Analizuodama save supratau, kad mėgstu užsidaryti nuo daugelio dalykų, kurių nenoriu matyti ar girdėti. Užblokuoti jausmus ir emocinius taškus. Nesakau, kad apsimetinėju, bet galbūt tikslesnis apibūdinimas tam, yra kad negirdžiu savęs arba kad dabar toks laikas, kai sunku tai daryti. Mes dažnai pamirštame. Praeitus gyvenimus. Traumas. Įvykius. Negirdime. Žmogus klausosi, tačiau dėl per didelio triukšmo aplink išgirsti yra daug sunkiau nei įsivaizduojat. Nors dabar daugelis skaitydamas šį tekstą manau prieštarautų ir galvotų „kaip galima negirdėti savęs??? Kokia čia nesąmonė?“. Mes visi prieštaraujame, dažniausiai net patys sau.

Man atrodo tyla yra didelis malonumas. Bandau suprasti, kodėl mes jos taip bijome, kodėl aš jos bijau, juk tik kai išmokstame tylėti sugrįžtame į save. Įsiklausom. Tačiau, ne tik į kiekvieną vibracinį dažnį, paukštį, lapą ar vandenį, bet ir patys save. Man atrodo, tai lyg susiliejimas su gamta. O viskas juk ir prasideda nuo jos. Tyliosios. Kvapniosios. Maloniosios. Taip, jos. Harmonijos.

Iš tiesų kalbu ne tik apie mūsų dvasinę būseną, nors gal tai vienas ir tas pats. Produktai, kuriuos renkamės ir naudojame kasdieną savo kūno priežiūrai, glaudžiai susiję su mūsų fiziniu kūnu, o taip pat ir sielos pojūčiais. „Lumene“ linija „HARMONIA“ atsigręžia į tradicines suomiškas sudedamąsias dalis ir gydomuosius miškus. Šios linijos produktuose esantis Šiaurės durpių, tyro arktinio šaltinio vandens ir beržų juodgrybio „čaga“ sudedamųjų medžiagų derinys – tiesiai jūsų odą pasiekianti Suomijos kraštovaizdžio galia ir tyrumas. Šiose sudedamosiose medžiagose gausu mineralų, vitaminų ir antioksidantų, kurie, atliekant odos priežiūros ritualus, ramina, atkuria ir balansuoja pavargusią, jautrią ir išsausėjusią odą.

„Lumene Harmonia“

Išgyventi akimirką. Susilieti su savo kūnų ir jį aprūpinti tikrais dalykais. Manau, kad odos puoselėjimas ir produktų pasirinkimas suteikia tokią pačia pusiausvyrą gyvenime kaip ir sportas ar sveika (sveikesnė) mityba. Naujausi mano pasirinkimai „Lumene HARMONIA“ produktų linija patraukė akį ne tik estetiškai žaviu įpakavimu, bet ir sudėtimi. Šiuose produktuose esantis beržų juodgrybis „čaga“ yra odos supermaistas! Jau šimtmečius plačiai vartojami tradicinėje medicinoje kovojant su stresu ir žalingu aplinkos poveikiu, šie grybai auga ant beržų ir man tai buvo visiškas atradimas! Beržų juodgrybiai ypatingi tuo, kad tai – svarbiausių mineralų, vitaminų ir antioksidantų kompleksas. Tarp juose esančių svarbiausių mineralų – kalcis ir magnis, kurie turi odą raminančių ir stiprinančių savybių. Juose yra vitaminų B1, B2, B3, B5 B6 ir D2, taip pat įvairių polifenolių ir beta gliukanų, kurie gerina paraudusios odos išvaizdą ir sumažina kitus jautrios odos ženklus (ypatingai tinka problematiškoms odoms).

„Lumene Harmonia“

Iš savo praktikos galiu pasakyti, kad „HARMONIA“ produktai glaudžiai susiję su meditacija. Gausios mineralų ir stiprinamųjų antioksidantų, Šiaurės durpės puikiai valo odą ir subalansuoja natūralius odos riebalus. Suteikia skaistumo, gaivumo bei vidinio balanso pojūtį.

„Lumene Harmonia“

Gyvenime susikuriame ribas, taip ir „HARMONIA“ balzamas- lyg stiprinamasis odos barjeras, neleidžiantis jai išsausėti. Geriausia yra tai, kad balzamas yra universalus ir jį galima naudoti daugeliui išsausėjusių vietų (lūpoms, alkūnėms, nagų uodelėms). Sutaupote pinigų, nes nereikia pirkti 10 skirtingų tepaliukų. Priemonių sudėtis yra 99 proc. natūrali ir 100 proc. veganiška. Nė vienos priemonės sudėtyje nėra: parabenų, silikonų, natrio laurilsulfato (SLS), natrio laureto sulfato (SLES), ftalatų, parafininių alyvų, PEG, sintetinių dažiklių, EDTA. Atliekant įvairias praktikas stiprėjame ne tik dvasiškai, bet ir fiziškai. Šios linijos serumas suteikia odai tvirtumo. Kadangi, vandens dažniausiai neišgeriame tiek, kiek reikalauja mūsų kūnas, naudojant kiekvieną dieną serumas gali padėti atkurti reikiamą drėgmės lygį odoje. Šis serumas- kaip papildomas padėjėjas rūpinantis savo oda. Jame kaip ir kituose „Lumene“ produktuose nėra parabenų, formaldehido darinių, parafininių alyvų, SLES, PEG ir silikono. Taip pat „HARMONIA“ linija pasižymi tyru arktinių šaltinių vandeniu užtikrina nuolatinį ir optimalų odos drėkinimą. Šios linijos kremas mažina sausumo sukeltą diskomfortą ir paraudimas (manau taip pat ypatingai svarbu problematiškai odai). Produktai leidžia kūnui pailsėti. Nuo triukšmingų aplinkos veiksnių. Tegul ji būna mylima. Tyliai.

„Lumene Harmonia“

„Lumene HARMONIA“ visiškas atradimas mano sielos ramybei. Pradėjusi lankyti jogą pajaučiau ką reiškia „pradėti busti“, šiek tiek matyti (aišku dar labai mažai), bei tyloje išgirsti. Save. Mano fizinis kūnas taip pat esu vidinis aš. Todėl ieškodami pilnatvės sau, nepamirškime, kad pasirinkti produktai yra visuma. Viskas yra visuma. Iš tiesų, kur eitume ar bėgtume, visada atsitrenksime. Į save.

„Lumene Harmonia“

Linkiu sąmoningų pojūčių. Gamtos kvapų ir malonių „Lumene“ susiliejimų su jūsų oda!

Užsakymo nr.: PT_78814905