Kodėl nemokamai? „Dar ne tas lygis. Man juokingai atrodo, kai atlikėjai su keliais tūkstančiais fanų bando apmokestinti savo hobį kitų sąskaita. Šis albumas yra tik apšilimas, o visos dainos - nemokamos. Jokių pigių marškinėlių iš China taipogi nesiūlau,“ - sako Lipskas.

Pirma atlikėjo daina „Princesė“ 2016 metais debiutavo „ZIP FM“ laidoje „Gatvės lyga“ ir pasiekė antrąją poziciją. „Tuo metu galvojau, kad tai mano geriausias kūrinys, o klausant dabar - norisi išjungti. Manau, kad per tuos du metus šiek tiek patobulėjau ir naujesni darbai tai atspindi. Albume klausytojai išgirs visas parašytas dainas, nuo pačios pirmos iki paskutinės,“ - pasakojo atlikėjas.

Kūrinys „1000 saulių“

Pirmoji pristatoma daina - atlikėjui svetimas kūrinys, čia nėra jo fanams pažįstamo grubumo ar keiksmažodžių. Albumo įrašymas vyko Vengrijos studijoje „studio-iNside“, ten Lipskas praleido dalį savo vasaros. Lietuvoje kelias užklausas nusiuntęs atlikėjas atsakymų taip ir nesulaukė, todėl pagalbos pradėjo ieškoti kitose šalyse.

Atlikėjas žadėjo kas 2-4 savaites pristatyti po naują dainą savo YouTube kanale. Šiuo metu ten jau yra įkelti ir keli kiti, tik dabar pasaulio šviesą matantys kūriniai. Patiems nekantriausiems albumas yra prieinamas atlikėjo svetainėje (www.lipskas.lt), Spotify, Deezer ir kitose muzikos platformose.

Fragmentas iš vaizdo klipo „1000 saulių“

Užsakymo nr.: PT_79054375