Mano dažniausia problema - stipriai išsausėjusi oda aplink akis, sudirgusi, netgi skausminga. Nekalbant apie veido tekstūrą - nuo įvairaus ir dažnai mums nebūdingo maisto produktų, po kelionių „džiaugiuosi“ paūmėjusiais bėrimais. Manau turiu nemažai „bendraminčių“, kurios susidūrė su panašiais simptomais.

Taigi įvertinusi situaciją, bei kelionės metu pabaigusi turėtas veido priežiūros priemones, nusprendžiau, kad pats laikas veiksmingam ir gerai apgalvotam atsakui! Valančios, gerai drėkinančios bei padedančios odai greičiau atsinaujinti priemonės tapo mano paieškų tikslu. Ir štai Lumene Valo Light naujiena - inovatyvūs, vitamino C pripildyti veido priežiūros produktai, tinkantys visiems odos tipams bei iki 87% natūralios sudėties!

„Lumene“ kosmetika

Taigi mano rytas jau antrą savaitę prasideda su Lumene Valo Light Glow Reveal veido kremu, o vakare mėgaujuosi pilnu spa ritualu, namuose. Šie keturi produktai, sukurti kasdienei veido priežiūrai, taip, kad nereikėtų galvoti apie jokias papildomas priemones. Vakare po dienos darbų, pirmiausia, nusiplaunu veidą su Lumene Valo Light serijos Pure Glow valomuoju balzamu. Šis balzamas ne tik gerai valo odą, bet ir pašalina net sunkiausiai nuvalomą makiažą, o sudėtyje esantis arktinių tekšių sėklų aliejus bei Nordic-C kompleksas su vitaminu C, suteikia odai dar neregėtą švelnumo pojūtį. Visi šie pavadinimai skamba gana sudėtingai, tačiau visos žinome vitamino C jauninamąjį, regeneruojamąjį poveikius, taip pat jis lengviau padeda pašalinti viršutinį odos sluoksnį, o kartu ir šerpetojančią bei sausėjančią odą. Tuo tarpu, aliejus, turintis stiprias drėkinamąsias savybes, odą sudrėkina - užrakindamas drėgmę joje.

Man Pure Glow balzamas pasirodė labai skalsus ir labiausiai patinka dėl savo švelnios tekstūros, mažai putojantis, tačiau iš karto pašalina akių makiažą - nereikia pakartotinai plauti veido. Dar vienas labai malonus pojūtis - oda tampa labai švelni ir glotni, atrodo lyg sumažėja netgi jos nelygi tekstūra.

Šis balzamas tinka bet kokiai odai, neriebina jos, bei nepalieka tempimo jausmo. Taip pat sudėtyje neturi parabenų ar parafinų, todėl tiks net labai sudirgusiai odai atgaivinti ir atjauninti.

„Lumene“ kosmetika

Po šios procedūros keliauju prie veido kremų, kadangi veidą prausiu vakarais, tai iškarto tepuosi Lumene Valo Light Overnight Bright miegui skirtą kremą. Gerokai tirštesnis nei dieninis Glow Reveal variantas, savo konsistencija bei poveikiu primena giliai drėkinančias veido kaukes.

Šio kremo sudėtyje yra Arkties šaltinio vandens, hialurono rūgšties, vitaminai A, B3, C ir E bei arktinių tekšių sėklų aliejaus. Kaip ir visoje Lumene Valo Light serijoje šie komponentai yra vieni svarbiausių, o „skandinavų auksu“ vadinamos arktinės tekšės sėklų aliejus - tikras pasididžiavimas šių priemonių gamyboje. Taigi norint stipraus drėkinimo ir, kad oda lengviau atsigautų po išsausėjimų, galima šį kremą tepti storu sluoksniu, lyg veido kaukę. Overnight Bright miego kremas veikia kol jūs miegate, todėl ryte pabusite ne tik žvali, bet ir atjaunėjusi.

Man, mėgstančiai riebius kremus turbūt smagiausia naudoti Overnight Bright kremą kaip kaukę. Ne visuomet, žinoma, norisi to storo kremo sluoksnio, bet kelis kartus per savaitę naudoju jį būtent taip. Po dvidešimties minučių perteklių nusivalau su servetėle, o ryte veidas atrodo labai atsigavęs!

„Lumene“ kosmetika
„Lumene“ kosmetika

Dieninis Glow Reveal veido kremas, kur kas lengvesnės tekstūros ir visiškai kitokios formulės - energizuojantis, užpildantis smulkias raukšleles, glotninantis odą, bei suteikiantis natūralaus jaunatviško spindesio. Taip atrodo sudrėkinta oda! Jame veiksmingas vitaminas C ir omega riebalų rūgštys, saugančios nuo senėjimo, atlieka pagrindinius „vaidmenis“, todėl rytais jaučiuosi ypač žvali.

Nors vasarą naudojame lengvesnius kremus ir mažiau makiažo priemonių, tačiau dažniau mažai miegame - šviesūs ilgi vakarai, saulėlydžiai ir draugų kompanijos dažnai patampa tais nemaloniais „maišeliais“ po akimis. Šių malonumų tikrai nerekomenduoju atsisakyti, tačiau atmerkti akis po užsitęsusių vakarojimų padeda Lumene Valo Light paakių priemonė. Išduosiu vieną gudrybę, kuri padės ne tik greičiau pabusti, bet ir teigiamai paveiks kraujotaką - visada laikykite paakių kremą šaldytuve - nėra nieko geriau, kaip atgaivinti paakius vėsiu drėgmės pliūpsniu!

„Lumene“ kosmetika

Gražios vasaros, ilgų vakarų ir nepamirškite rūpintis savimi!

Užsakymo nr.: PT_78419575