Neseniai į mano rankas pateko nauja Lumene Harmonia [Balance] Nutri-Recharging liniją, kurią sudaro 6 priemonės (2 kūnui ir 4 veidui). Pirmas įspūdis – va čia tai pakuočių dizainas! Anksčiau nebuvau bandžius nieko iš Lumene, todėl prieš išbandydama pasiskaičiau daugiau apie pačias priemones ir perskaityta žinutė mane maloniai nustebino: „Įsiklausykite į savo odos pokyčius ir poreikius. HARMONIA suteikia svarbių maitinamųjų ir gaivinamųjų medžiagų, atkuriančių odos pusiausvyrą. Išnaudodamos vertingų Šiaurės beržų juodgrybių (čaga), žinomų kaip vieni stipriausių antioksidantų, galią, priemonės HARMONIA papildo odą medžiagomis, turinčiomis būtinų mikroelementų, kad atkurtumėte puikią harmoniją ir gyvybingumą. Atgaivinta ir sudrėkinta oda vėl atgauna pusiausvyrą – nepriekaištingai atrodo ir sveikai švyti.“

„Lumene“ produkcija

Taip pat visų šios linijos priemonių kvapas yra 100 proc. natūralus, sudėtyje nėra parabenų, dažiklių, formaldehido darinių ir parafininių alyvų. Be to, Lumene yra cruelty-free prekinis ženklas, tinkantis veganams. Na, aprašymas tikrai daug žadantis, o pakuotės išvis atima žadą, tačiau kaip yra iš tikrųjų?

„Lumene“ produkcija

„Lumene“ produkcija

Lumene Harmonia [Balance] Nutri-recharging Salt kūno šveitiklis

Kūno šveitiklis su durpėmis ir druska – tai suomiškos pirties ritualo tradicija. Minkštinamoji aliejinė priemonė su beržų juodgrybiais (čaga) maitina ir atgaivina odą. Druska švelniai pašalina sausas odos daleles, todėl oda tampa ypač švelni ir sveikai atrodo.

Tai buvo pirma iš 6 priemonių, kurią ne tik pirmą atidariau, bet ir išbandžiau. Visų pirma, mano dėmesį atkreipė nereali pakuotė su mediniu dangteliu. Iš karto pagalvojau, kad tai būtų puiki kalėdinės dovanos dalis. Antra, vos tik atsukus dangtelį, pamačiau tamsiai pilkos spalvos šveitiklį ir užuodžiau tą nuostabų išskirtinį kvapą: rūgštoką, primenantį žolelių kvapą ir itin atgaivinantį. Nors šveitiklis yra su druska, o druskos pagrindo šveitikliai yra gana grubūs, šis man pasirodė gana švelnus, tačiau vis tiek gerai nušveičiantis odą. Po naudojimo oda būna švelni ir net švyti! Rekomenduojama naudoti 1-2 kartus per savaitę, bet aš mėgstu naudoti dažniau, kadangi atsispirti šiam šveitikliui man tiesiog nepavyksta ir rankos pačios taip ir griebia jį.

„Lumene“ produkcija
„Lumene“ produkcija

Lumene Harmonia [balance] Nutri-recharging kūno losjonas

Kūno losjonas su beržų juodgrybiais (čaga) ir tyru arktinių šaltinių vandeniu giliai maitina ir apgaubia odą komfortu. Raminamasis ir gaivinamasis losjonas padeda atnaujinti odos drėgmės lygį, oda akimirksniu tampa švelni ir elastinga, kasdien tvirtėja ir sveikai atrodo.

Aš asmeniškai labai sunkiai prisijaukinu tokias priemones, kaip kūno losjonai ar kremai, kadangi nemėgstu to lipnumo jausmo ir lėto įsigėrimo. Toli gražu ne kiekviena drėkinamoji kūno priemonė man įtinka ir ilgam pasilieka kosmetikos stalčiuje. Šis losjonas pateisino visus mano lūkesčius, kadangi lengvai pasiskirto, ganėtinai greitai įsigeria, tačiau drėkina kur kas geriau nei dauguma kitų mano bandytų losjonų. Oda būna labai gerai sudrėkinta, kas itin aktualu rudenį ir žiemą, ir skaniai kvepia. O ko daugiau ir reikia?

