Naujoje versijoje daug naujų ypatybių, naujos kartos dizainas. Sistema leidžia lengvai naudotis socialiniais tinklais, pavyzdžiui, „Facebook“ ir „Twitter“.

Kam reikia „Windows 10 Pro“?

„Windows 10 Pro“ yra puiki sistema žaidimams! Su naująja operacine sistema „Microsoft“ gerokai patobulino galimybes žaisti kompiuterinius žaidimus. Šioje sistemoje debiutuos naujausias grafikos sistemų atnaujinimas „DirectX 12“, kuris žada puikių žaidimo ir efektyvumo galimybių. „Windows 10 Pro“ sistemoje taip pat siūlomas „Game DVR“ režimas, leidžiantis įrašyti paskutines 30 žaidimo sekundžių.

„Microsoft“ taip pat pridėjo „Xbox“ programėlę! Galėsite matyti, ką veikia jūsų draugai ir siųsti jiems žinutes, stebėti jų pasiekimus ir peržiūrėti kitų žmonių žaidimų vaizdo įrašus.

„Microsoft“ siekia perkelti visus „Xbox Live“ potyrius į asmeninius kompiuterius su „Windows 10“ sistema, įskaitant galimybę susieti „Xbox One“ tiesiogiai su asmeniniu kompiuteriu.

„Windows 10“ bus įdiegtos universalios „Office“ programos! „Microsoft“ kuria universalias „Office“ programas, kurios bus pritaikytos liečiamiems ekranams ir galės būti naudojamos visuose įrenginiuose. Būsimuose „Windows Phones“ telefonuose ir „Windows“ planšetiniuose kompiuteriuose tokios „Office“ programos jau bus iš anksto įdiegtos.

Kiek kainuos „Windows 10 Pro“?

Žinoma, galite nepagailėti 200 JAV dolerių ir atsisiųsti „Windows 10 Pro“ tiesiogiai iš „Microsoft“. Bet nebūtinai tai reikia daryti! Tinklalapyje „Goodoffer24.com“ galite nusipirkti „Windows 10 Pro“ licenciją tik už 11,89 JAV dolerio. Tai yra ribotas pasiūlymas! Taip pat galite papildomai sutaupyti 15 proc. visiems programinės įrangos raktams su kuponu „Go24delfi15”!

Kas yra „Goodoffer24.com“?

„Goodoffer24.com“ yra nauja licencijų ir programinės įrangos raktų pardavimo vieta, siūlanti puikių kainų ir spartų atsiuntimą elektroniniu paštu. Čia galima nusipirkti ne tik „Windows 10 Pro“ aktyvavimo raktų, bet įsigyti pačių įvairiausių produktų, kaip „Xbox Live Gold“ narystė.

Kodėl reikėtų rinktis „Goodoffer24.com“?

„Goodoffer24.com“ svetainėje galite tikėtis geriausio aptarnavimo. Netrukus po įsigijimo sulauksite įsigytų produktų elektroniniu paštu ir pristatymas nieko nekainuos! Tad nereikia laukti daugybės dienų, kol jums namo atsiųs siuntinį. O jeigu kyla kokių nors klausimų ar problemų, klientų aptarnavimo tarnyba operatyviai jums padės.

Kaip pirkti svetainėje „Goodoffer24.com“?

Parduotuvė „Goodoffer24“

Pirkti svetainėje „Goodoffer24.com“ yra labai paprasta. Tiesiog paspauskite „Įdėti į krepšį“ prie norimo produkto, o atsidarę krepšelį suveskite nuolaidos kodą „Go24delfi15” ir spauskite „pritaikyti“.

Parduotuvė „Goodoffer24“

Vėliau pasirenkate apmokėjimo būdą ir suvedate savo duomenis bei patvirtinate užsakymą. Po apmokėjimo greitai elektroniniu paštu gausite nusipirktą produktą.

Užsakymo nr.: PT_79159565