Renginio akimirka

„Sandro“ pirmajai parduotuvei pasirinko ypatingą vietą – sostinės Rotušės aikštė jau spėjo tapti Vilniaus prabangos centru. 115 kvadratinių metrų parduotuvėje bus nuolat pristatomos naujausios mados namų moteriškos aprangos, batų bei aksesuarų kolekcijos.

Renginio akimirka

Parduotuvės interjerui parinktos ypatingos detalės ne tik kuria prabangią atmosferą, bet ir idealiai atspindi „Sandro“ mados namų estetiką: minimalizmas, švarios linijos bei grafiniai elementai interjere susijungia į paprastus, tačiau rafinuotus sprendimus. Elegantišką dizainą paryškina interjerui sukurti naudotos aukštos kokybės medžiagos, tokios kaip juodas marmuras ar salono pažiba - įspūdinga kasos sala. Ji pagaminta iš žalio „White Beauty“ tipo marmuro.

Renginio akimirka

Apie „Sandro“

Atpažįstami iš elegantiškos estetikos ir rafinuoto funkcionalumo, Paryžiuje įkurti „Sandro“ mados namai yra priskiriami prieinamos prabangos segmentui. Evelyne Chetrite, mados namų įkūrėja bei kūrybos vadovė, dar 1984-aisiais pradėjo vystyti naują moteriškos aprangos estetiką: moderni elegancija su šiek tiek androgeniškumo.

Renginio akimirka
Renginio akimirka

Šiandien „Sandro“ yra vienas iš sparčiai augančių prekės ženklų pasaulyje, turintis daugiau nei 540 pardavimo vietų.

Renginio akimirka

Užsakymo nr.: PT_79721201