Laimei, ši era baigėsi, nes buitinės technikos gamintojai „Electrolux“ rudenį pristatė pirmąjį vienintelį belaidį namų siurblį „Pure F9“. Tai reiškia, jog tas pats siurblys pakankamai galingas išsiurbti tikrą betvarkę ir pakankamai patogus naudoti trumpam apsitvarkymui. O laikyti jį galima negręžiant sienoje skylių ir nepaskiriant pusės spintos ploto. Gamintojai nesikuklina – tai yra namų valymo revoliucija.

„Didžiuojamės sukūrę siurblį, kuris sujungia visa tai, ko nori vartotojas, į vieną visumą. Pastaraisiais metais jau tapo įprasta pirkti du siurblius: vieną didelį ir nepatogų rimtiems valymams, kitą mažytį ir silpną mažesnėms progoms. Atėjo laikas siurbliui, kuris vienas gali atstoti juos abu“, – teigia „Electrolux“ buitinės technikos ekspertas Laurynas Skruibis.

Siurblys lengvai prisitaiko prie bet kokio ūgio, tad patogiai siurbti gali tiek vaikai, tiek patys aukščiausi šeimos nariai.

Vienas įkrovimas – visiems namams

Siurblys „Pure F9“ galia prilygsta tradiciniams laidiniams siurbliams ir internete paieškojus nesunku rasti vaizdo apžvalgų, kuriuose jis susidoroja su kalnu dulkių, kokių lengvas belaidis siurblys įveikti nepajėgų. Ypatingai „Pure F9“ nustebins aukšta kilimų išvalymo valymo kokybe, kokia ankstesniems belaidžiams buvo tiesiog neįsivaizduojama, o pilnai pakrauta baterija galėsite išsiurbti net iki 80 m2 plotą.

„Šis siurblys atsirado matant labai aiškią problemą, kad žmonės neturi galimybės namų siurbti ir patogiai, ir našiai. Daugeliui pats tvarkymasis nėra maloni veikla, todėl jeigu reikia per vidurį jo eiti krauti siurblį arba siurbti dukart, nes prietaisas tiesiog per silpnas, žmonės liks produktu nepatenkinti, o tvarkymasis virs kančia“, – aiškina L. Skruibis.

„Kesko Senukai Lithuania“ komercijos direktorius Paulius Palinauskas sutinka, jog sektoriuje jau senokai buvo matoma aiški problema.

„Pure F9“ dulkių siurblys pirmąkart per eilę metų siurblių rinkoje pasiūlė kažką radikaliai naujo. Pastaraisiais metais jau buvo nusistovėję, kad siurblių gamintojai vienas kitą šiek tiek kopijuoja, modeliai tobulėja, bet pakankamai nežymiai, ir visoje rinkoje nevyksta seisminiai pokyčiai. Bet panašu, jog šis periodas baigėsi, nes pristatytas siurblys, kuris iš esmės pakeičia žaidimo taisykles“, – aiškina P. Palinauskas.

Prisitaiko ir prie namų, ir prie jūsų

„Jei leistume vartotojui pačiam konstruoti tobulą siurblį, po galios suderinimo su lengvu naudojimu antroje vietoje jis greičiausiai įrašytų prisitaikymą prie vartotojo. Iš paskos tempiamas siurblys fiziškai vargina žmogų, ypač jei reikia siurbti skirtingas dangas, mažas kerteles ar aukščiau esančius paviršius. Su naujuoju siurbliu pasirūpinome, kad ir šiuo aspektu galingas siurblys perimtų belaidžio privalumus“, – analizuoja „Electrolux“ atstovas.

„Pure F9“ pagrindas leidžia jį kone perpus sutraukti – su mažesniu prietaisu daug paprasčiau siurbti baldų paviršių ar vidų. Siurblys sukurtas prisitaikyti tiek prie paties naudotojo ūgio, tiek prie skirtingų užduočių pradedant sofomis ir baigiant dideliame aukštyje esančiais paviršiais.

„Pure F9“ prisitaiko prie pačių įvairiausių užduočių – galingumu pasižymintis belaidis siurblys lengvai manevruodamas išsiurbia sunkiausiai pasiekiamas vietas.

Beje, kuriant tvarkymo revoliucija vadinamą siurblį atsižvelgta į faktą, kad visas svoris bus laikomas viena ranka, tad žemas svorio centras leidžia lengvai manevruoti neapsunkinant rankos. Taip pat tai vienintelis belaidis siurblys, turintis ištraukiamą žarną.

Keliais judesiais naująjį belaidį dulkių siurblį galite transformuoti į rankinį.

Įsimyli siurblio išvaizdą

Trečias dažnas vartotojų pageidavimas – galimybė siurblį patogiai laikyti. Klasikinis laidinis siurblys užima daug vietos, o belaidžiam namuose dažniausiai reikia gręžti specialias skyles, kurios leistų tvirtai pastatyti siurblį. „Pure F9“ nenugriūdamas tiesiai stovi ant bet kokio lygaus paviršiaus. Vadinasi, galite jį palikti krautis prie bet kurio elektros lizdo.

„Šiais laikais niekas nebenori siurblio, kurį vos susitvarkęs norėtum paslėpti. Juk jei kaskart turi prietaisą užkišti, kur niekas nemato, tai kiekvienąkart kam nors pabirus turi jį iš ten traukti ir minutę pasinaudojęs vėl slėpti. Nepaisant daugybės techninių privalumų, estetika besirūpinantiems žmonėms labiausiai patinka tai, kad „Pure F9“ gali palikti svetainėje ir nuo to namų jaukumas niekur nedings“, – teigia „Electrolux“ specialistas.

Užsakymo nr.: PT_79893453