Žinoma, taip greičiausiai nebus, nes kiekvieną sezoną parduotuvių lentynas pasiekia vis gražesnės, geresnės ir tinkamesnės makiažo priemonės. Šį kartą ant mano kosmetinio stalelio atsidūrė IsaDora – švedų dekoratyvinės kosmetikos prekės ženklas, kurio produkcija parduotuvių lentynas pasiekė dar 1983-aisiais. Visą savaitgalį tepliojausi, bandžiausi produktus ir skubu apie juos daugiau papasakoti tau.

„Isadora“ kosmetika

Pirmasis produktas, kurį išmėginau buvo Hydralight vandens pagrindu sukurtas makiažo pagrindas. Kadangi vasara mus džiugina karštais orais, makiažo pagrindo nenaudojau, nes nenorėjau odos apsunkinti dar labiau. O padengimui naudojau ne makiažo kempinėlę, kaip esu pratusi, o šepetėlį. Kadangi pudra yra sukurta vandens pagrindu, ji yra labai lengva, džiūna negreitai, tad ir dengiasi labai lengvai. Nors tokios pudros dažniausiai būna gana lengvo maskavimo, ši, sakyčiau, maskuoja kiek daugiau nei lengvai ir puikiai paslepia odos nelygumus ir nedidelius trūkumus, tuo tarpu jos neapsunkindama. Padengusi veidą šlapiu makiažo pagrindu, iškiliausias veido vietas paryškinau bronzinančia pieštukine priemone.

„Isadora“ kosmetika

Kadangi tai yra daugiau kreminės tekstūros produktas, jį reikėtų tepti prieš sausą pudrą. Auksinė makiažo taisyklė: pirmiausia dirbame su šlapiais, o tik paskui su sausais produktais. Jei esi kiek šviesesnė, rusvos spalvos priemonė labiau tiks skruostikauliams paryškinti, jei tamsesnė – gali ją naudoti ir kaip švytėjimo suteikiančią priemonę. Ji turi rusvo atspalvio ir būdama šviesiaodė, patepusi ja nosies galiuką, tiesiog atrodysi kiek keistai. Kadangi aš jau nuo balandžio puošiuosi rudu įdegiu, ją naudojau tose vietose, kur dažniausiai tepame highlighterį: ant skruostikaulio, ant nosies galiuko, ant viršutinės lūpos linkio, bei, šiek tiek, virš antakių. Produktas yra kreminis, tačiau ne per daug šlapias, todėl išvengsi per didelio jo kiekio uždėjimo ant veido.

„Isadora“ kosmetika
„Isadora“ kosmetika

Tam, kad makiažas laikytųsi ilgiau, makiažo pagrindą užtvirtinau matine balta pudra, kuri atrodo balta tik pakuotėje. Iš tikrųjų ji yra bespalvė, todėl ją galima naudoti net jei ir esi stipriau įdegusi. Visuomet renkuosi lengvas bespalves pudras makiažo užtrvirtinimui ir nusausinimui, nes jos atrodo kiek natūraliau, o ir, man atrodo, ne taip apsunkina odą. Tuo labiau, turint bespalvę pudrą, nereikės jaudintis, kad jos atspalvis tau kažkada netiks. Norėdama veidui suteikti daugiau reljefiškumo ir spalvos, veido makiažą pabaigiau su puikia skaistalų ir kontūravimo palete. Joje esančios spalvos puikiai tinka tiek lengvam kontūrui sukurti, tiek paryškinti skruostus, tiek – pablizginti norimas veido vietas. Ypatingai šis produktas labai patogus keliaujant: nereikia prisikrauti krūvos skirtingų produktų, nes turi net kelis viename.

„Isadora“ kosmetika

Makiaže labiausiai mėgstu ryškinti akis, todėl pabaigusi veido makiažą, nedelsdama puoliau bandyti naujienų, skirtų akims. Šią vasarą labai pamėgau blizgius akų vokų šešėlius, todėl „Perfect Eyes” šešėliai man irgi patiko. Geriausia yra tai, kad jie, kaip dauguma blizgių šešėlių, nėra per daug sausi. Tai reiškia, kad blizgučiai prilimpa prie akie voko ir nenubyra ant veido sugadindami makiažą. Štai „Roll-on” akių kontūro pravedimas man buvo visiška naujiena. Ne todėl, kad jis mėlynas – įvairių spalvų pravedimus naudoju jau pusę metų, nes jie atrodo žaismingai ir šiuolaikiškai. Naujas buvo pravedimo „teptukas”, kuris, iš tiesų, yra mažas besisukantis ratukas. Iš pirmo žvilgsnio atrodo, kad viskas turėtų būti labai paprasta, tačiau taip nėra. Mano ranka nėra neįgudusi, tačiau gražią ir ploną liniją padaryti buvo gana sunku.

„Isadora“ kosmetika

Viskas būtų daug lengviau, jei liniją pieštume tiesią – tuomet ji gaunasi tobula. Tačiau, kadangi akies vokas yra lenktas, o ratelis piešia gana tiesią liniją, galų gale ją per daug nustorini ir šsiterlioji. Produktas yra gana skystas, džiūsta negreitai, todėl viską sugadinti yra gana lengva. Gaila, tačiau mano lūkesčių šis produktas nepateisino. Akių makiažą užbaigiau mėlynu tušu. Prisiminkite, kiek iš jūsų paauglystėje esate naudojusios mėlyną tušą! Taip, mados tikrai grįžta, o kosmetikos gamintojai diktuoja madas ir kviečia blakstienas dažyti mėlynai. Nepaisant spalvos, kuri atrodo labai gražiai, tačiau mano nuomone, yra labiau skirta vakarėliui ar festivaliui, pats tušas yra tikrai geras. Plastikinis ir gana plonas šepetėlis puikiai atskiria ir prailgina blakstienas. Dar vienas įdomus faktas apie tušą: jo buteliukas yra peršviečiamas. Tai turėtų gelbėti tuomet, kai savaičių savaites bandai kažką iškrapštyti iš buteliuko ir nesupranti, ar produktas pasibaigęs ar ne.

„Isadora“ kosmetika

Nors nesu ypatingai didelė lūpų produktų gerbėja, šiais metais visai pamėgau raudoną spalvą ir nusprendžiau išmėginti „Lip Desire” lūpų dažus. Tektūra yra gana kreminė, dengiasi panašiai kaip riebus lūpų balzamas, tačiau, tuo pačiu, turi puikią pigmentaciją. Jis nėra greitai džiūstantis ir sausinantis lūpas, todėl nesilaikys visą dieną lyg nepaliestas, tačiau jį bus lengva pataisyti, ar paryškinti juo lūpas iš naujo. Na ir pabaigai pasilikau kone įdomiausią produktą – „Liquid LIP glow” lūpų blizgį, kurio pakuotėje sukasi blizgučiai. Pirmiausia išsigandau ir nesupratau, kaip jį reikia naudoti – juk jis visas blizga! Tačiau atradau, kad padažius l9pas norima spalva ir patepus juo per patį lūpų vidurį, jos pradeda labai gražiai spindėti! Kadangi blizgučių jame yra tikrai nemažai, reikėtų nepersistengti. Tačiau atradus tinkamą naudojimo kampą, produktas atrodo nuostabiai!

„Isadora“ kosmetika

Ar jau išbandei kurį nors naujosios kolekcijos produktą? Pasidalink įspūdžiais!

„Isadora“ kosmetika

Užsakymo nr.: PT_78419291