„Lumene“ produkcija

„Lumene“ produkcija

Lumene Harmonia [balance] Nutri-recharging Purifying Peat-to-foam valiklis

Malonus kasdienis valiklis su durpėmis virsta putomis, išskaidančiomis riebalus, nešvarumus ir makiažo likučius – taip pašalinami visi nešvarumai. Švarios ir nuramintos odos pojūtis suteikia komfortą.

Veido prausiklis/valiklis privalo būti kiekvienos merginos ar moteris veido odos priežiūros rutinoje. Aš prausiklį naudoju tiek iš ryto, tiek vakare (po makiažo nuvalymo su dvifazių valiklių ir/ar miceliniu vandeniu kaip paskutinį odos nuvalymo žingsnį: tepdama ant drėgnos odos ir masažuodama arba kartu su Foreo Luna aparačiuku). Aš esu gana išranki prasiklių atžvilgiu, kadangi negaliu pakęsti sausinančių ir sunkiai nusiplaunančių. Šis atitiko mano kriterijus, kadangi visiškai nesusausina mano į sausumą linkusios odos ir nesunkiai nusiplauna vandeniu. Jo tekstūra yra vidutinio skystumo, spalva pilkai-ruda, kas iš pradžių gali pasirodyti gana keista, o kvapas toks pat, kaip ir visos Nutri-Recharging linijos. Beje, noriu pažymėti, kad putoja jis labai minimaliai, t.y. praktiškai sufleruoja, kad galima tikėtis putų, tačiau taip nėra. Aš asmeniškai nemėgstu gausiai putojančiu veido valiklių, kadangi jie gali sausinti odą dėl sudėtyje esančių SLS. Ar rekomenduočiau? Tikrai taip!

„Lumene“ produkcija
„Lumene“ produkcija

Lumene Harmonia [balance] Nutri-recharging veido kaukė

Tamsiai ruda kaukė su Šiaurės durpėmis ir beržų juodgrybiais (čaga) yra tirštos pastos konsistencijos su žemės dalelėmis. Ji giliai valo ir skaistina odą, akimirksniu atkuria odos balansą. Kaukė akimirksniu veido odai suteikia skaistumo ir ramina, nes jos sudėtyje yra būtinų biomineralų: cinko, vario ir magnio. Oda tampa glotnesnė, švaresnė ir atrodo sveikai.

Galiu drąsiai prisipažinti, kad esu veido kaukių maniakė. Nežinau kodėl, bet kaukė yra mano mylimiausia priemonė visoje veido odos priežiūros rutinoje. Būtent todėl kaukių pas mane daug ir visada trykštu didžiuliu noru išbandyti naujas. Mėgstu ir drėkinančias, ir valančias, ir naktines, ir 5-15 min. poveikio. Yra teigiama, kad ši iš Lumene turi valyti ir suteikti skaistumo. Kaip žinia, vienos geriausių valančios kaukių yra molio pagrindo. Ši tokia nėra, todėl po kelių kartų naudojimo dar negaliu nieko teigti apie valomąsias jos savybes. Bet užtat skaistumo suteikia iškart! Na, ne iš karto, o po, kai palaikai ją ant veido 5-10 min. Jau po pirmo naudojimo jaučiau, kad oda atsigauna, jaučiasi sudrėkinta ir tiesiog laimingesnė, kad ir kaip keistai tai beskambėtų.

„Lumene“ produkcija
„Lumene“ produkcija

Lumene Harmonia [balance] Nutri-recharging atkuriamasis veido serumas

Itin sodrus serumas, atkuriantis natūralų odos balansą, sutelkia gyvybingumą grąžinančius Šiaurės beržų juodgrybius (čaga) ir tyrą arktinių šaltinių vandenį, kad papildytų odą svarbiausiomis maitinamosiomis medžiagomis ir padėtų atkurti reikiamą drėgmės lygį. Oda taps glotni, sudrėkinta, sveikai atrodanti ir kasdien vis tvirtesnė.

