„Daiva gyvena Londone, tačiau visada su džiaugsmu grįžta į Lietuvą. Ji – itin talentinga dainininkė, esu stebėjęs ją laimint konkursus Taline, Rygoje. Galimybė išgirsti ją drauge su kitais dviem puikiais muzikantais jaukioje ir meniškoje terasos erdvėje – tai neabejotina proga išskirtiniams muzikiniams įspūdžiams“, – teigė „Kaunas Jazz“ sumanytojas Jonas Jučas.

Jonas Gliaudelis, 21-ienerių būgnininkas, klausytojams gali būti pažįstamas ne tik iš pirmojo, pripažinimo susilaukusio albumo „Cabin in The Woods“, tačiau ir jau keletą metų sutinkamas šalia garsiausių šalies muzikantų, tokių kaip Monika Liu, „Keymono“, „Reinless“, Linas Rimša, Erica Jennings, Linas Adomaitis bei daugelio kitų.

Jonas Gliaudelis

Vokalistei taip pat akompanuosiantis pianistas Giedrius Nakas – taip pat žinomas muzikantas, koncertuojantis su žinomais Lietuvos atlikėjais ir grupėmis.

Jau keletą metų su „Kaunas Jazz“ aktyviai bendradarbiaujantis „Volfas Engelman“ rinktinės muzikos koncertus drauge su jais rengia ne pirmą kartą. Jaukiems vasaros vakarams su muzika pritaikyta „Volfas Engelman Studijos“ terasa buvo atidaryta birželio viduryje „Saulės Kliošio“ koncertu. Daiva Starinskaitė trio koncertas bus jau trečiasis muzikinis pasirodymas terasoje.

Giedrius Nakas

Gyvo garso koncertus „Volfas Engelman Studija“ pradėjo rengti dar šaltuoju metų laiku. Tai – išskirtinė, lanksti ir transformatyvi erdvė, sukurta kaip mini bravoras ir edukacinė vieta, tinkama ne tik gilinti žinias apie aludarystės meną bei istoriją, tačiau ir įvairiems kultūriniams ar visuomeniniams renginiams.

Vasaros koncertų serija lauko terasoje – bravoro „Volfas Engelman“ dalyvavimo kultūriniame Kauno ir Lietuvos gyvenime dalis. Bravoras bendradarbiauja su įvairiais meno bei kultūros renginiais, organizuoja juos pats arba užsiima mecenatyste. Vienas didžiausių artimu metu vyksiantis tokio kultūrinio bendradarbiavimo pavyzdys – rugsėjo pradžioje Kauno Nemuno saloje vyksiantis Lietuvos Giminių festivalis, kuris pasiūlys įvairiausių veiklų, kultūrinių renginių ir pramogų kupiną dieną, padėsiančią apjungti skirtingas kartas.

Užsakymo nr.: PT_78772673