Pokyčiai brendo trejus metus

AB „Ortopedijos technika“ valdybos pirmininkės ir medicinos direktorės R.Petrikienės teigimu, prekės ženklo pokyčiai brendo jau nuo 2015 m. pradžios, įmonei atšventus 70-ties metų veiklos jubiliejų. Tokia sukaktis – puikus laikas apmąstyti nuveiktus darbus ir iš naujo įvertinti prioritetus.

„Mūsų įmonės veiklą sudaro keturios skirtingos sritys: medicinos paslaugos, ortopedijos techninių priemonių gamyba, prekyba ir eksportas. Prieš trejus metus įvertinus šių veiklų evoliuciją, jų augimo tempus, tolimesnės plėtros kryptis ir reikšmę įmonei bei jos klientams, nuspręsta sukurti atskirus pavadinimus medicinos paslaugoms bei prekybai, nes įmonės pavadinimas asocijuojasi su ortopedijos techninių priemonių gamyba. Tais pačiais metais atsirado prekinis ženklas „Sveikatinė“, apjungiantis specializuotus judėjimui ir prevencijai skirtų prekių mažmeninės prekybos salonus, kurių šiuo metu Lietuvoje yra jau 11“, – pasakoja R.Petrikienė.

„Gijos klinikos“

Naujas pavadinimas – „Gijos Klinikos“

Naujajam klinikos vardui parinktas lietuviškas žodis, kuris siejasi su sveikata, gydymo ir gijimo procesais bei ryšiais tarp pacientų ir gydytojų: viena iš žodžio „gijos“ reikšmių, pateikiamų lietuvių kalbos žodyne, – ryšiai, saitai.

„Mūsų kūnai, mintys ir gyvenimai sujungti matomomis ir nematomomis gijomis. Joms nutrūkus ateina chaosas ir bloga savijauta, jas vėl sujungus, sugrįžta ramybė ir sveikata“, – aiškina naująjį pavadinimą sukūręs rinkodaros specialistas Linas Migonis.

„Gijos klinikos“

Gydytojų ir pacientų tarpusavio ryšių idėją perteikia ir „Gijos Klinikų“ grafinis ženklas – stilizuota G raidė, sudaryta iš linijų, simbolizuojančių gijas.

Dar didesnis medicinos paslaugų asortimentas

Kartu su pavadinimu atsinaujina ir klinika: plečiamas medicinos paslaugų spektras, tobulinama aptarnavimo ir paslaugų kokybė, atnaujinama aplinka ir interjeras, modernizuojama medicinos įranga.

Naujasis klinikos vardas puikiai dera su jos misija ir ambicingais tikslais: nuo seno pacientams puikiai žinoma patikima medicinos įstaiga virsta šiuolaikiškomis ir moderniomis „Gijos Klinikomis“, apjungiančiomis įvairios medicininės veiklos centrus.

„Gijos klinikos“

Konsultacijų, diagnostikos ir terapijos centre konsultuoja aukščiausios kvalifikacijos gydytojai specialistai: ortopedai traumatologai, kraujagyslių chirurgai, reabilitologai, neurologai, endokrinologai, plastinės chirurgijos gydytojai, logoterapeutai, dermatovenerologai, proktologai ir kiti savo sričių profesionalai. Ambulatorinė reabilitacija sulaukia vis daugiau pacientų ne tik iš Kauno, bet ir iš Vilniaus, Klaipėdos ir kitų Lietuvos miestų.

„Gijos klinikos“

Jau ne pirmą sezoną klinikai savo sveikatą patiki Lietuvos krepšinio federacijos, Žalgirio krepšininkai bei kiti profesionalūs sportininkai, atvykstantys konsultuotis ir gydytis net iš užsienio klubų.

Vaikų ortopedijos centre konsultuojami ir kompleksiškai gydomi vaikai, esant netaisyklingai laikysenai, stuburo iškrypimams, pėdų problemoms, po traumų ir operacijų.

„Gijos klinikos“

Tyrimai ir diagnostika atliekami moderniausia aparatūra: ultragarso tyrimai - naujos kartos aparatu Zonare Zs3, rentgenogramos - saugiu skaitmeniniu rentgeno aparatu QUANTUM Q-RA, garantuojančiu ypač aukštą diagnostikos tikslumą ir mažesnį švitinimo spindulių srautą.

Reabilitacijoje taikomos tokios pat pažangios metodikos kaip žymiausiose JAV ir Europos klinikose: gydomosios mankštos baseine su bėgtakiais, masažai, šiuolaikine įranga atliekamos fizioterapijos procedūros. Profesionalūs ilgametę patirtį turintys kineziterapeutai dirba, pasitelkę šiuolaikinę kineziterapijos įrangą REDCORD, TRX, CPM pasyvaus judesio terapiją, Pressleg ir kt.

„Gijos klinikos“

Chirurgijos centre atliekamos artroskopinės sąnarių, pėdą koreguojančios bei klubo ir kelio sąnario endoprotezavimo operacijos, lazerine technologija gydomos išsiplėtusios kojų venos, taikoma regeneracinė kamieninių ląstelių terapija – inovatyvus gydymo procesas, išsiskiriantis savo natūralumu, beveik dvigubai paspartinantis fiziologinius pažeistų audinių gijimo ir atsikūrimo mechanizmus.

Klinikoje taikomos pažangiausios chirurgijos technologijos: vien tik šiemet pirmą kartą Lietuvoje atliktos šios unikalios minimalios invazijos operacijos: balioninė dekompresinė peties operacija, panaudojant „OrthoSpace InSpace“ biologinį implantą bei kelio kremzlės rekonstrukcijos, panaudojant nuosavas to paties žmogaus ląsteles.

„Gijos klinikos“

Fizinės medicinos ir reabilitacijos centre (stacionare) kompleksiškai gydomi pacientai po sąnarių keitimo ir artroskopinių operacijų, po kaulų lūžių ir amputacijų.

Didžiuojamės mūsų profesionalių specialistų komanda, kurios dėka siūlome pacientams aukščiausios kokybės kompleksinį gydymą „nuo – iki“. Naujas klinikos pavadinimas įpareigoja mus toliau tobulėti ir dar labiau priartinti medicinos paslaugas prie šiuolaikiško žmogaus poreikių. Mūsų siekis – visada būti laipteliu aukščiau negu buvome vakar“, - teigė R.Petrikienė.

„Gijos klinikos“

Artimiausiu metu planuojama ir toliau didinti medicinos paslaugų įvairovę, į komandą kviečiant naujų specializacijų gydytojus. Taip pat ketinama pradėti teikti kardiologijos, ginekologijos ir plastinės chirurgijos paslaugas, toliau plėtoti medicinos turizmą, papildomai įrengti modernų chirurgijos centrą su naujomis operacinėmis.

Užsakymo nr.: PT_78995675