„Net nepastebėjau, kada priaugau beveik dešimt kilogramų, nors visą gyvenimą mano svoris beveik nesikeitė. Tokie nemalonūs pokyčiai paskatino kuo greičiau ieškoti efektyvių priemonių sulieknėti ir toliau džiaugtis gyvenimu. Priaugus pirmuosius papildomus kilogramus, galvojau, kad taip ir turi būti. Maniau, kad keli papildomi kilogramai pridės moteriškumo. Net nusipirkau didesnio dydžio drabužių, bet svoriui ir toliau augant, išvaizda pradėjo nebetenkinti. Atsiradęs pilvukas, stipriai veržiantys seni džinsai man buvo paskutinis įspėjimas, privertęs susiimti. Supratau, kad nenoriu pirkti vis didesnių dydžių drabužių, nes dėl to nesijaučiu gerai“, – pasakoja Simona.

Ji pasakoja, kad efektyviausius sprendimus jos tikslams pasiekti pasiūlė KILO.LT mitybos ir sporto konsultantų sudaryta programa: „Programoje esu užsiregistravusi jau trejus metus, bet į savo paskyrą užsukdavau tik tada, kai pajusdavau, kad mano svoris auga. Laikantis programos mano svoris susitvarkydavo, bet vėliau vėl grįždavau prie senų mitybos įpročių. KILO.LT man buvo lyg saugumo priemonė, į kurią grįždavau, kai pajusdavau, kad reikia susiimti – nebevalgyti bet ko ir bet kada.“

Tiesa, prieš 6 metus, po gimdymo, moteris yra bandžiusi mesti svorį grikių dieta: „Tuomet dar nebuvau pasidomėjusi dietomis ir nežinojau, kaip atrodo sveikas svorio metimas. Mityba tik tuo pačiu produktu man padėjo numesti kelis kilogramus, tačiau buvau nuolat alkana, o vėliau ilgą laiką į grikius net pasižiūrėti negalėjau.“

Džiaugiasi, kad neteko badauti

Moteris džiaugiasi, kad KILO.LT programoje rezultatai siekiami ne badaujant, bet subalansuojant mitybą. Ji pabrėžia, kad laikydamasi programos nė karto nesijautė alkana, o siūlomas maistas buvo sveikas ir turėjo pakankamai kalorijų jos dienos normai.

„Programa mane sužavėjo patiekalų pasirinkimo įvairove. Meniu galėjau keisti taip, kaip man patogiau – pagal savo norus ar šaldytuvo turinį. Galimybė adaptuoti valgiaraštį yra labai patogi finansine prasme – nebūtina kiekvieną dieną pirkti naujus produktus, pasigaminti siūlomiems patiekalams“, – pasakoja Simona.

Moteris pasakoja, kad metant svorį jai buvo sunkiausia atsisakyti pamėgtų sočių vakarienių ir įpročio užkandžiauti. Ji įsitikinusi, kad svoriui žalingų įpročių atsisakyti padėjo KILO.LT pasiūlytos treniruotės.

Simonos pokyčiai

„Sportavau pagal sudarytą programą, o tai padėjo išvengti noro užkandžiauti, kaip buvau įpratusi. Programos metu turėjau gerti daug vandens. Šis įprotis mane lydi iki šiol – vanduo yra neatsiejama svorio metimo ir sveiko gyvenimo būdo dalis“, – sako pašnekovė.

Pasikeitė požiūris į sportą

Ji pasakoja, kad KILO.LT programa pakeitė jos požiūrį ne tik į mitybą, bet ir sportą. Nors Simonos laisvalaikis iš esmės nepasikeitė, nes ji visuomet mėgo aktyviai leisti laiką, tačiau programa paskatino dažniau ir tikslingiau sportuoti.

„Ne tik visiškai atsisakiau įpročio užkandžiauti vakarais, bet ir pradėjau kasdien sportuoti – turėdama laisvą minutę ją išnaudoju minimaliai treniruotei, jeigu tam yra galimybė. Jaučiu, kad net ir trumpai pasitreniravusi jaučiuosi kur kas geriau, labiau pasitikiu savimi. Dingus pilvukui, kuris trukdė užsisegti džinsus, jaučiuosi daug geriau“, – džiaugiasi moteris.

Galima bet kada sugrįžti

Simona nevengia atsidaryti KILO.LT programos, net ir pasiekusi norimų rezultatų: „Žinau, kad suklupus ši programa man visada padės grįžti į savo vėžes – tai lyg mano įpročių rinkinys, kuris motyvuoja sveikai gyventi. Ypač padeda asmeninis KILO.LT profesionalų dėmesys – treneriai, dietologai ir psichologai dažnai manęs teiraujasi, kaip sekasi laikytis programos. Su jais galima bet kada konsultuotis, keisti mitybos ir sporto programas. Profesionali pagalba iš tiesų motyvuoja sekti programos žingsniais.“

Ji pabrėžia, kad siekti rezultatų ypač smagu, kai svoris pradeda kristi ir kūno formos akivaizdžiai dailėja: „Pastebėjus gerėjančius rezultatus, nesinorėjo jų užbraukti pavalgius nesveiko maisto. Tai formavo mano sąmoningus įpročius maitintis sveikai ir subalansuotai“, – pasakoja pašnekovė.

Pataria neatidėliojant priimti iššūkius

Ji pataria nebijoti iššūkių ir juos priimti neatidėliojant, jeigu netenkina dabartinė situacija: „Teisingas kelias ne visada yra lengviausias – KILO.LT neatneš puikios figūros ant padėklo. Programos pradžioje ne kartą persivalgydavau ir buvau beveik nuleidusi rankas, bet supratau, kad taip nuskriausiu tik pati save. Daug kovojau su savimi ir tai puikiai išugdė mano valią. Dabar jaučiuosi ne tik gerai, bet ir stipresnė nei anksčiau.“

Moteris teigia, kad reikėtų pasistengti prisijaukinti sveiką mitybą, kuri turėtų tapti neatsiejama gyvenimo dalis ir tokiam tikslui pasiekti ypač padeda KILO.LT programa.

Užsakymo nr.: PT_80129221