkūrėme Inovacijų ir tyrimų skyrių, kuriame galime pasitikrinti technologijas, įvertinti derlingumą“, - sako UAB „Agrokoncernas“ direktorius Edgaras Šakys, prasidedant tradiciniams susitikimams su žemdirbiais.

Žemdirbiams bus pristatoma situacija grūdų ir trąšų rinkoje, technikos naujovės

Konferencijose šiemet nemažai dėmesio bus skiriama inovatyviems sprendimams žemės ūkyje – pasaulyje pritaikytos naujovės naudojant trąšas, paskutinis mokslo žodis augalų mitybos srityje, augalų veislių skirtumų išnaudojimas valdant riziką žemės ūkyje. Nemažai dėmesio bus skiriama augalų apsaugos produktų naujovėms – bus apžvelgti pokyčiai Europos fungicidų rinkoje, naujos augalų apsaugos galimybės. Taip pat ketinama aptarti situaciją grūdų rinkoje bei pačius geriausius technikos sprendimus.

Šiemet žemdirbių laukia kaip niekad gausi lektorių komanda – net 7 pranešėjai pristatys savo patirtį ir žinias, savo įžvalgas ir prognozes.

UAB „Agrokoncernas“ direktorius Edgaras Šakys pasirengęs per konferencijas su žemdirbiais pasidalinti sukaupta patirtimi

Detalią konferencijų programą galima rasti „Agrokoncerno“ internetiniame puslapyje. Norintys į konferencijas užsiregistruoti internetu, gali tą padaryti čia: arba kreiptis į savo regiono „Agrokoncerno“ konsultantą.

Užsakymo nr.: PT_80366039