Labai džiaugiuosi, kad veido serumo naudojimas jau tampa norma, nes prieš kokius penkerius metus daugelis net nežinojo, kas tas veido serumas, kodėl jis reikalingas ir kam išvis įtraukti dar vieną papildomą priemonę į savo veido priežiūros rutiną, jei jau naudoji kremą. Iš tiesų serumas yra naudojamas po toniko ir prieš veido kremą tam, kad būtų padidintas kremo efektyvumas. Pavyzdžiui, jūsų oda yra labai sausa, jūs naudojate giliai drėkinantį veido kremą, tačiau drėkinimo jums nepakanka. Tokiu atveju į veido priežiūros rutiną reikia įtraukti ir serumą. Serumą reikia rinktis pagal jūsų odos poreikį. Mano šiuo metu naudojamas Lumene iš Nutri-Recharging linijos tiks toms, kurios turi sausesnę odą. Jo pakuotė yra labai patogi – yra pipetė, o tekstūra švelni, nei per skysta, nei tiršta – pats tas veido serumui. Pasiskirsto ir įsigeria labai greitai, tačiau vis dėlto yra jaučiamas šioks toks lipnumas.

„Lumene“ produkcija
„Lumene“ produkcija

Lumene Harmonia [balance] Nutri-recharging drėkinamasis veido kremas

Maitinamasis ir atkuriamasis kremas veikia kaip odos drėgmės pusiausvyros saugotojas. Giliai odą atgaivinanti priemonė su Šiaurės beržų juodgrybiais (čaga) ir tyru arktinių šaltinių vandeniu užtikrina nuolatinį ir optimalų odos drėkinimą. Kartu mažinamas sausumo sukeltas diskomfortas ir paraudimas. Oda tampa ir atrodo dailesnė: subalansuota, švelni, glotni ir elastinga, ji atrodo sveikesnė, pailsėjusi ir kasdien vis labiau nuraminta.

Kaip ir prieš tai aptartas veido serumas, šis veido kremas tiks tik sausai odai. Jo konsistencija primena riebų sviestą, o kvapas yra vos užuodžiamas. Pasiskirsto ir įsigeria į odą nesunkiai, tačiau labai svarbu nepadauginti, kadangi tekstūra yra gana sunkoka. Iš tiesų man jis labai priminė Kiehl’s Pure Vitality veido kremą su Manuka medumi: tirštas, sunkokas, tinkantis sausai odai ir sugebantis per vieną naktį pamaitinti ir atkurti odą. Galima naudoti tiek iš ryto tepant plonu sluoksniu, tiek iš vakaro tepant kiek storesniu sluoksniu.

„Lumene“ produkcija

„Lumene“ produkcija

Lumene Harmonia [balance] Nutri-recharging balzamas

Universalus balzamas yra tikras odos gelbėtojas. Priemonė su Šiaurės beržų juodgrybiais (čaga), turinčiais raminamąjį ir kondicionuojamąjį poveikį, puoselėja odą visą dieną. Taip stiprinamas apsauginis odos barjeras ir neleidžiama odai išsausėti. Šią universalią priemonę galima naudoti kaip maitinamąjį balzamą visur, kur reikia (lūpoms, išsausėjusioms vietoms, alkūnėms, nagų odelėms), norint apgaubti odą švelnumo komfortu ir spindesiu.

Jeigu tiesiai šviesiai, tai tai yra Elizabeth Arden Eight Hour Cream analogas. Tiesa, šis Lumene balzamas yra indelyje, o ne tūbelėje, jokiu kvapu nepasižymi ir yra lengvesnės tekstūros ir visiškai nelipnus. Aš tokio tipo priemones mėgstu imti į keliones ir turėti su savimi rankinėje žiemą, kadangi universalesnės ir viskam tinkančios priemonės kol kas dar niekas neišrado. Beje, tai irgi būtų puiki dovana Kalėdų proga!

Užsakymo nr.: PT_79387869