Priklausomas nuo... aktyvaus gyvenimo

Vienas svarbiausių pagalbininkų verslininko kasdienybėje, kurį L. Andriulis vadina „pinigų gamybos mašina“ – patikimas telefonas.

„Rinkdamasis telefoną, turiu vieną svarbiausią kriterijų – patikimumą. Po tuo patenka ir programinės įrangos stabilumas bei suderinamumas – netoleruoju jokių trūkčiojimų, sulėtėjimų, greitai išsikraunančių akumuliatorių. Telefoną ir netgi jo gamintoją keičiu iš karto, vos tik tai pastebėjęs. Telefonas man yra pinigų gamybos mašina ir pagrindinė darbo priemonė – ji negali neveikti tobulai“, – pabrėžia jis.

Liudvikas Andriulis

L. Andriulis telefonu naudojasi daug ir dažnai. Apie tai byloja ir socialinių tinklų skaičiai. Feisbuke verslininką „seka“ daugiau kaip 26 tūkst., o Instagrame, kuriame nėra nė vieno jo įrašo – net beveik 8 tūkst. internautų! Tiesa, savęs priklausomu nuo telefono jis nevadina.

„Telefonu nesinaudoju tik giliai įmigęs, o jei nemiegu, notifikacijas girdžiu visuomet ir kreipiu į jas dėmesį. Tai nėra priklausomybė nuo telefono – tai priklausomybė nuo aplink vykstančio aktyvaus, 24/7 gyvenimo“, – gudriai į klausimą atsako verslininkas.

Liudvikas Andriulis

„Rūžavi” telefonai su prastais akumuliatoriais – tik paaugliams

Telekomunikacijų kompanijos komercijos ir marketingo direktoriaus biurai bei klientai veikia visame pasaulyje – nuo Belgijos iki Kenijos ar Filipinų. Todėl (ne)nuostabu, kad kelionėse jis praleidžia apie 150–170 dienų per metus. Būtent vienos tokių kelionių metu – Barselonoje – L. Andriulis ir atrado telefoną, dėl kurio lengva ranka numojo į 11 metų draugystę su „Apple“ įranga.

„Huawei“ telefonus pastebėjau GSMA „Mobile World Congress“ mobiliojo ryšio pasauliniame kongrese Barselonoje dar 2016 metais. Iš karto, išbandęs ir patyręs „Huawei“ patikimumą bei no–nonsense požiūrį į telefoną kaip į itin kokybišką ir patikimą darbo priemonę, mečiau „iPhone“, kuris jau tuomet buvo pradėjęs virsti į rūžavą žaislą paaugliams su prastu akumuliatoriumi“, – mena pašnekovas.

Naujasis telefonas verslininkui taip patiko, kad savo atradimais jis ėmė dalintis ir feisbuke.

Liudvikas Andriulis

„Tuo metu didžiai nustebino, kad yra „Android“ telefonai, kurie pagaminti taip pat kokybiškai, kaip „iPhone“ – be bug’ų, stabilūs, nelagina, nelūžta, negenda, ir su legendiniu usability. Taip pradėjau nedidelį „Huawei“ fanų judėjimą FB. Pasirodė, kad lojalumas brandui didžiulis – visi, kurie tada pirko „Huawei“, liko su „Huawei“ iki šiandien“, - rašė jis.

Kelerius metus su „Huawei“ telefonais nesiskyręs verslininkas, šiemet į juos iškeitė ir savo veidrodinį fotoaparatą bei profesionalius „Canon“ L serijos objektyvus. Profesionalaus fotografijos komplekto funkcijas, pasak jo, dabar atlieka „Huawei“ flagmanai.

Liudvikas Andriulis

Naujausiame „Huawei“ flagmane nustebino baterija ir kamera

Šiandien iš rankų L. Andriulis nepaleidžia naujausio „Huawei“ flagmano – „Mate 20 Pro“. Neseniai Londone pristatytas telefonas jau gviešiasi geriausio metų įrenginio titulo. Ir turi už ką – dirbtinis intelektas, trys „Leica“ kameros, talpi baterija, apie kurią jau seniai svajojo visi telefonų savininkai, išskirtinis dizainas ir dar daugiau.

„Huawei Mate 20 Pro“ turiu jau beveik mėnesį, ir labiausiai stebina jo akumuliatorius, greitas įkrovimas bei fantastiška kamera, kuri turi ir nuostabų dokumentų skanerį, palikusį man didelį įspūdį“, – vardijo L. Andriulis.

Liudvikas Andriulis

Net ir aktyviai naudojamas „Huawei Mate 20 Pro“ „išgyvens“ visą dieną, o taupesniems įkroviklio neprireiks net dvi dienas. Be to, dėl „SuperCharge” greito krovimo funkcijos iki 70 proc. baterijos galima pakrauti vos per 30 min, o telefoną galima naudoti ir kaip pakrovėją kitam įrenginiui. Tai, juokiasi pašnekovas, labai aktualu patiriantiems battery anxiety – nuolat nerimaujantiems dėl raudonai žybsinčios baterijos piktogramos.

Tiesa, ateities išmaniajam telefonui verslininkas kelia dar aukštesnius reikalavimus.

„Labiausiai norėčiau į kūną integruoto komunikacijos įrenginio, kurio nereikėtų nešiotis, kilnoti, krauti – manau, kad ta kryptimi bus judama“, – pokalbį pabaigia jis.

Užsakymo nr.: PT_79653863