Šiosios išjautimas keliavo per raudoną spalvą. Čia jau mano mintis. Turbūt labiausiai prie to prisidėjo Deborah lūpų dažai „Design by Keith Harin“. Visada prieš kažką išbandant paskaitau produktų aprašymus. Sužinojus, kad šių tekstūra pripildyta vitaminais A, C ir E bei UV ir UVB filtrais pagalvojau, kad tai didžiausia jėga kokia gali būti, nes dažniausiai tokie dalykėliai būna tik veidui. Šlovė lūpoms!

„Deborah“ produkcija
„Deborah“ produkcija
„Deborah“ produkcija

Juk kiekvieną dieną tapome jas. Spalvomis. Prisilietimais. Bučiniais. Kiek žodžių dovanojame – neveltui yra posakis: „iš lūpų į lūpas“. Kuriame istorijas ir skiriame sutiktiesiems, gauname darbus, giriame, dovanojame akimirkas vieni kitiems, ištariame lemtingus žodžius, o kartais nuviliame patys save. Lūpos – tai kūryba. Nutapydama jas raudonais Deborah lūpų dažais, aš nutapiau ir žodžiais – tos dienos.

„Deborah“ produkcija

Pamilau raudoną iš naujo. Visą. Su savo rėkiančiais ir prislopintais atspalviais. Ne tik drabužius, kuriuos matote nuotraukose ar lūpų dažus, bet ir skaistalus, motyvus bei piešinius. Todėl, turbūt ir apie tapymą šiandien kalbu sutapatinus su makiažu. Kaip gali susijungti švytėjimas, paryškintos blakstienos ir pravestos akys tinkamomis makiažo priemonėmis bei susijungti meilė, bangos, energija ir širdys. Amerikiečių menininkas Keith Haring papuošė Deborah produkciją ir patvirtino man jau seniau buvusį jausmą, kad viskas aplink yra visuma. Unikalus vizualinis leksikonas atspindintis esminius gyvenimo momentus. Gimimą ir mirtį.

„Deborah“ produkcija

Pabaiga. Ne tik šio įrašo, bet ir tapymo savęs nykiai ir blankiai. Kalbėjimo. Su savimi, engiant kiekvieną kūno linkį ir kilogramą. Renkantis nepatinkančias spalvas ar netinkantį tušo šepetėlį savoms blakstienoms. Pradžia. To, kas tapo iš vidaus spalvas, kurias pamatom vis iš naujo. Mėgstamų veiklų. Tūktantį savęs išraiškų ir piešinių, kuriais nutapome dieną. Ir gatvę.

Užsakymo nr.: PT_78963473