Kasdien mūsų oda susiduria su oro tarša, UV spindulių poveikiu, stresu, nuovargiu, vidiniais ir išoriniais žalingais aplinkos veiksniais, kurie daro poveikį odos pusiausvyrai, jaunystei. Oda tampa nestabili, jos spalva papilkėja ir blunka, oda pradeda greičiau senti. Odai sunku išlaikyti pusiausvyrą. Ji tampa papilkėjusi, išblukusi, atsiranda ankstyvo senėjimo požymių.

Tobulos odos idealas

Kiekviena moteris svajoja apie tobulą odą. Pietų Korėjoje šis idealas tapo realybe. „Jowaé“, gimusi iš prancūziškos ir korėjietiškos fitokosmetikos sinergijos, gilinosi į ilgametes tradicijas turinčius itin sudėtingus korėjiečių ritualus, kad Vakarų pasaulio moterims galėtų pasiūlyti jų subtiliausius elementus ir tai, kas svarbiausia. Odos priežiūros ritualai suskirstyti į 4 etapus: valymo, paruošimo, aktyvinimo ir koregavimo.

Korėjietiškos harmonijos įkvėpta „Jowaé“ atkuria odos, paveiktos kasdienių žalingų aplinkos veiksnių (aplinkos taršos, klimato pokyčių, nuovargio, streso ir kt.) balansą. Odos skaistumas, švytėjimas ir jaunystė pasiekiami dėl aktyvių natūralios kilmės sudedamųjų medžiagų, kurių sudėtyje net 93%. „Jowaé“ paslaptis – labai stiprus lumifenolių antioksidantas ir tradiciniai korėjietiški vaistiniai augalai: imperatoriškieji bijūnai, riešutiniai lotosai, sakurų žiedų vanduo, baltoji arbata, kamelijų aliejus, ženšenis, bambukų vanduo, azijinės centelės. Ar jau pajutai rytietišką galią, kurią turėtum išbandyti ant savo odos? Tobula korėjietiška oda tokia tampa dėl gydomųjų ir tradicinių augalų galių, susijusių su rafinuotais ir visapusiškais grožio ritualais.

„Jowaé“ laboratorija įsikūrusi Seule ir remiasi prof. Ki Hyun Kimo žiniomis. Šis farmakognozijos ir augalų savybių tyrinėtojas specializavosi gydomųjų ir tradicinių augalų tyrimų srityje. Jis baigė farmacijos studijas (Sungkyunkwan universitete ir Harvardo universitete).

„Jowaé“ inovacija: patentuojami lumifenoliai. „Jowaé Phytoactive Research Laboratory“ (Paryžius–Seulas) kaip ypatingą priemonių sudedamąją dalį pasirinko lumifenolius, išgaunamus iš stoginių šilropių. Šis augalas – ypač atsparus sukulentas, kurio pavadinimas sempervivum, išvertus iš lotynų kalbos, reiškia „amžinai gyvuojantis“. Didelis kiekis antioksidantų padeda odai atgauti balansą ir apsaugo nuo kasdienio žalingo poveikio: aplinkos taršos, klimato pokyčių, nuovargio, streso ir kt.

Keturi lumifenolių poveikiai: apsauga (antioksidantų skydas), detoksikacija (natūralios apsaugos stimuliacija), atkūrimas (stimuliuoja ląstelių medžiagų apykaitą), švytėjimas (reguliuoja melanino sintezę).

Alès Groupe produkcija

„Jowaé“ – etiškas prekių ženklas. Natūralus, dermatologiškas ir veiksmingas. Šie produktai veikia dėka labai stiprių sudėtyje esančių antioksidantų, kurie išgaunami tik iš augalų. 93% natūralios kilmės sudedamųjų medžiagų (vidutiniškai visose priemonėse). 0% parabenų, fenoksietanolio, parafininių alyvų, silikonų (kintantis), gyvūninės kilmės medžiagų (išskyrus bičių priemones), sintetinių dažiklių.

  • Pritaikyta jautriai odai.
  • Patikrinta dermatologų.
  • Klinikiniais tyrimais įrodytas veiksmingumas.
  • Malonios konsistencijos ir subtilūs kvapai.

Keturi pagrindiniai korėjietiško ritualo žingsniai:

1. Valymas (pašalinti nešvarumus)
2. Paruošimas (padėti odai patirti priežiūros veiksmingumą)
3. Aktyvinimas (išsaugoti odos jaunystę ir grožį)
4. Koregavimas (atkurti visų tipų odos pusiausvyrą)

Veido priežiūros priemonės: makiažo valymas (imperatoriškieji bijūnai), švarinimas (riešutinis lotosas), drėkinimas (sakurų žiedų vanduo), švytėjimas ir jaunystė (baltoji arbata), nuo raukšlių (raudonieji ženšeniai).

Kūno ir veido priežiūros priemonės: maitinimas (kamelijų aliejus), drėkinimas ir apsauga (bambukų vanduo), atkūrimas (azijinės centelės).

Kas Ji – „Jowaé“ vartotoja: Noriu atkurti savo tobulą odą! Noriu natūralių priežiūros priemonių su švelniomis ir veiksmingomis augalinėmis sudedamosiomis medžiagomis, kad būtų atkurta odos pusiausvyra, ji būtų apsaugota nuo žalingų aplinkos veiksnių ir kasdienio streso. Ji nori efektyvių, tuo pačiu patrauklia kaina, kasdienių kosmetikos priemonių.

Ypač pažangi koncepcija, pritaikyta vaistinėms

Fitoaktyvios kosmetikos patirtis ir natūralus pirkėjų poreikių pojūtis. Prancūziška ir korėjietiška partnerystė pritaikant abiejų šalių išskirtines žinias. Pagrindinė sudedamoji dalis – lumifenoliai – dėl savo panašumo į polifenolius yra patikimi ir patrauklūs.

Užsakymo nr.: PT_79592775