Vieną rytą, tos dienos, kai gimė šios nuotraukos, aš turėjau susiplanavusi visą dieną, valanda į valandą. Tačiau, planai dažnai būna tik knygutėse, o improvizacijos gimsta eigoje. Taip atsitiko ir tada. Viskas keitėse, laikas bėgo, bet darbai turėjo būti padaryti. Kitaip tariant, nesuspėti buvo negalima.

„Lumene“ produkcija
„Lumene“ produkcija

Ar pastebėjot, kad „suspėti“ terminas mus lydi dažniau nei dažnai? Mes norime spėti paruošti vakarienę, pasidaryt visus darbus iki atostogų, nuvežti vaikus, aplankyti senelius, būti paruošusios savo veidą visoms privalomoms situacijoms: susitikimams, netikėtai nuotraukai, vakarui su drauge… Galiu prisipažinti, kad nemoku pati pasidaryti makiažo ir gražiai susitvarkyti plaukų. Nueiti į profesionalius makiažo sau kursus vienas iš mano „to do“ listo.

„Lumene“ produkcija

Tačiau, tinkama ir „po ranka“ kosmetika gali išgelbėti ir pasirodo nereikia tam specialių gabumų, mes tiesiog pačios susikuriame sau šį vaizdą galvoje. Net tokiose situacijose, kai noriu paryškinti blakstienas, užfiksuoti veidą, kad neblizgėtų, ar pasidažyti lūpas, galiu tai padaryti PATI. Be jokių vaidinimų super moters. Užtenka turėti tinkamas priemones. Lumene „Nordic girl“ kosmetika atsirado po ranka tada, kai norėjau rinkinuko pavadinimu „Visuomet mano rankinėje“ arba dar kitaip „Noriu pasiryškinti savo veidą tarp susitikimų“. Malonus ir stilingas šiaurietiškas dizainas su pastelinių spalvų motyvais ant pakuočių tiko net ir prie mano pasaulėžiūros, bet sužavėjo savo 100% veganiška sudėtimi!

„Lumene“ produkcija
„Lumene“ produkcija

Pasitepti spalvą suteikiančiu CC kremu, užfiksuoti matine pudra, pasiryškinti blakstienas, pasirinkti norimą pravedimą (pagal nuotaiką) bei nuspalvinti lūpas. Tai gali būti kiekvienos dienos įvaizdis. Natūralus, neįpareigojantis, bet suteikiantis gaivumo. Ir tam nereikia net kursų. Užtenka šiek tiek kosmetikos, kuri mums suteiks gaivumo. Aišku, svarbi repeticija namuose, o po to tai galėsite padaryti ir tarpe tarp darbų.

„Lumene“ produkcija

Lumene “Nordic girl” atitinka mano įsitikinimus. Tam, kad jaustis gerai nereikia perkrauti, užtenka įnešti gaivumo. Šiek tiek. O kai kažko nespėjate pasiblizginkite lūpas ir tuomet viską spėkite!

Užsakymo nr.: PT_79526105